|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Mer1K Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 4:32 pm Заглавие: |
|
|
наркомани или напушалки аз с първите не сам гледал филм комай .. :Щ
ефекта на паперудата тва със сигорност е филм дето не 5 ми 50 след тва си вътре
HOW HIGH дис ис да шит !!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 4:40 pm Заглавие: |
|
|
Breaking and entering _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
adrenaLIne Не е лесно !

Регистриран на: 21 Ное 2004 Мнения: 1120 Общо думи: 10,778 Местожителство: maaaRRRRs
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Бандата на Оушън
Gridiron Gang
Американски пай - всичките
You got server
Stomp the yard _________________ N DEY SAY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 12:56 am Заглавие: |
|
|
adrenaLIne написа: | Gridiron Gang
Американски пай - всичките
You got server
Stomp the yard |
Как е възможно тва да са ти любимите филми? бтв, знам, че всеки си има мнение, но въпреки всичко ми е странно!
сега малко да препоръчам филмчета за по-специфична аудитория!
първо - най-якия филм за скинари - American History X!
Най-великата роля на Ед Нортън! Невероятна драма за това как човек, въпреки всичко може да премине от едната крайност в другата, но това никога не става така лесно и безпрепятствено!
След тва - заебавайте шибаните колежански комедийки, не сте ли чували, че има и качествени филми за колежани! Rules of Attraction е един от тях!
Първият път когато се сблъсках с този филм останах изумен! Не можах да повярвам, че съществува колежански филм с толкова оригинални и някои - гениални идеи! Още с първите сцени ще ви увисне ченето до земята! Абсолютно задължителен!
След тва - романтична комедия! Но не лигава и дебилна "физическа комедия" както биват оприличавани повечето представители на жанра! Говоря за качество във всеки аспект, а именно Intolerable Cruelty!
Ето това е оригинална и свежа глътка в комедийния жанр! Не чак толкова смешна, колкото идейна и умело режисирана история за това как любовта може да провали и най-великите!
Говорейки си за оригинални комедии не бива да пропускам и един от най-странните, но невероятно прилепчиви филмчета правени някога - The Life Aquatic with Steve Zissoiu
Този изумителен филм, мога да определя като театрално-документална-комедийна-драма! Ебаси! И няма да сгреша при това! Тук нещата, които ще впечатлят ценителите са: зверски каст (Бил Мъри, Кейт Бланшет, Уилям Дефо и т.н.), нечовешки смешни и непринудени ситуации, в които изпадат героите, както и някои страхотни и оригинални елементи, които е вкарал Уес Андерсън като моментите с документалните кадри или бразилецът с китарата! Задължителен филм!
Продължавам по темата с алтернативните комедии, ако мога така да се изразя! Случвало ли ви се е, да имате толкова скапан ден, че просто да превъртите! просто да изключите и да ви се прииска силно или направо да задействате, да направите нещо ненормално и възможно най-гадно на света! Това му се иска и на главният герой на следващият филм, който искам да представя! Но, точно когато направиш фаталната крачка всичко... си идва на мястото? Или не?
Ще разберете когато гледате един от най-свежите филми за 2005-та, които съм сигурен, че много хора са пропуснали - Employee of the Month
Гениални диалози и невероятен финал са нещата, които отличават тази свежа гангстерска комедия!
Сега искам да представя един добронамерен, топъл и много, много добър филм с участието на един от най-любимите ми актьори - Джони Деп - Finding Neverland
Тва филмче е една изключително отиграна и разказана... приказка за живота на Джеймс Бари, създател на "Питър Пан"! Общо взето филмът ни показва, че за въображението на "порастналото дете" няма граници! Нито реални, нито измислени!
Следват няколко думи и за другият оригинален проект от същият режисьор на предния филм - Марк Фостър! А, именно Stay
Тук, вече не си говорим за някаккъв сорт комедия, а за тотален, психо-трилър! Този филм е поел психарията на много от най-добрите представители на жанра, като "Боен Клуб" и особено "Блясъкът на чистия ум"! Разказващ за последиците от зловеща катастрофа където не се знае кой кой е, нито какво се случва в действителност! Реалност или фикция, действителност или просто дежа-ву, виновен или невинен... Ще разберете като го гледате! Да не пропусна и взривяващата сетивата визия, монтаж и начин на заснемане!
Мисля да завърша с един филм-откровение! Филм с нечовешки диалози и болезнено-истински герои! Романтичена драма! Но много тъжна! Много груба! Много истинска! Даже прекалено! Това е Closer
Така, целта на този дълъг пост е не да се правя на важен, а да се помъча да осведомя хората, които се интересуват от качествени филми за някой от по-специфичните такива! Филми не за всеки, но носещи същият емоционален заряд какъвто примерно носят хитовите блокбъстъри, но чрез емоция и чувство, а не чрез специални ефекти и експлозивен звук! Наблегнах на различните видове комедии този път, но както се досещате списъкът далеч не е пълен, нито жанрово, нито филмово, но каквото можах да се сетя ви го сглобих! Дано съм помогнал да намерите нещо по-различно от стереотипните холивудски бозици и нещо, което наистина да оцените!  _________________

Последната промяна е направена от GOD^_^ на Сря Май 09, 2007 11:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 1:08 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за доброто представяне! Аз единствено Американ Хистъри съм гледал, но успя да ме зарибиш по Rules of Attraction,The Life Aquatic with Steve Zissoiu, Closer и Stay. Сега трябва да ги търся някъде .. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
adrenaLIne Не е лесно !

