|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
xsxboy Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 7:48 pm Заглавие: Купувам Clio, 106 или Polo |
|
|
От заглавието си личи какво търся...
Капитал 1500-2000лв в зависимост от състояние и екстри. Дизел или бензин няма значение.. Разглеждах мобиле и карса ама нещо не откривам това което търся... в София естествено колкото искаш но в Габрово ... Ако някой продава или има познат да продава такава кола нека се свържи с мен.
0878 61 71 11 или на ЛС |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rgb Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 12:56 am Заглавие: |
|
|
Имам едно червено клио 1.2 бензин ел. стъкла, но ще помисля дали да го продам, че съм го предоставил за ползване.
За 1500 ти предлагам Seat Toledo: http://forum.globcom.net/viewtopic.php?t=29540
Предполагам, че си търсиш малка кола защото е по-лесно да се паркира в града, но ако приемеш офертата за Сеата, обещавам безплатен урок по паркиране и също гарантирам, че е по-лесно отколкото с клио (казвам от опит, защото имам и двете). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xsxboy Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 4:22 am Заглавие: |
|
|
rgb написа: | Имам едно червено клио 1.2 бензин ел. стъкла, но ще помисля дали да го продам, че съм го предоставил за ползване.
За 1500 ти предлагам Seat Toledo: http://forum.globcom.net/viewtopic.php?t=29540
Предполагам, че си търсиш малка кола защото е по-лесно да се паркира в града, но ако приемеш офертата за Сеата, обещавам безплатен урок по паркиране и също гарантирам, че е по-лесно отколкото с клио (казвам от опит, защото имам и двете). |
Благодаря но не е това което търся. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|