forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

нужна комната или однокомнатная квартира
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> ФИЛМИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Mer1K
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 10,601

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

наркомани или напушалки Rolling Eyes аз с първите не сам гледал филм комай .. :Щ
ефекта на паперудата тва със сигорност е филм дето не 5 ми 50 след тва си вътре Smile
HOW HIGH дис ис да шит !! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
[ IP : Logged ]
ShortY
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 39,616
Местожителство: St.Louis

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 4:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Breaking and entering
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
adrenaLIne
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 10,778
Местожителство: maaaRRRRs

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 7:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бандата на Оушън
Gridiron Gang
Американски пай - всичките
You got server
Stomp the yard
GOD^_^
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 19,447
Местожителство: ...при Падналите ангели...

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 12:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

adrenaLIne написа:
Gridiron Gang
Американски пай - всичките
You got server
Stomp the yard

Как е възможно тва да са ти любимите филми? Laughing бтв, знам, че всеки си има мнение, но въпреки всичко ми е странно! Smile

сега малко да препоръчам филмчета за по-специфична аудитория!

първо - най-якия филм за скинари - American History X!

Най-великата роля на Ед Нортън! Невероятна драма за това как човек, въпреки всичко може да премине от едната крайност в другата, но това никога не става така лесно и безпрепятствено!

След тва - заебавайте шибаните колежански комедийки, не сте ли чували, че има и качествени филми за колежани! Rules of Attraction е един от тях!

Първият път когато се сблъсках с този филм останах изумен! Не можах да повярвам, че съществува колежански филм с толкова оригинални и някои - гениални идеи! Още с първите сцени ще ви увисне ченето до земята! Абсолютно задължителен!

След тва - романтична комедия! Но не лигава и дебилна "физическа комедия" както биват оприличавани повечето представители на жанра! Говоря за качество във всеки аспект, а именно Intolerable Cruelty!

Ето това е оригинална и свежа глътка в комедийния жанр! Не чак толкова смешна, колкото идейна и умело режисирана история за това как любовта може да провали и най-великите!

Говорейки си за оригинални комедии не бива да пропускам и един от най-странните, но невероятно прилепчиви филмчета правени някога - The Life Aquatic with Steve Zissoiu

Този изумителен филм, мога да определя като театрално-документална-комедийна-драма! Ебаси! И няма да сгреша при това! Тук нещата, които ще впечатлят ценителите са: зверски каст (Бил Мъри, Кейт Бланшет, Уилям Дефо и т.н.), нечовешки смешни и непринудени ситуации, в които изпадат героите, както и някои страхотни и оригинални елементи, които е вкарал Уес Андерсън като моментите с документалните кадри или бразилецът с китарата! Задължителен филм!

Продължавам по темата с алтернативните комедии, ако мога така да се изразя! Случвало ли ви се е, да имате толкова скапан ден, че просто да превъртите! просто да изключите и да ви се прииска силно или направо да задействате, да направите нещо ненормално и възможно най-гадно на света! Това му се иска и на главният герой на следващият филм, който искам да представя! Но, точно когато направиш фаталната крачка всичко... си идва на мястото? Или не?
Ще разберете когато гледате един от най-свежите филми за 2005-та, които съм сигурен, че много хора са пропуснали - Employee of the Month

Гениални диалози и невероятен финал са нещата, които отличават тази свежа гангстерска комедия!

Сега искам да представя един добронамерен, топъл и много, много добър филм с участието на един от най-любимите ми актьори - Джони Деп - Finding Neverland

Тва филмче е една изключително отиграна и разказана... приказка за живота на Джеймс Бари, създател на "Питър Пан"! Общо взето филмът ни показва, че за въображението на "порастналото дете" няма граници! Нито реални, нито измислени!

Следват няколко думи и за другият оригинален проект от същият режисьор на предния филм - Марк Фостър! А, именно Stay

Тук, вече не си говорим за някаккъв сорт комедия, а за тотален, психо-трилър! Този филм е поел психарията на много от най-добрите представители на жанра, като "Боен Клуб" и особено "Блясъкът на чистия ум"! Разказващ за последиците от зловеща катастрофа където не се знае кой кой е, нито какво се случва в действителност! Реалност или фикция, действителност или просто дежа-ву, виновен или невинен... Ще разберете като го гледате! Да не пропусна и взривяващата сетивата визия, монтаж и начин на заснемане!

Мисля да завърша с един филм-откровение! Филм с нечовешки диалози и болезнено-истински герои! Романтичена драма! Но много тъжна! Много груба! Много истинска! Даже прекалено! Това е Closer

Така, целта на този дълъг пост е не да се правя на важен, а да се помъча да осведомя хората, които се интересуват от качествени филми за някой от по-специфичните такива! Филми не за всеки, но носещи същият емоционален заряд какъвто примерно носят хитовите блокбъстъри, но чрез емоция и чувство, а не чрез специални ефекти и експлозивен звук! Наблегнах на различните видове комедии този път, но както се досещате списъкът далеч не е пълен, нито жанрово, нито филмово, но каквото можах да се сетя ви го сглобих! Дано съм помогнал да намерите нещо по-различно от стереотипните холивудски бозици и нещо, което наистина да оцените! Wink

