Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2004 7:19 am Заглавие: |
|
|
mFa 1c0 написа: | a fe kakfi sa teq jelaniq bre moite i 3-te jelaniq sa EMERALD |
hmmmmmmm, ze mi jelaniqta ma!
1c0 schitai se za predizvikan na duel, imash pravo da izberesh orujie, makar che ne ti preporuchvam staff-ove, shtoto s tqh imam opit, nai - sum zle da ti kaja s Bow i CrossBow, are koito pobedi pecheli sarceto na EMERALD, puk koito zagine, pone shte shte e shtasliv che e opital, zashtoto zaloga e golqm, no nagradata e oshte po golqma  _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EMERALD Не е лесно !

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 1312 Общо думи: 8,181 Местожителство: Габрово - София
|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 12:24 am Заглавие: |
|
|
Съжалявам, че ще ви разочаровам момчета, ама сърцето ми отдавна е спечелено и трите желания само на един определен човек са реалност  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 10:08 am Заглавие: |
|
|
EMERALD написа: | Съжалявам, че ще ви разочаровам момчета, ама сърцето ми отдавна е спечелено.. |
ГАХАХАХАААааа, оооо, колко само съм разочаровааан, това е ужасно трагично уведомление за мен, сърчицето на Емералд ми е единствено на светааа... как ше живеа без негооо, ша зема да са обеса, гръмна, запала, отрова, ша скоча от покрива на блока и да се размажаааааааааа.... Мбуахахахахаааа...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EMERALD Не е лесно !

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 1312 Общо думи: 8,181 Местожителство: Габрово - София
|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Ако искаш помощ викай, удоволствието ще е мое  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Stephen_King Не е лесно !

Регистриран на: 07 Юни 2004 Мнения: 114 Общо думи: 0 Местожителство: Myrtvata zona ili nqkyde v Sofia
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 4:54 am Заглавие: |
|
|
Stephen_King написа: | Бих искал само едно желание или по скоро проклятие: да гледам в бъдещето... Въпреки че живота ще ми бъде скучен(тои и сега си е достатъчно скучен), ще се чувствам изключително ако знам какво ще се случва в бъдещето... |
Bih jelal da promenq jelanieto si za6toto vidqh v byde6teto, a takova nqma 6tom Gizi ne e do men! _________________ I pray to god to save my soul, but he refuse... I pray to devil to take my soul, but he reject... Now I have nothing except my soul |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Секс, наркотици и рок едн рол.  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Естествено, че не.
1. Здраве.
2. Добра работа, Spider-а от 2 Fast 2 Furious и готно местенце за живеене.
3. Ще кажа на рибката да не изпълнява повече желания на никой!  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ilian_gg Не е лесно !

Регистриран на: 08 Сеп 2004 Мнения: 114 Общо думи: 0 Местожителство: GABROVO ONT.
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 9:39 pm Заглавие: |
|
|
AKO TAJA RIBA OTKAJE DA ISPULNJAVA JELANIJA 6TE JA ISPURJIM  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 10:03 pm Заглавие: |
|
|
...Поне да има за бирата.  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ilian_gg Не е лесно !

Регистриран на: 08 Сеп 2004 Мнения: 114 Общо думи: 0 Местожителство: GABROVO ONT.
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 10:07 pm Заглавие: |
|
|
...,daaaa i kartofi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RangV Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Абе за златната рибка незнам, ама русалката ако ми падне ще имам
само едно желание, ама ако може да го изпълни ТРИ ПЪТИ  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ilian_gg Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 10:14 pm Заглавие: |
|
|
OHAAA EVALA , RangV HA TAKA  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
justwoman Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 8:57 am Заглавие: |
|
|
Ми....тя русалката кат няма крака....само устата й ли ще ползваш?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 9:36 am Заглавие: |
|
|
justwoman написа: | Ми....тя русалката кат няма крака....само устата й ли ще ползваш?  |
Като я целуне човек и и порастват крака.  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RangV Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 10:31 am Заглавие: |
|
|
justwoman написа: | Ми....тя русалката кат няма крака....само устата й ли ще ползваш?  |
То е вярно че при жените краката са много важна част от тялото
или по-точно това което е между тях, ама хайде да не изпадаме
в перверзии .....То се знае че жените имат по наколко полови органа  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|