|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Kakvo e lubofta ? |
Kfo e tfa ? |
|
3% |
[ 3 ] |
Tejkotovaren kamion :) |
|
64% |
[ 58 ] |
takova jivotno nema ve |
|
32% |
[ 29 ] |
|
Общо гласове : 90 |
|
Автор |
Съобщение |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 2:42 pm Заглавие: |
|
|
EMERALD написа: | MasterAIP ще се караме новата работа не ти се отразява добре  |
ne po4vai pak s bozite pls ! _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EMERALD Не е лесно !

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 1312 Общо думи: 8,181 Местожителство: Габрово - София
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 3:29 pm Заглавие: |
|
|
ShortY, нямам време сега за това А и ще ми е по-приятно да седнем на биричка/водка да ги обсъдим очи в очи  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 4:15 pm Заглавие: |
|
|
xaxaxa to si4ko qsno ....ko da mu obsujdam .. :} _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 4:45 pm Заглавие: |
|
|
kakwo po dylboko da se razmi6lqwa koito ima kakwo da kaje za twa 4uwstwo da kaje az moga samo da go otreka kato polojitelno, to kara horata da pravqt gluposti da se dyrjat po absurden na4in za ednoto klecane ili zalugwan 4e toq ottataka si misli sy6tite gluposti kato teb _________________

"аз съм българче обичам..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Stephen_King Не е лесно !

Регистриран на: 07 Юни 2004 Мнения: 114 Общо думи: 0 Местожителство: Myrtvata zona ili nqkyde v Sofia
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 6:10 am Заглавие: |
|
|
Lubovta e gadost... prosto prepe4ena filika s masylce, masylceto e hubavo ama filiikta ne e prepe4ena a napravo izgorqla, 4e si natru6ava6 vsi4kite zybi dokaro q qde6... i nakraq citiram "Iztrypnal ot bezumie leja i mislq za6to reva po tazi typa drisla..." _________________ I pray to god to save my soul, but he refuse... I pray to devil to take my soul, but he reject... Now I have nothing except my soul |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 7:22 pm Заглавие: |
|
|
love love love love love mai q ima.. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LordOfEvil Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 8:18 pm Заглавие: |
|
|
hehe vie kefite
6te mi se da vidq mnenieto na nqkoi pylnoleten samoizdyrja6t se 4ovek koeto ne e sviknal da polu4ava si4ko na gotovo... moeto 6te si go zapazq za mene _________________ 'Cause we made the darkside and the rightside is to have no fear!
GLOBCOM - PAY MORE FOR LESS! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

Регистриран на: 25 Яну 2004 Мнения: 1729 Общо думи: 0 Местожителство: България|Габрово|близо до Badmadboy, Shefa, DaViDiaN, Davin4i, Lohnes, Stephen King, Perhi и Idola
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 8:13 am Заглавие: |
|
|
drasni i ti ne6to _________________

|
Върнете се в началото |
|
 |
baba_vihronrav Не е лесно !

Регистриран на: 30 Юли 2004 Мнения: 59 Общо думи: 0 Местожителство: somewhere over the rainbow...
|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
hah, "Iztrypnal ot bezumie leja i mislq za6to reva po tazi typa DRISLA...", mersi be
do predi mesec si misleh, 4e liubovta e izmislena za da si misle6, 4e vyob6te ne6to v 6ibaniq ti jivot ima zna4enie. ot skoro si mislq, 4e tova e trypkata, koqto sviva stomaha mi, minava prez cqloto mi tqlo, nasylzqva o4ite mi i kara rycete mi da treperqt. e, ne znam, no, ako ima ne6to istinsko na toq 6iban svqt, tova e liubovta, za tova pravete liubov, deca!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2004 10:13 pm Заглавие: |
|
|
baba_vihronrav написа: | ako ima ne6to istinsko na toq 6iban svqt, tova e liubovta, za tova pravete liubov deca |
Поредния заблуден
Апела ти звучи комунистически знаеш ли... Правете това, правете онова, жизнерадост, дръзновение, учение... да строим живота нов, ала-бала, простотии колко искаш... Любовта е толкова фалшива и неистинска колкото бляна по социализъма! Странни паралели правя, ама така виждам нещата... Впрочем детето си ти и едва ли знаеш кво искам да ти каа, ама нейсе... Развей гордо знамето на либофта и напред. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 30 Юли 2004 Мнения: 59 Общо думи: 0 Местожителство: somewhere over the rainbow...
|
Пуснато на: Чет Авг 05, 2004 10:17 pm Заглавие: |
|
|
samo edno 6te ti pojelaq, da byde6 pone vednyj i ti adski zabluden, ne znam dali e istinsko, no 4uvstvoto e super. a i da, vpro4em, izvinqvam se, lo6 navik, na vsi4ki vikam "deca", a i az sym si takova  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EMERALD Не е лесно !

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 1312 Общо думи: 8,181 Местожителство: Габрово - София
|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2004 1:25 pm Заглавие: |
|
|
botroid, правилно още един в отбора на заблудените. Разликата е само една - в твоя живот всичко е черно и грозно, в този на baba_vihronrav има поне едно, което е хубаво и важно, поне едно, което докосва сърцето. Е това е истинското и значимото, човек, който не може да чувства не е човек, точно като теб. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2004 6:04 pm Заглавие: |
|
|
няма човек, който да не може да чувства, има такъв, който не си го признава и който вдига колкото се може повече шум, за да скрие емоциите си от другите
е, да, сигурно има и някакви закоравели копелета, но всеки си има слабо място, просто любовта не е твоето, botroid. _________________ I don't like the drugs, but the drugs like me... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anilaG Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 2:49 am Заглавие: |
|
|
ei za lubow moi da si se drunka mnoo ama to wse ot takiwa det wse neshto ne im e nared to ako shte prajsh neshto prawi gi ne go obsujdaj _________________

|
Върнете се в началото |
|
 |
OpTiOn Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 9:24 am Заглавие: |
|
|
k'va lubov k'vi gluposti.......?????? (iskam da gledam boi na jeni ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|