| 

|  | forum.globcom.net ФОРУМ

|  

| Предишната тема :: Следващата тема |  
		| Автор | Съобщение |  
		| Carl_Cox Не е лесно !

Общо думи: 1,690

| 

|  Пуснато на: Пет Окт 17, 2014 3:01 pm    Заглавие: Каса за плащане |   |  
				| 
 |  
				| Освен офиса на автогарата може ли да се плати някъде другаде?Знам че е свързано с финанси,но мисля че ще е удобно на доста хора примерно да може да се плаща и интернета на местата където могат да се плащат ток вода телефон и др. |  |  
		| Върнете се в началото |  |  
		|  |  
		| mQuuu Mitsubishi

Общо думи: 28,582
 Местожителство: GBBG

| 

|  Пуснато на: Пет Окт 17, 2014 10:36 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Това принципно не е жизнено важна услуга ..  и не знам...  просто и аз съм си мислил как ме мързи да се разхождам всеки месец до там. Ама по умните хора примерно биха могли да си платят за 3 месеца напред или 6 .... и така  Прав си до финанси зависи на който му се свидят да плати на куп 60-100 лв. за 3-6 месеца, ходи всеки месец и мрънка и ако може до утях да дойдат да му вземат паричките ако може  _________________
 AMD FX-6200 3.8GHz,6MB/8MB, MB-ASROCK 990FX EXTREME3/AM3+, 2x4GB DDR3 1600 KINGSTON HYPERX, Xilence Modular 1000W R3 ATX 2.3, ATI Radeon Sapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC (UEFI), SSD ADATA SX900 128GB, HITACHI 1TB 7K1000.D 7200rpm 32MB SATA III + 2x320GB SATA2 Seagate
 |  |  
		|  |  
		| johnny Не е лесно !

Общо думи: 1,761

| 

|  Пуснато на: Вто Ное 04, 2014 3:47 pm    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Аха, защото е много трудно да се направи онлайн плащане /което и беше обещано преди години още/. В ерата на интернет, интернет провайдър с достатъчно клиентска маса, без онлайн плащане на услугата е меко казано несериозно. |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите
 Не Можете да променяте съобщенията си
 Не Можете да изтривате съобщенията си
 Не Можете да гласувате в анкети

|  |