forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какво мислите..Какво бихте направили?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
angua
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 0
Местожителство: Mental Hell

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 12:36 am    Заглавие: Re: Какво мислите..Какво бихте направили? Отговорете с цитат

CkoT написа:
Не сте ли се замисляли понякога че един човек има някаква цел в тоз шибан живот...не като животно а може би...незнам...незнам дали може да ти е писано да бъдеш прецакан в живота...напримрер да живееш сам от малък...и да се бориш...да посрещнеш истинския живот сам.Мисля си..малко хора биха се замислили за всичко това ако не са преживели нещо лошо (още от тийн) което да им остане като петно в живота...Искам да ви попитам какво бихте направили ако се страхувате от това..."Петно"...а то е станало сега и едва започвате да посрещате неприятностите..какво ще направите..?Да знаете че губите приятели и те се загубват от вас...усещате как се отдалечавате постепенно и не знаете какво да направите... ""...депресията убива..и понякога нито музика нито наркотици нито алкохол могат да помогнат"" Confused

Случва ми се да се страхувам че съм си скапала живота, а понякога токова силно съм убедена в това, че си мисля същите неща като теб. Обаче после като се сетя, че пред мен е остатъка от живота ми, през който мога да правя толкова по-хубави неща вместо да му сложа край и започвам да правя нещо свястно и така се измъквам от депресията. Например последния път когато бях много зле взех някои доста категорични решения за себе си, приятелите си и всичко останало и нещата доста се поооправиха. Важното е да осъзнаеш, че имаш себе си, и че това е голяма работа Smile Тоест, по-добре да те има защото може да вземеш пък да направиш нещо хубаво, отколкото да те няма и да не можеш да направиш нищо повече (не говоря за теб конкретно, а по принцип Wink)
[ IP : Logged ]
kiki
пухче предполагам... *без предполагам!

Общо думи: 22,333
Местожителство: South Of Heaven

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 12:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

c1rca написа:
CkoT написа:
kiki написа:
Каво бихме направили ние,или какво да правиш ти?
Когато има желание има и начин,когато няма желание - има оправдание.
Е замислил се дали наистина толкова си оплел завойте и искаш да се оправиш или в твоята плетеница ти харесва,защото колкото и отвратителна да е си е твоя.И да, и мен ако питаш - спри тревата...или поне опитай.Не е толкова невъзможно,пък и да не опирам пак до това желание...

ТРЕВАТА НЯМА НИЩО ОБЩО...ти що не спреш да вървиш???ще ти е по добре?...или спри да пиеш натурален сок??..ко муй...спри да пиеш бира!!...спри да говориш спри да се ровиш из интернет...спри да ходиш на училище даже спри да се къпеш!!!...а и най важното стой на едно място за да не ти стане нещо!!..недей да гледаш телевизия щот разваля очите...за монитора се отнася същото...няа да излизаш навън защото газовете от колите те увреждат...найш кво... Arrow 321 uu scary
писна ми от тъпи неразбиращи хора аз мой да съм тъп но поне това което го правя си го разбирам и не се меся в на хората работите без да са ме попитали!!!ДА СЪМ ТЕ ПИТАЛ ДАЛИ ДА СПИРАМ?-НЕ
ЗА ТВА СЕ Е*И В ШИ*АНИЯ Г*З Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Цитат:
И да, и мен ако питаш - спри тревата...или поне опитай.Не е толкова невъзможно,пък и да не опирам пак до това желание...
Е за тфа и аз не съм съгласна... друго кики за мене е права, ма да ти каа кфо да среш и кфо не... нз Confused
СкоТ ти пък много се палиш фе, к'фо се връзваш...?! Нали знайш прави каквото ти се иска Wink

АВе я спокоино и двамата!
Казах го като лично мнение,и който ме познава много добре знае че заради това кой колко пуши,пие,гледа монитори или там к'вото е не оценявам хората."Неизменно право на всеки човек е да съсипе живота си".И най-малко искам да се бъркам в това право.Дори и не съм казала,че така се съсипва нещо...
Аве в момента ми иде просто да клажа едно "Майната ви",ама не е така.
И без това друго не знам какво да кажа....
Обичайте се!Пиис!=)
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz

Общо думи: 23,044
Местожителство: on debian

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кажи го ве
от моя страна ще получиш 321
щот ми е все едно Exclamation
и не ми казвай да се успокоя щот това си е пак мое право Exclamation 321
kiki

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Че то най-лесно така.
Прави си к'вото искаш - и това си е твое право!
Нито съм се мъчила да ти успорвам правата,нито съм ти се бъркала.Просто казах едно мнение,което ти прие прекално навътре,може би и дори като лична обида.Е давай само така!(опсссс....не ти казвам да правиш нищо,моляте не си изкривявай думите ми както ти е удобно)
*И това "Майната ви" не го казах,не защото не ми стиска или защото се страхувам от "последиците",а просто защото понякога на човек не трябва да му е все едно.
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kiki написа:
Че то най-лесно така.
Прави си к'вото искаш - и това си е твое право!
Нито съм се мъчила да ти успорвам правата,нито съм ти се бъркала.Просто казах едно мнение,което ти прие прекално навътре,може би и дори като лична обида.Е давай само така!(опсссс....не ти казвам да правиш нищо,моляте не си изкривявай думите ми както ти е удобно)
*И това "Майната ви" не го казах,не защото не ми стиска или защото се страхувам от "последиците",а просто защото понякога на човек не трябва да му е все едно.

Мислиш ли че ме интересува що не си го казала тва?...бягааай!!!! Twisted Evil
kiki

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да те перифразирам:
"и не ми казвай да бягам щот това си е пак мое право Exclamation 321 "
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 5:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kiki написа:
да те перифразирам:
greenalien 321 uu scary
_|_...А мое право е да прая квот си искам!..за тва Бегааай...
т*п@ кифла!!
HellRose
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 3,315
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 9:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

CkoT написа:
kiki написа:
да те перифразирам:
greenalien 321 uu scary
т*п@ кифла!!
в една тема мисля че много отдаван беше за "кажи нещу за човека преди тебе" и СкоТ беше писал нещу много положително пък ся...?!? колко лесно си променят хората мнението... Confused Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Name
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 10:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

c1rca написа:
CkoT написа:
kiki написа:
да те перифразирам:
greenalien 321 uu scary
т*п@ кифла!!
в една тема мисля че много отдаван беше за "кажи нещу за човека преди тебе" и СкоТ беше писал нещу много положително пък ся...?!? колко лесно си променят хората мнението... Confused Rolling Eyes

ДА Arrow ПРОБЛЕМ Mad
kiki

МнениеПуснато на: Нед Юни 26, 2005 10:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

c1rca написа:
CkoT написа:
kiki написа:
да те перифразирам:
greenalien 321 uu scary
т*п@ кифла!!

На хората,може би едно нещо съм забравила - искам да се извиня,ако с нещо това мое мнение ги е обидило,но за всичко казано след това съм си с абсолюно чиста съвест.Уот евър...
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz

МнениеПуснато на: Нед Юни 26, 2005 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

предстаа си няам за кой говориш...някой има ли си напредстава за кого говори тя? Very Happy
Т'ва че съм човек,трябва ли да не ги мразя супер много!?!...да отричам... uu scary
bai_hoi
Начинаещ
Начинаещ

Общо думи: 0

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 7:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Скот, проблеми си има всеки всякакви... Ясно че твоите са по особенички, но братле малко са хората които си избират живота (изключвам тея с мнооооото кинти). Така че т'ва дето си губиш времето да се сдухваш и да се самосъжеляваш не е много в твой + (разбира се че ни трябват и такива моменти, но в нормите ако питаш мен). Хубаво е че си осъзнал, че тревицата и алкохола не помагат, за това СИ ПОМОГНИ САМ, като си намериш сам решение, а не бягаш от него... (защото ако питаш мен тук точно формулиран съвет няма да намериш и само ще си удължиш самосъжеляването...)
Айде стига сам писал, че мноо глупости станаха Wink
mish
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 1,123

МнениеПуснато на: Пон Ное 13, 2006 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хей SkoT всеки е преживявял нещо лошо не мисля че всичко е свършило и е непоправимо.Живота е тъп гаден и мноо шибан понякога но затуй пък ти трябва да се научиш как да го живееш.Съгласна съм че тревицата не помага и няма смисъл да я използваш всичко може да е по добре и без нея.За тва прайм грешки да се научим как да ги преодоляваме но не се самосъжалявай това е най тъпото кофти е 3/4 дена ама пък минава/за някои тряа и по дълго/.Мисля че трябва да споделиш с някой по голям от теб на когото можеш да разчиташ предполагам че имаш такива познати.Аз май се поулях то стана като страница в книга И най важното никога не се самосъжалявай
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
CkoT
Dangerous Mindz
Dangerous Mindz

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 3:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mish написа:
Хей SkoT всеки е преживявял нещо лошо не мисля че всичко е свършило и е непоправимо.Живота е тъп гаден и мноо шибан понякога но затуй пък ти трябва да се научиш как да го живееш.Съгласна съм че тревицата не помага и няма смисъл да я използваш всичко може да е по добре и без нея.За тва прайм грешки да се научим как да ги преодоляваме но не се самосъжалявай това е най тъпото кофти е 3/4 дена ама пък минава/за някои тряа и по дълго/.Мисля че трябва да споделиш с някой по голям от теб на когото можеш да разчиташ предполагам че имаш такива познати.Аз май се поулях то стана като страница в книга И най важното никога не се самосъжалявай

Razz ...тая тема откъде я издири ве човек хахаха...боожее..колко по-лоши работи ми се случиха след тази случка..хахах...хм..даже и не си спомням добре за кво съм ги писал тея депресий хахах...кат се замисля колко пък повече хубави работи ми се случиха...ех...припомни ми минали раоти Laughing Rolling Eyes
mish
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 1,123

МнениеПуснато на: Вто Ное 14, 2006 12:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ам де да знам като го написах тогава видях датата дан ти пука Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> КЕФ @ НЕТ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети