|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2010 5:46 am Заглавие: Питане за ламинат.. |
|
|
Интересува ме в кой магазин мога да си поръчам и да дойдат да ми го наредят както трябва, също така каква е цената на квадрат за поставянето и за замазката.
Ако са ви слагали ламинат скоро и сте доволни, кажете откъде сте го поръчвали  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
`o{-_-}o` Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2010 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Миналия ден ми слагаха ламинат ...... самият ламинат го взех от Практикера /просто там ми хареса като цвят/ за цени на ламинат ..... от 5 до 100 лв./кв.м.
По принцип обиколих почти всички магазини които предлагат поставяне, и вички взимат по 3,4 - 4 лв./кв.м. Аз си повиках от Парос-а хора да ми го сложат /4 лв./кв.м./ като в тази цена влиза само поставянето ...... слага се подложка отдоло, която върви около 1,5 лв.кв.м, первазчета, ъгълчета ..... тинтириминтири пак са отделно
Като цяло = 20 кв.м стая, за самият ламинат мисля дадох около 200 лв. /беше на пиримоция некакъв/ и майстока като дойде .... още 200 лв. Като само за труд беше 80 лв. .... другите 100-тина бяха первазчетата и ъгълчетата.
Като цяло съм доволен .... не скърца като минавам отгоре /засега / бързо работи човека - за около 2 часа го нареди.
Ако намериш зеге ..... мога и аз да дойда да ти го наредя
Ако имаш други питанки, не се притеснявай /не че си притеснителен/ питай смело и безотговорно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
st@nmen Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2010 10:03 pm Заглавие: |
|
|
брат ми слага ламинат,мисля взема 4лв на квадрат.Като не взема допълнително за первази,ъгълчета ....
Гарантирам за качественна работа!
ако те интересува пиши ми на ли4но или на скаипа ми за да ти дам номер му! _________________ Продажба,изкупуване ,сервиз на лаптопи,компютри,аксесоари.......
Нови и употребявани........
ремонтира,изкупува.....
0899879674 066991946 станимир георгиев
скаип stanimir.georgiev
ОФЕРТИ http://stanmen.bazar.bg/
stanimir.georgiev@start.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
`o{-_-}o` Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2010 12:31 am Заглавие: |
|
|
Мисълта ми беше ... не, че майстора взима пари да ти сложи первазчетата и другите "глупости" ..... просто, че аз като си смятах ламината , не бях включил тези малки "екстри" като цена при покупката на самия ламинат, а те хвърлят доста - едно ъчълче примерно струва около 1 лв. .... Една от лайсните към вратата на терасата мисля беше нещо от рода на 20-тина лв..... Иначе маисторите си взимат по 4 лв. и слагат всичко  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2010 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Мерси мерси, оправих се аз  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|