forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Наръчник на младия форумджия!
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Enzo_MonTeLLa
("Лесно е!" аз ша почерпя)

Общо думи: 124,961
Местожителство: Трявна, щата Сомалия

МнениеПуснато на: Пон Окт 23, 2006 11:59 pm    Заглавие: Наръчник на младия форумджия! Отговорете с цитат

Пусканао или не ...

Цитат:
I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...
Задължително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!
Друг вариант е картинка орносно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!

Направете си повече от една регистрация, безплатно e.

II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep".
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.

Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)

III. Теми
- заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"...
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae???????"
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.

IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - " Laughing ", " Very Happy " ...
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
"eto kolko gotino se polu4ava"
- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"...
Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki".
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me "

V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива.

Откраднато от Кики от форума на АГ Smile
BARONDI
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 2,066
Местожителство: Дивият Северозапад

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 2:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Крадец! Very Happy

Иначе весело горе долу. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
[ IP : Logged ]
bo74o0
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 49,943
Местожителство: Lurking in the ethernal darkness

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз мислех да го крада преди около седмица от анимес-а ама ме домързя да го окрасявам :/ w/e my bad ^^

Към това може да се добави :
Код:
->Ипозлвайте бутона "Quote" възожно най-често , като след това добавяте някой смайл (пример : по-долу)
->Бутона "Edit" стои само за укараса и в никакъв случай не го ползвайте!!!Вместо това просто пуснете ново мнение.
->Внимавайте да не натиснете "Кирилизирай" когато пишете мненията си...няма смисъл , всеки трябва да може да чете на латиница.
->Старайте се да пускате минимум по 3 мнения на 1 и съща страница в дадена тема, дори да няма какво да кажете ^^ Когато темата стигне 5 стр. минимума мнения е 2 .

дъъъ нямах ли некъф текст тука Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
malkiq
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 27,964
Местожителство: GB BG

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bo74o0 написа:
Aз мислех да го крада преди около седмица от анимес-а ама ме домързя да го окрасявам :/ w/e my bad ^^

Към това може да се добави :
Код:
->Ипозлвайте бутона "Quote" възожно най-често , като след това добавяте някой смайл (пример : по-долу)
->Бутона "Edit" стои само за укараса и в никакъв случай не го ползвайте!!!Вместо това просто пуснете ново мнение.
->Внимавайте да не натиснете "Кирилизирай" когато пишете мненията си...няма смисъл , всеки трябва да може да чете на латиница.
->Старайте се да пускате минимум по 3 мнения на 1 и съща страница в дадена тема, дори да няма какво да кажете ^^ Когато темата стигне 5 стр. минимума мнения е 2 .

Ти май от тука си учил Laughing
bo74o0
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Специално от допълненията ... не ги зачитам много Smile единственото което съм взел от наръчника е съвета ника да е на l33t ^^

Върнете се в началото
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz

Общо думи: 23,044
Местожителство: on debian

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

щом казваш Rolling Eyes ...
...попринцип интересно...но то това е повече от ясно всичкото..нищо смешно ненамирам... Rolling Eyes
kiki
пухче предполагам... *без предполагам!

Общо думи: 22,333
Местожителство: South Of Heaven

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:27 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! Отговорете с цитат

Enzo_MonTeLLa написа:

Дет се вика - чакам си кафето! Razz (ама понеже не пия кафе и чайче може Smile )
Enzo_MonTeLLa

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bo74o0 написа:
Специално от допълненията ... не ги зачитам много Smile единственото което съм взел от наръчника е съвета ника да е на l33t ^^

Цитат:
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!
Абе и от това си пипнал Laughing
Enzo_MonTeLLa

МнениеПуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:47 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! Отговорете с цитат

kiki написа:
Enzo_MonTeLLa написа:

Дет се вика - чакам си кафето! Razz (ама понеже не пия кафе и чайче може Smile )
Кикито шоколад и бонбони не пие Laughing
bo74o0
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Сря Окт 25, 2006 12:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аватара и подписа са от любимото ми аниме бе зле Wink (Lucy - Elfen Lied)
Oсвен това твоя подпис е също толкова дълъг колкото и моя ... иначе яко doubleposting го даваш

Edit : обяснение - Що аджаба Люси ми е на аватара и що "святка"?
Така ... Люси е от расата diclonius които имат нещо невидими ръце, излизащи от гърба им (ъъъ) наричани "вектори". Тяхната дължина варира за отделните индивиди (пояснение - мъжките диаклониуси нямат вектори :/) Тия вектори се движат с такава скорост, че с лекота режат през всякакви повърхности(включително месо ^^) ... стигнахме до въпроса: "Що святка тая на аватара ми, като може да ги смила с векторите ?" ... еми то това е най-голямата гавра в цялото аниме Smile
Люси и един войник се дебнат на един плаж, в нещо дето мяза на сметище Razz ... оня знае и седи на повече от 2 метра от нея (векторите и имат два метра обсег) и тя го замеря с кашони, кошове, лодки и тем подобни боклуци, чрез векторите си, докато оня се скрива зад 1 съндък. Накрая на Люси и писва и тръгва към него ... оня тфа и чака защото вижда 1 локва кръв и се приготвя да стреля в момента в който чуе плясъка от кракът и в локвата ... ми чува се плясъка, оня става, засмян до уши че и е извън обсега +това в краката и има граната ^^ и той просто трябва да я стрелне ... и гледа Люси насреща му дигнала пистолета от трупа (по точно някво узи де) и го гледа злобно ^^ ... много тъпо го разказах, по добре земете изгледайте анимето ... ако не на друго то на многото кръв и хубавия арт няма как да не се накефите Smile

Върнете се в началото
kiki
пухче предполагам... *без предполагам!

Общо думи: 22,333
Местожителство: South Of Heaven

МнениеПуснато на: Сря Окт 25, 2006 4:30 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! Отговорете с цитат

Enzo_MonTeLLa написа:
kiki написа:
Enzo_MonTeLLa написа:

йеееееее, вече съм про - на ниво админи. Laughing
hdimitrov
Прост ГОРСКИ
Прост ГОРСКИ

Общо думи: 43,440
Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Сря Окт 25, 2006 4:34 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! Отговорете с цитат

Enzo_MonTeLLa написа:
kiki написа:
Enzo_MonTeLLa написа:

ГОРСКИЯ!
Enzo_MonTeLLa

МнениеПуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:49 pm    Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! Отговорете с цитат

hdimitrov написа:
Enzo_MonTeLLa написа:
kiki написа:
Enzo_MonTeLLa написа:

ГОРСКИЯ!
Ти нали спря алкохола бе Laughing
Enzo_MonTeLLa

МнениеПуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bo74o0 написа:
аватара и подписа са от любимото ми аниме бе зле Wink (Lucy - Elfen Lied)

Отнасяй се с уважение, към по-възрастните от теб Laughing

bo74o0 написа:
Oсвен това твоя подпис е също толкова дълъг колкото и моя ... иначе яко doubleposting го даваш
Ако искам и трипълпостинг ще правя

Последната промяна е направена от Enzo_MonTeLLa на Сря Окт 25, 2006 11:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
bo74o0
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Oле баце ти някъф мноо голям ше дойдеш не мъ биййййй мноу тъ молъ ...
иначе то ми е ясно то вий тревненците сте някви убери ^^ в моя клас има един оруфляк (някъф си Бачийски) и съм наясно със повечето тревненци които учат в гб поне де Smile останал съм с впечатление че из Трявна не вървите по улиците а летите, колите мангали сяка вечер по 20-30 на човек, пийте по 2 бутилки водка(и 5 боза ^^) и ебете по 5 курви секи

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети