| 
				forum.globcom.net ФОРУМ   
				 | 

| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
  | 

Пуснато на: Пон Окт 23, 2006 11:59 pm    Заглавие: Наръчник на младия форумджия! | 
				     | 

| 

Пусканао или не ... 

| Цитат: | 	 		  I. Регистрацията 

- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@... 

Задължително с главни букви и числа! 

- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета. 

- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума. 

- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например! 

Друг вариант е картинка орносно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен. 

- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ! 

Направете си повече от една регистрация, безплатно e. 

II. Началото 

- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep". 

- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога! 

Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл. 

От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат. 

- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели. 

- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса. 

Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви) 

III. Теми 

- заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"... 

А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н 

- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така! 

- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете 

- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae???????" 

- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите 

- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте. 

IV. Отговори в теми 

- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи! 

В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове. 

- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го! 

Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения. 

- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид. 

- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - "   ", "   " ... 

- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса! 

"eto kolko gotino se polu4ava" 

- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"... 

Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki". 

- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност. 

След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували. 

- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me " 

V. Краят 

Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите. 

Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива. | 	  

Откраднато от Кики от форума на АГ   _________________
   | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

BARONDI Не е лесно !

Регистриран на: 03 Яну 2005 Мнения: 91 Общо думи: 2,066 Местожителство: Дивият Северозапад
  | 

Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 2:29 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Крадец!  

Иначе весело горе долу.   | 

| 

| 

| 

bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
  | 

Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:26 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Aз мислех да го крада преди около седмица от анимес-а ама ме домързя да го окрасявам :/ w/e my bad ^^

Към това може да се добави :

| Код: | 	 		  ->Ипозлвайте бутона "Quote" възожно най-често , като след това добавяте някой смайл (пример : по-долу)

->Бутона "Edit" стои само за укараса и в никакъв случай не го ползвайте!!!Вместо това просто пуснете ново мнение.

->Внимавайте да не натиснете "Кирилизирай" когато пишете мненията си...няма смисъл , всеки трябва да може да чете на латиница.

->Старайте се да пускате минимум по 3 мнения на 1 и съща страница в дадена тема, дори да няма какво да кажете ^^ Когато темата стигне 5 стр. минимума мнения е 2 .  | 	  

дъъъ нямах ли некъф текст тука   | 

| 

| 

| 

malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
  | 

Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:22 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| bo74o0 написа: | 	 		  Aз мислех да го крада преди около седмица от анимес-а ама ме домързя да го окрасявам :/ w/e my bad ^^

Към това може да се добави :

| Код: | 	 		  ->Ипозлвайте бутона "Quote" възожно най-често , като след това добавяте някой смайл (пример : по-долу)

->Бутона "Edit" стои само за укараса и в никакъв случай не го ползвайте!!!Вместо това просто пуснете ново мнение.

->Внимавайте да не натиснете "Кирилизирай" когато пишете мненията си...няма смисъл , всеки трябва да може да чете на латиница.

->Старайте се да пускате минимум по 3 мнения на 1 и съща страница в дадена тема, дори да няма какво да кажете ^^ Когато темата стигне 5 стр. минимума мнения е 2 .  | 	  

| 	  

Ти май от тука си учил   _________________
   | 

| 

| 

| 

bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
  | 

Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:52 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Специално от допълненията ... не ги зачитам много   единственото което съм взел от наръчника е съвета ника да е на l33t ^^ _________________

| 

| 

| 

CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
  | 

Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:04 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

щом казваш    ...

...попринцип интересно...но то това е повече от ясно всичкото..нищо смешно ненамирам...   _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. | 

| 

| 

| 

kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
  | 

Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:27 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! | 
				     | 

| 

| Enzo_MonTeLLa написа: | 	 		  

Откраднато от Кики от форума на АГ   | 	  

Дет се вика - чакам си кафето!     (ама понеже не пия кафе и чайче може    ) _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. | 

| 

| 

| 

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
  | 

Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:46 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| bo74o0 написа: | 	 		  Специално от допълненията ... не ги зачитам много   единственото което съм взел от наръчника е съвета ника да е на l33t ^^ | 	  

| Цитат: | 	 		  - в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета. 

- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума. 

- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!  | 	  Абе и от това си пипнал    _________________
   | 

| 

| 

| 

| 

Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:47 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! | 
				     | 

| 

| kiki написа: | 	 		   	  | Enzo_MonTeLLa написа: | 	 		  

Дет се вика - чакам си кафето!     (ама понеже не пия кафе и чайче може    ) | 	  Кикито шоколад и бонбони не пие    _________________
   | 

| 

| 

| 

bo74o0 Не е лесно !

| 

Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 12:44 am    Заглавие:  | 
				     | 

| 

аватара и подписа са от любимото ми аниме бе зле   (Lucy - Elfen Lied)

Oсвен това твоя подпис е също толкова дълъг колкото и моя ... иначе яко doubleposting го даваш

Edit : обяснение - Що аджаба Люси ми е на аватара и що "святка"?

Така ... Люси е от расата diclonius които имат нещо невидими ръце, излизащи от гърба им (ъъъ) наричани "вектори". Тяхната дължина варира за отделните индивиди (пояснение - мъжките диаклониуси нямат вектори :/) Тия вектори се движат с такава скорост, че с лекота режат през всякакви повърхности(включително месо ^^) ... стигнахме до въпроса: "Що святка тая на аватара ми, като може да ги смила с векторите ?" ... еми то това е най-голямата гавра в цялото аниме   

Люси и един войник се дебнат на един плаж, в нещо дето мяза на сметище   ... оня знае и седи на повече от 2 метра от нея (векторите и имат два метра обсег) и тя го замеря с кашони, кошове, лодки и тем подобни боклуци, чрез векторите си, докато оня се скрива зад 1 съндък. Накрая на Люси и писва и тръгва към него ... оня тфа и чака защото вижда 1 локва кръв и се приготвя да стреля в момента в който чуе плясъка от кракът и в локвата ... ми чува се плясъка, оня става, засмян до уши че и е извън обсега +това в краката и има граната ^^ и той просто трябва да я стрелне ... и гледа Люси насреща му дигнала пистолета от трупа (по точно някво узи де) и го гледа злобно ^^ ... много тъпо го разказах, по добре земете изгледайте анимето ... ако не на друго то на многото кръв и хубавия арт няма как да не се накефите    _________________

| 

| 

| 

kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
  | 

Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 4:30 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! | 
				     | 

| 

| Enzo_MonTeLLa написа: | 	 		   	  | kiki написа: | 	 		   	  | Enzo_MonTeLLa написа: | 	 		  

Дет се вика - чакам си кафето!     (ама понеже не пия кафе и чайче може    ) | 	  Кикито шоколад и бонбони не пие    | 	  

йеееееее, вече съм про - на ниво админи.    _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. | 

| 

| 

| 

hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
  | 

Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 4:34 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! | 
				     | 

| 

| Enzo_MonTeLLa написа: | 	 		   	  | kiki написа: | 	 		   	  | Enzo_MonTeLLa написа: | 	 		  

Дет се вика - чакам си кафето!     (ама понеже не пия кафе и чайче може    ) | 	  Кикито шоколад и бонбони не пие    | 	  

ГОРСКИЯ! _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! | 

| 

| 

| 

| 

Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:49 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! | 
				     | 

| 

| hdimitrov написа: | 	 		   	  | Enzo_MonTeLLa написа: | 	 		   	  | kiki написа: | 	 		   	  | Enzo_MonTeLLa написа: | 	 		  

ГОРСКИЯ! | 	  Ти нали спря алкохола бе    _________________
   | 

| 

| 

| 

| 

Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:50 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| bo74o0 написа: | 	 		  аватара и подписа са от любимото ми аниме бе зле   (Lucy - Elfen Lied) | 	  

Отнасяй се с уважение, към по-възрастните от теб    

| bo74o0 написа: | 	 		  | Oсвен това твоя подпис е също толкова дълъг колкото и моя ... иначе яко doubleposting го даваш | 	  Ако искам и трипълпостинг ще правя _________________

Последната промяна е направена от Enzo_MonTeLLa на Сря Окт 25, 2006 11:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път | 

| 

| 

| 

bo74o0 Не е лесно !

| 

Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:57 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Oле баце ти някъф мноо голям ше дойдеш не мъ биййййй мноу тъ молъ ...   

иначе то ми е ясно то вий тревненците сте някви убери ^^ в моя клас има един оруфляк (някъф си Бачийски) и съм наясно със повечето тревненци които учат в гб поне де   останал съм с впечатление че из Трявна не вървите по улиците а летите, колите мангали сяка вечер по 20-30 на човек, пийте по 2 бутилки водка(и 5 боза ^^) и ебете по 5 курви секи _________________

| 

| 

| 

| 

| 

Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
  | 

|