forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Питане за ламинат..

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Всичко
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gabroveca
Idiot

Общо думи: 86,125
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Пет Авг 20, 2010 5:46 am    Заглавие: Питане за ламинат.. Отговорете с цитат

Интересува ме в кой магазин мога да си поръчам и да дойдат да ми го наредят както трябва, също така каква е цената на квадрат за поставянето и за замазката.

Ако са ви слагали ламинат скоро и сте доволни, кажете откъде сте го поръчвали Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
[ IP : Logged ]
`o{-_-}o`
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 48,870

МнениеПуснато на: Пет Авг 20, 2010 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Миналия ден ми слагаха ламинат ...... самият ламинат го взех от Практикера /просто там ми хареса като цвят/ за цени на ламинат ..... от 5 до 100 лв./кв.м. Wink
По принцип обиколих почти всички магазини които предлагат поставяне, и вички взимат по 3,4 - 4 лв./кв.м. Аз си повиках от Парос-а хора да ми го сложат /4 лв./кв.м./ като в тази цена влиза само поставянето ...... слага се подложка отдоло, която върви около 1,5 лв.кв.м, первазчета, ъгълчета ..... тинтириминтири пак са отделно
Като цяло = 20 кв.м стая, за самият ламинат мисля дадох около 200 лв. /беше на пиримоция некакъв/ и майстока като дойде .... още 200 лв. Като само за труд беше 80 лв. .... другите 100-тина бяха первазчетата и ъгълчетата.
Като цяло съм доволен .... не скърца като минавам отгоре /засега Very Happy / бързо работи човека - за около 2 часа го нареди.
Ако намериш зеге ..... мога и аз да дойда да ти го наредя Very Happy Very Happy Very Happy
Ако имаш други питанки, не се притеснявай /не че си притеснителен/ питай смело и безотговорно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
st@nmen
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 712,065

МнениеПуснато на: Съб Авг 21, 2010 10:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

брат ми слага ламинат,мисля взема 4лв на квадрат.Като не взема допълнително за первази,ъгълчета ....
Гарантирам за качественна работа!
ако те интересува пиши ми на ли4но или на скаипа ми за да ти дам номер му!
0899879674 066991946 станимир георгиев
скаип stanimir.georgiev
ОФЕРТИ http://stanmen.bazar.bg/

stanimir.georgiev@start.bg
Върнете се в началото
`o{-_-}o`
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 48,870

МнениеПуснато на: Нед Авг 22, 2010 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисълта ми беше ... не, че майстора взима пари да ти сложи первазчетата и другите "глупости" ..... просто, че аз като си смятах ламината , не бях включил тези малки "екстри" като цена при покупката на самия ламинат, а те хвърлят доста - едно ъчълче примерно струва около 1 лв. .... Една от лайсните към вратата на терасата мисля беше нещо от рода на 20-тина лв..... Иначе маисторите си взимат по 4 лв. и слагат всичко Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
gabroveca
Idiot

Общо думи: 86,125
Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Нед Авг 22, 2010 10:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси мерси, оправих се аз Cool
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> Всичко Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети