Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
angua Не е лесно !

Регистриран на: 30 Яну 2005 Мнения: 238 Общо думи: 0 Местожителство: Mental Hell
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 12:36 am Заглавие: Re: Какво мислите..Какво бихте направили? |
|
|
CkoT написа: | Не сте ли се замисляли понякога че един човек има някаква цел в тоз шибан живот...не като животно а може би...незнам...незнам дали може да ти е писано да бъдеш прецакан в живота...напримрер да живееш сам от малък...и да се бориш...да посрещнеш истинския живот сам.Мисля си..малко хора биха се замислили за всичко това ако не са преживели нещо лошо (още от тийн) което да им остане като петно в живота...Искам да ви попитам какво бихте направили ако се страхувате от това..."Петно"...а то е станало сега и едва започвате да посрещате неприятностите..какво ще направите..?Да знаете че губите приятели и те се загубват от вас...усещате как се отдалечавате постепенно и не знаете какво да направите... ""...депресията убива..и понякога нито музика нито наркотици нито алкохол могат да помогнат""  |
Случва ми се да се страхувам че съм си скапала живота, а понякога токова силно съм убедена в това, че си мисля същите неща като теб. Обаче после като се сетя, че пред мен е остатъка от живота ми, през който мога да правя толкова по-хубави неща вместо да му сложа край и започвам да правя нещо свястно и така се измъквам от депресията. Например последния път когато бях много зле взех някои доста категорични решения за себе си, приятелите си и всичко останало и нещата доста се поооправиха. Важното е да осъзнаеш, че имаш себе си, и че това е голяма работа Тоест, по-добре да те има защото може да вземеш пък да направиш нещо хубаво, отколкото да те няма и да не можеш да направиш нищо повече (не говоря за теб конкретно, а по принцип ) _________________ "I don't ask much, I just want you" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 12:23 pm Заглавие: |
|
|
c1rca написа: | CkoT написа: | kiki написа: | Каво бихме направили ние,или какво да правиш ти?
Когато има желание има и начин,когато няма желание - има оправдание.
Е замислил се дали наистина толкова си оплел завойте и искаш да се оправиш или в твоята плетеница ти харесва,защото колкото и отвратителна да е си е твоя.И да, и мен ако питаш - спри тревата...или поне опитай.Не е толкова невъзможно,пък и да не опирам пак до това желание... |
ТРЕВАТА НЯМА НИЩО ОБЩО...ти що не спреш да вървиш???ще ти е по добре?...или спри да пиеш натурален сок??..ко муй...спри да пиеш бира!!...спри да говориш спри да се ровиш из интернет...спри да ходиш на училище даже спри да се къпеш!!!...а и най важното стой на едно място за да не ти стане нещо!!..недей да гледаш телевизия щот разваля очите...за монитора се отнася същото...няа да излизаш навън защото газовете от колите те увреждат...найш кво...
писна ми от тъпи неразбиращи хора аз мой да съм тъп но поне това което го правя си го разбирам и не се меся в на хората работите без да са ме попитали!!!ДА СЪМ ТЕ ПИТАЛ ДАЛИ ДА СПИРАМ?-НЕ
ЗА ТВА СЕ Е*И В ШИ*АНИЯ Г*З  |
Цитат: | И да, и мен ако питаш - спри тревата...или поне опитай.Не е толкова невъзможно,пък и да не опирам пак до това желание... | Е за тфа и аз не съм съгласна... друго кики за мене е права, ма да ти каа кфо да среш и кфо не... нз
СкоТ ти пък много се палиш фе, к'фо се връзваш...?! Нали знайш прави каквото ти се иска  |
АВе я спокоино и двамата!
Казах го като лично мнение,и който ме познава много добре знае че заради това кой колко пуши,пие,гледа монитори или там к'вото е не оценявам хората."Неизменно право на всеки човек е да съсипе живота си".И най-малко искам да се бъркам в това право.Дори и не съм казала,че така се съсипва нещо...
Аве в момента ми иде просто да клажа едно "Майната ви",ама не е така.
И без това друго не знам какво да кажа....
Обичайте се!Пиис!=) _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 3:23 pm Заглавие: |
|
|
кажи го ве
от моя страна ще получиш
щот ми е все едно
и не ми казвай да се успокоя щот това си е пак мое право  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Че то най-лесно така.
Прави си к'вото искаш - и това си е твое право!
Нито съм се мъчила да ти успорвам правата,нито съм ти се бъркала.Просто казах едно мнение,което ти прие прекално навътре,може би и дори като лична обида.Е давай само така!(опсссс....не ти казвам да правиш нищо,моляте не си изкривявай думите ми както ти е удобно)
*И това "Майната ви" не го казах,не защото не ми стиска или защото се страхувам от "последиците",а просто защото понякога на човек не трябва да му е все едно. _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 5:11 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | Че то най-лесно така.
Прави си к'вото искаш - и това си е твое право!
Нито съм се мъчила да ти успорвам правата,нито съм ти се бъркала.Просто казах едно мнение,което ти прие прекално навътре,може би и дори като лична обида.Е давай само така!(опсссс....не ти казвам да правиш нищо,моляте не си изкривявай думите ми както ти е удобно)
*И това "Майната ви" не го казах,не защото не ми стиска или защото се страхувам от "последиците",а просто защото понякога на човек не трябва да му е все едно. |
Мислиш ли че ме интересува що не си го казала тва?...бягааай!!!!  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 5:14 pm Заглавие: |
|
|
да те перифразирам:
"и не ми казвай да бягам щот това си е пак мое право " _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 5:17 pm Заглавие: |
|
|
kiki написа: | да те перифразирам:
"и не ми казвай да бягам щот това си е пак мое право " |
_|_...А мое право е да прая квот си искам!..за тва Бегааай...
т*п@ кифла!! _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HellRose Не е лесно !

Регистриран на: 03 Ное 2004 Мнения: 972 Общо думи: 3,315 Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 9:35 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | kiki написа: | да те перифразирам:
т*п@ кифла!! | в една тема мисля че много отдаван беше за "кажи нещу за човека преди тебе" и СкоТ беше писал нещу много положително пък ся...?!? колко лесно си променят хората мнението...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Съб Юни 25, 2005 10:25 pm Заглавие: |
|
|
c1rca написа: | CkoT написа: | kiki написа: | да те перифразирам:
т*п@ кифла!! | в една тема мисля че много отдаван беше за "кажи нещу за човека преди тебе" и СкоТ беше писал нещу много положително пък ся...?!? колко лесно си променят хората мнението...  |
ДА ПРОБЛЕМ  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 10:50 am Заглавие: |
|
|
c1rca написа: | CkoT написа: | kiki написа: | да те перифразирам:
На хората,може би едно нещо съм забравила - искам да се извиня,ако с нещо това мое мнение ги е обидило,но за всичко казано след това съм си с абсолюно чиста съвест.Уот евър... _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Нед Юни 26, 2005 11:01 am Заглавие: |
|
|
предстаа си няам за кой говориш...някой има ли си напредстава за кого говори тя?
Т'ва че съм човек,трябва ли да не ги мразя супер много!?!...да отричам...  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bai_hoi Начинаещ

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 7:09 am Заглавие: |
|
|
Скот, проблеми си има всеки всякакви... Ясно че твоите са по особенички, но братле малко са хората които си избират живота (изключвам тея с мнооооото кинти). Така че т'ва дето си губиш времето да се сдухваш и да се самосъжеляваш не е много в твой + (разбира се че ни трябват и такива моменти, но в нормите ако питаш мен). Хубаво е че си осъзнал, че тревицата и алкохола не помагат, за това СИ ПОМОГНИ САМ, като си намериш сам решение, а не бягаш от него... (защото ако питаш мен тук точно формулиран съвет няма да намериш и само ще си удължиш самосъжеляването...)
Айде стига сам писал, че мноо глупости станаха  _________________ Tova, koeto ne me ubiva, me pravi po silen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mish Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Хей SkoT всеки е преживявял нещо лошо не мисля че всичко е свършило и е непоправимо.Живота е тъп гаден и мноо шибан понякога но затуй пък ти трябва да се научиш как да го живееш.Съгласна съм че тревицата не помага и няма смисъл да я използваш всичко може да е по добре и без нея.За тва прайм грешки да се научим как да ги преодоляваме но не се самосъжалявай това е най тъпото кофти е 3/4 дена ама пък минава/за някои тряа и по дълго/.Мисля че трябва да споделиш с някой по голям от теб на когото можеш да разчиташ предполагам че имаш такива познати.Аз май се поулях то стана като страница в книга И най важното никога не се самосъжалявай |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 3:06 am Заглавие: |
|
|
mish написа: | Хей SkoT всеки е преживявял нещо лошо не мисля че всичко е свършило и е непоправимо.Живота е тъп гаден и мноо шибан понякога но затуй пък ти трябва да се научиш как да го живееш.Съгласна съм че тревицата не помага и няма смисъл да я използваш всичко може да е по добре и без нея.За тва прайм грешки да се научим как да ги преодоляваме но не се самосъжалявай това е най тъпото кофти е 3/4 дена ама пък минава/за някои тряа и по дълго/.Мисля че трябва да споделиш с някой по голям от теб на когото можеш да разчиташ предполагам че имаш такива познати.Аз май се поулях то стана като страница в книга И най важното никога не се самосъжалявай |
...тая тема откъде я издири ве човек хахаха...боожее..колко по-лоши работи ми се случиха след тази случка..хахах...хм..даже и не си спомням добре за кво съм ги писал тея депресий хахах...кат се замисля колко пък повече хубави работи ми се случиха...ех...припомни ми минали раоти  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mish Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 12:07 pm Заглавие: |
|
|
ам де да знам като го написах тогава видях датата дан ти пука  |
|
Върнете се в началото |