Регистриран на: 21 Ное 2004 Мнения: 1120 Общо думи: 10,778 Местожителство: maaaRRRRs
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Год любимите ми филми са :
Snatch
Lock , Stock and Two Smoking Barrels
Crank
Pirates of the Carribean - 2те части , надявам се и 3тата да ми стане
Онези горе просто са ми направили доста добро впечатлени и ги
препоръчвам  _________________ N DEY SAY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GivE*mE*ReaSon Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 4:59 pm Заглавие: спорт спорт спорт |
|
|
блин, саурон, долго разглядывала руку - сначал показалось, что одинаковы, потом разглядела, что дейсительно безымянный короче по теме - если кому нра, я не против и ещё для инфы: на востоке
Клуб Urteam www.urteam.ru при поддержки Представляет первое, самое большое событие 2007 года Битва Немцев против Японцев раунд 2 28 апреля 2007 года Вас ждет: Самые быстрые авт
Последната промяна е направена от GivE*mE*ReaSon на Пон Дек 21, 2009 11:35 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bika_mu4o труден за повдигане

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 786 Общо думи: 23,783 Местожителство: у комшийката
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
GOD ако ги шарнеш сега в ДЦ равен няма да имаш :Д  _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
МОДЕРАТОР - деревянная планка с прокладкой из сукна
для приглушения звука пианино. (Большой энциклопедический словарь) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 5:07 pm Заглавие: |
|
|
аз от American History X до сега едва ли да съм гледал по хубав филм .....#1 просто . То ушким темата е за скинари ама това е само сюжета пък посланието на филма няма нищо общо с пребиване на цигани и т.н.  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Заразно зло |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dRiNKiN_pARk Metal Militia

Регистриран на: 14 Авг 2006 Мнения: 668 Общо думи: 30,243 Местожителство: Пловдив 4000, ж.к. Тракия xxx
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 7:09 pm Заглавие: |
|
|
requiem for a dream (в предния пост не можах да се сетя името ) _________________
четете П Р А В И Л А Т А и се съобразявайте с тях !
LYRICS2BG.com преведени текстове на български |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2007 11:55 pm Заглавие: |
|
|
dRiNKiN_pARk написа: | requiem for a dream (в предния пост не можах да се сетя името ) |
Феноменален! След този филм, никога през живота си няма да опитам наркотици! Това се казва терапия!
бтв, Няма как да шервам тия филми, защото съм на бТК, а и харда ми е малък, за да държа толкова филми на него! Дирете ги по торентите!
бтв2, Изумен съм! "Правила на привличането"/Rules of Attraction го няма в по-големите БГ торенти! Само в Замунда, но няма сийд!
Значи, който го иска да си го наеме от ATY Video до кафе "Чикаго"! Там го има DVD-то! Филмът е брутален! Няма да умрете за левче, скръндзи такива!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kaiza Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 12:05 am Заглавие: |
|
|
Хахах как ше даам лефче уа не живея къде да е. Има го в световните тракери със сийд и субтитри се подвизават в БГ пространството ше го глеам дано да е попан : ) .
Ето да препоръчам и един малко по-нетипичен филм. Той не ще се хареса на по-голямата част от аудиторията но филма е готин и ако имате време го гледайте. Казва се "All The King's Men"
От обложката вижте какви актьори участват но предупреждавам на сериозна тема е филма и няма да се хареса на всеки.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GivE*mE*ReaSon Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 10:19 am Заглавие: благодарность и пожелания |
|
|
На счет Дзерджинского уточняю -убивал без суда и следствия, убивал невинных людей. Да было такое, никто не отрицает и не оправдывает. Сейчас они считаются невинными, а тогда в условиях стоявшего
Светлый цвет это самый естественный цвет для России а стереотип о цвете волос распространили духовно ущербные евреи ненавидящие русских. жаль только истинно русских все меньше и меньше, да славен бу
Последната промяна е направена от GivE*mE*ReaSon на Пон Дек 21, 2009 10:33 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Чет Май 10, 2007 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Аз понеже съм почитателка на Стивън Кинг,за мен най-добрите определено са The Green Mile,Dreamcather и Children of the Corn.Иначе "Ефектът на Пеперудата" е много зарибен.А между другото ако на някой му се намирва It, да не се стиска,ми да го дава  _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|