Последната промяна е направена от GOD^_^ на Сря Май 09, 2007 11:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
Enzo_MonTeLLa
("Лесно е!" аз ша почерпя)

Общо думи: 124,961
Местожителство: Трявна, щата Сомалия

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 1:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за доброто представяне! Аз единствено Американ Хистъри съм гледал, но успя да ме зарибиш по Rules of Attraction,The Life Aquatic with Steve Zissoiu, Closer и Stay. Сега трябва да ги търся някъде ..
adrenaLIne
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 10,778
Местожителство: maaaRRRRs

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Год любимите ми филми са :
Snatch
Lock , Stock and Two Smoking Barrels
Crank
Pirates of the Carribean - 2те части , надявам се и 3тата да ми стане Smile

Онези горе просто са ми направили доста добро впечатлени и ги
препоръчвам Smile
GivE*mE*ReaSon
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 4,134

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 4:59 pm    Заглавие: спорт спорт спорт Отговорете с цитат

блин, саурон, долго разглядывала руку - сначал показалось, что одинаковы, потом разглядела, что дейсительно безымянный короче по теме - если кому нра, я не против и ещё для инфы: на востоке
Клуб Urteam www.urteam.ru при поддержки Представляет первое, самое большое событие 2007 года Битва Немцев против Японцев раунд 2 28 апреля 2007 года Вас ждет: Самые быстрые авт

Последната промяна е направена от GivE*mE*ReaSon на Пон Дек 21, 2009 11:35 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
bika_mu4o
труден за повдигане

Общо думи: 23,783
Местожителство: у комшийката

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

GOD ако ги шарнеш сега в ДЦ равен няма да имаш :Д Laughing

МОДЕРАТОР - деревянная планка с прокладкой из сукна
для приглушения звука пианино. (Большой энциклопедический словарь)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ShortY
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 39,616
Местожителство: St.Louis

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 5:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз от American History X до сега едва ли да съм гледал по хубав филм .....#1 просто . То ушким темата е за скинари ама това е само сюжета пък посланието на филма няма нищо общо с пребиване на цигани и т.н. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
IZVERGA
Fuck Milk...Got Beer?

Общо думи: 90,422
Местожителство: Е:БългарияГаброво?

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Заразно зло
Върнете се в началото
dRiNKiN_pARk
Metal Militia

Общо думи: 30,243
Местожителство: Пловдив 4000, ж.к. Тракия xxx

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 7:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

requiem for a dream (в предния пост не можах да се сетя името Wink )

четете П Р А В И Л А Т А и се съобразявайте с тях !
LYRICS2BG.com Arrow преведени текстове на български
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype Name
GOD^_^
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 19,447
Местожителство: ...при Падналите ангели...

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dRiNKiN_pARk написа:
requiem for a dream (в предния пост не можах да се сетя името Wink )

Феноменален! Wink След този филм, никога през живота си няма да опитам наркотици! Това се казва терапия!

бтв, Няма как да шервам тия филми, защото съм на бТК, а и харда ми е малък, за да държа толкова филми на него! Дирете ги по торентите! Smile

бтв2, Изумен съм! "Правила на привличането"/Rules of Attraction го няма в по-големите БГ торенти! Само в Замунда, но няма сийд! Surprised

Значи, който го иска да си го наеме от ATY Video до кафе "Чикаго"! Там го има DVD-то! Филмът е брутален! Няма да умрете за левче, скръндзи такива! Laughing
kaiza
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 3,176

МнениеПуснато на: Чет Май 10, 2007 12:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хахах как ше даам лефче уа не живея къде да е. Има го в световните тракери със сийд и субтитри се подвизават в БГ пространството ше го глеам дано да е попан : ) .

Ето да препоръчам и един малко по-нетипичен филм. Той не ще се хареса на по-голямата част от аудиторията но филма е готин и ако имате време го гледайте. Казва се "All The King's Men"
От обложката вижте какви актьори участват но предупреждавам на сериозна тема е филма и няма да се хареса на всеки.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
GivE*mE*ReaSon
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 4,134

МнениеПуснато на: Чет Май 10, 2007 10:19 am    Заглавие: благодарность и пожелания Отговорете с цитат

На счет Дзерджинского уточняю -убивал без суда и следствия, убивал невинных людей. Да было такое, никто не отрицает и не оправдывает. Сейчас они считаются невинными, а тогда в условиях стоявшего
Светлый цвет это самый естественный цвет для России а стереотип о цвете волос распространили духовно ущербные евреи ненавидящие русских. жаль только истинно русских все меньше и меньше, да славен бу

Последната промяна е направена от GivE*mE*ReaSon на Пон Дек 21, 2009 10:33 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Misha
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 32,672
Местожителство: у гъзЪт на географията

МнениеПуснато на: Чет Май 10, 2007 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз понеже съм почитателка на Стивън Кинг,за мен най-добрите определено са The Green Mile,Dreamcather и Children of the Corn.Иначе "Ефектът на Пеперудата" е много зарибен.А между другото ако на някой му се намирва It, да не се стиска,ми да го дава
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> ФИЛМИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети