|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Пон Окт 23, 2006 11:59 pm Заглавие: Наръчник на младия форумджия! |
|
|
Пусканао или не ...
Цитат: | I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...
Задължително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!
Друг вариант е картинка орносно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!
Направете си повече от една регистрация, безплатно e.
II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep".
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.
Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)
III. Теми
- заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"...
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae???????"
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.
IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка, примери - " ", " " ...
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
"eto kolko gotino se polu4ava"
- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"...
Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki".
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me "
V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете тук и напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива. |
Откраднато от Кики от форума на АГ  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BARONDI Не е лесно !

Регистриран на: 03 Яну 2005 Мнения: 91 Общо думи: 2,066 Местожителство: Дивият Северозапад
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 2:29 am Заглавие: |
|
|
Крадец!
Иначе весело горе долу.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:26 am Заглавие: |
|
|
Aз мислех да го крада преди около седмица от анимес-а ама ме домързя да го окрасявам :/ w/e my bad ^^
Към това може да се добави :
Код: | ->Ипозлвайте бутона "Quote" възожно най-често , като след това добавяте някой смайл (пример : по-долу)
->Бутона "Edit" стои само за укараса и в никакъв случай не го ползвайте!!!Вместо това просто пуснете ново мнение.
->Внимавайте да не натиснете "Кирилизирай" когато пишете мненията си...няма смисъл , всеки трябва да може да чете на латиница.
->Старайте се да пускате минимум по 3 мнения на 1 и съща страница в дадена тема, дори да няма какво да кажете ^^ Когато темата стигне 5 стр. минимума мнения е 2 . |
|
 |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:22 pm Заглавие: |
|
|
bo74o0 написа: | Aз мислех да го крада преди около седмица от анимес-а ама ме домързя да го окрасявам :/ w/e my bad ^^
Към това може да се добави :
Код: | ->Ипозлвайте бутона "Quote" възожно най-често , като след това добавяте някой смайл (пример : по-долу)
->Бутона "Edit" стои само за укараса и в никакъв случай не го ползвайте!!!Вместо това просто пуснете ново мнение.
->Внимавайте да не натиснете "Кирилизирай" когато пишете мненията си...няма смисъл , всеки трябва да може да чете на латиница.
->Старайте се да пускате минимум по 3 мнения на 1 и съща страница в дадена тема, дори да няма какво да кажете ^^ Когато темата стигне 5 стр. минимума мнения е 2 . |
|
Ти май от тука си учил  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 6:52 pm Заглавие: |
|
|
Специално от допълненията ... не ги зачитам много единственото което съм взел от наръчника е съвета ника да е на l33t ^^ _________________
дъъъ нямах ли некъф текст тука  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:04 pm Заглавие: |
|
|
щом казваш ...
...попринцип интересно...но то това е повече от ясно всичкото..нищо смешно ненамирам...  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:27 pm Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: |
Откраднато от Кики от форума на АГ  |
Дет се вика - чакам си кафето! (ама понеже не пия кафе и чайче може ) _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:46 pm Заглавие: |
|
|
bo74o0 написа: | Специално от допълненията ... не ги зачитам много единственото което съм взел от наръчника е съвета ника да е на l33t ^^ |
Цитат: | - в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например! | Абе и от това си пипнал  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 11:47 pm Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! |
|
|
kiki написа: | Enzo_MonTeLLa написа: |
Дет се вика - чакам си кафето! (ама понеже не пия кафе и чайче може ) | Кикито шоколад и бонбони не пие  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 12:44 am Заглавие: |
|
|
аватара и подписа са от любимото ми аниме бе зле (Lucy - Elfen Lied)
Oсвен това твоя подпис е също толкова дълъг колкото и моя ... иначе яко doubleposting го даваш
Edit : обяснение - Що аджаба Люси ми е на аватара и що "святка"?
Така ... Люси е от расата diclonius които имат нещо невидими ръце, излизащи от гърба им (ъъъ) наричани "вектори". Тяхната дължина варира за отделните индивиди (пояснение - мъжките диаклониуси нямат вектори :/) Тия вектори се движат с такава скорост, че с лекота режат през всякакви повърхности(включително месо ^^) ... стигнахме до въпроса: "Що святка тая на аватара ми, като може да ги смила с векторите ?" ... еми то това е най-голямата гавра в цялото аниме
Люси и един войник се дебнат на един плаж, в нещо дето мяза на сметище ... оня знае и седи на повече от 2 метра от нея (векторите и имат два метра обсег) и тя го замеря с кашони, кошове, лодки и тем подобни боклуци, чрез векторите си, докато оня се скрива зад 1 съндък. Накрая на Люси и писва и тръгва към него ... оня тфа и чака защото вижда 1 локва кръв и се приготвя да стреля в момента в който чуе плясъка от кракът и в локвата ... ми чува се плясъка, оня става, засмян до уши че и е извън обсега +това в краката и има граната ^^ и той просто трябва да я стрелне ... и гледа Люси насреща му дигнала пистолета от трупа (по точно някво узи де) и го гледа злобно ^^ ... много тъпо го разказах, по добре земете изгледайте анимето ... ако не на друго то на многото кръв и хубавия арт няма как да не се накефите _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 4:30 pm Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | kiki написа: | Enzo_MonTeLLa написа: |
Дет се вика - чакам си кафето! (ама понеже не пия кафе и чайче може ) | Кикито шоколад и бонбони не пие  |
йеееееее, вече съм про - на ниво админи.  _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 4:34 pm Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | kiki написа: | Enzo_MonTeLLa написа: |
Дет се вика - чакам си кафето! (ама понеже не пия кафе и чайче може ) | Кикито шоколад и бонбони не пие  |
ГОРСКИЯ! _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:49 pm Заглавие: Re: Наръчник на младия форумджия! |
|
|
hdimitrov написа: | Enzo_MonTeLLa написа: | kiki написа: | Enzo_MonTeLLa написа: |
ГОРСКИЯ! | Ти нали спря алкохола бе  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:50 pm Заглавие: |
|
|
bo74o0 написа: | аватара и подписа са от любимото ми аниме бе зле (Lucy - Elfen Lied) |
Отнасяй се с уважение, към по-възрастните от теб
bo74o0 написа: | Oсвен това твоя подпис е също толкова дълъг колкото и моя ... иначе яко doubleposting го даваш | Ако искам и трипълпостинг ще правя _________________

Последната промяна е направена от Enzo_MonTeLLa на Сря Окт 25, 2006 11:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 7:57 pm Заглавие: |
|
|
Oле баце ти някъф мноо голям ше дойдеш не мъ биййййй мноу тъ молъ ... 
иначе то ми е ясно то вий тревненците сте някви убери ^^ в моя клас има един оруфляк (някъф си Бачийски) и съм наясно със повечето тревненци които учат в гб поне де останал съм с впечатление че из Трявна не вървите по улиците а летите, колите мангали сяка вечер по 20-30 на човек, пийте по 2 бутилки водка(и 5 боза ^^) и ебете по 5 курви секи _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|