forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам Clio, 106 или Polo

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
xsxboy
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 4,165

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2011 7:48 pm    Заглавие: Купувам Clio, 106 или Polo Отговорете с цитат

От заглавието си личи какво търся...
Капитал 1500-2000лв в зависимост от състояние и екстри. Дизел или бензин няма значение.. Разглеждах мобиле и карса ама нещо не откривам това което търся... в София естествено колкото искаш но в Габрово ... Smile Ако някой продава или има познат да продава такава кола нека се свържи с мен.

0878 61 71 11 или на ЛС
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger Skype Name
[ IP : Logged ]
rgb
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 11,566

МнениеПуснато на: Чет Мар 24, 2011 12:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам едно червено клио 1.2 бензин ел. стъкла, но ще помисля дали да го продам, че съм го предоставил за ползване.

За 1500 ти предлагам Seat Toledo: http://forum.globcom.net/viewtopic.php?t=29540
Предполагам, че си търсиш малка кола защото е по-лесно да се паркира в града, но ако приемеш офертата за Сеата, обещавам безплатен урок по паркиране и също гарантирам, че е по-лесно отколкото с клио (казвам от опит, защото имам и двете).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
xsxboy
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 4,165

МнениеПуснато на: Чет Мар 24, 2011 4:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

rgb написа:
Имам едно червено клио 1.2 бензин ел. стъкла, но ще помисля дали да го продам, че съм го предоставил за ползване.

За 1500 ти предлагам Seat Toledo: http://forum.globcom.net/viewtopic.php?t=29540
Предполагам, че си търсиш малка кола защото е по-лесно да се паркира в града, но ако приемеш офертата за Сеата, обещавам безплатен урок по паркиране и също гарантирам, че е по-лесно отколкото с клио (казвам от опит, защото имам и двете).

Благодаря но не е това което търся.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger Skype Name
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Купувам - Продавам Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети