|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ivomihov Примерен комсомолец
|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2018 1:20 pm Заглавие: Какво четохте последно? |
|
|
Мисля, че тази тема би била интересна на всички. Споделете коя книга четохте последно и дали ви хареса. Ще започна аз. Последната книга, която четох, беше на Дан Браун "Шестото клеймо". |
|
Върнете се в началото |
|
|
boyan Вчера си купих компютър
Регистриран на: 06 Окт 2017 Мнения: 7 Общо думи: 152 Местожителство: Sofia
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Intel Не е лесно !
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2018 10:43 am Заглавие: |
|
|
Напоследък чета доста финансова литература и бих я препоръчал на всички. Променя доста начина на мислене не само как си управляваме парите, а и за ежедневието ни и целите. Първоначално бях доста скептичен и си мислех, че това е поредното промиване на мозъци, но на шега реших да прилагам всички неща, които ги пише там и определено мога да кажа че промяната е доста положителна. Последните са "лесния долар" - личен пример за човек потънал в дългове работещ работа, която не иска, "парите или живота" - цялостна финансова и практическа програма, която Ви кара да направите сметки, които едва ли някога сте се замисляли за тях, "най-богатия човек във вавилон " - тази е с финансови правила направена под формата на приказка и "малка книга на милионера" на грант кардон. Трудно се намират, но ги има с поръчка (нарочно не правя реклама на тази академия, от която може да се поръчат).
Настрана от тях изчетох и алхимикът на Паоло Коелио - също бих казал добра книга. _________________ Бизнес консултиране на хосинг услуги и системно администриране |
|
Върнете се в началото |
|
|
ivomihov Примерен комсомолец
|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2018 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Intel написа: | Напоследък чета доста финансова литература и бих я препоръчал на всички. Променя доста начина на мислене не само как си управляваме парите, а и за ежедневието ни и целите. Първоначално бях доста скептичен и си мислех, че това е поредното промиване на мозъци, но на шега реших да прилагам всички неща, които ги пише там и определено мога да кажа че промяната е доста положителна. Последните са "лесния долар" - личен пример за човек потънал в дългове работещ работа, която не иска, "парите или живота" - цялостна финансова и практическа програма, която Ви кара да направите сметки, които едва ли някога сте се замисляли за тях, "най-богатия човек във вавилон " - тази е с финансови правила направена под формата на приказка и "малка книга на милионера" на грант кардон. Трудно се намират, но ги има с поръчка (нарочно не правя реклама на тази академия, от която може да се поръчат).
Настрана от тях изчетох и алхимикът на Паоло Коелио - също бих казал добра книга. |
Аз преди време бях попаднал на някаква по-скоро детска книжка "Къде растат парите" или нещо такова. Бях много впечатлен. Толкова неща има там, които аз не знаех, е уж за деца. Хубаво е да се чете, за да знаеш как да управляваш финансите си. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kirilenko Вчера си купих компютър
|
Пуснато на: Съб Май 09, 2020 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Много интересна книга четох за създаване на латинска Америка или по-точно създаването и каквато я познаваме сега. Преселниците и всички събития от великите географски открития. Писана е от Маршъл Икин и я купих от една лятна алея на книгата във Варна |
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
rc1346 Вчера си купих компютър
|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2020 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Последно прочетох: Вдъхновяваща: "Кратка история на почти всичко" от Бил Брайсън
почистване в София домове за стари хора
Последната промяна е направена от rc1346 на Чет Ное 10, 2022 4:17 pm; мнението е било променяно общо 7 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
optimeon Не е лесно !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|