|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ROSEN-GB Не е лесно !

Регистриран на: 29 Сеп 2011 Мнения: 145 Общо думи: 2,890 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Дек 26, 2011 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Astra написа: | ROSEN-GB написа: | 600лв са смешни пари. Ако общината инвестира в камери ще намали от разходите за ремонти. Но може би това тях не ги устройва. Няма да има от къде да крадат пари. |
Щом са смешни защо не инвестираш? Анатоли ти предложи оферта.
И не виждам какво общо имат онлайн камерите със стандарта на живот в един град. |
Оффффф аман от тъпи парчета.
ПС: Предавам се няма да пиша в тая тема повече |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HaF7a7a Постмодернист

Регистриран на: 14 Авг 2006 Мнения: 789 Общо думи: 27,391 Местожителство: Финландия
|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2011 8:21 am Заглавие: |
|
|
ROSEN-GB написа: |
Оффффф аман от тъпи парчета.
ПС: Предавам се няма да пиша в тая тема повече |
Ще направиш услуга на всички. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ROSEN-GB Не е лесно !

Регистриран на: 29 Сеп 2011 Мнения: 145 Общо думи: 2,890 Местожителство: Габрово
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2011 4:47 pm Заглавие: |
|
|
svilen написа: | ROSEN-GB написа: | Като гледам по добре е за друг град да се гласува. Една онлайн камера има в скапаното Габрово и тя не работи. Толкова ли е бедна фирма Уникс.
Ако трябва пуснете дарител ска сметка. Егаси смешниците. В другите градове има по 10 камери. В Трявна 3. Не съм гласувал и няма и да гласувам. Няма кво да се залъгвам скапан град с тъпи управници. |
Естествено че за тъпия град фирма Уникс е виновна - как не се сетих по-рано. А че общината нареди камери , но не дава достъп до тях - пак Уникс е виновна. А затова че кабелите в града продължават да се опъват като простири - пак Уникс е виновна.
ДОКАТО има такива черногледи хора, които само реват че някои друг е виновен няма да се оправи града. Града прилича на хората които живеят в него - не знам някъде да е останала неизкъртена или неоцапана табелка за градския транспорт - естесвено - Уникс трябваше да ви сложи камера на всяка спирка. В градинката до блок щастие някой реши да си отреже две три елхички, които някой пося няма и месец преди това.
Докато не ви се промени мисленето - да търсите вина първо в себе си , после в другите - така ще е ! |
Много ми хареса този коментар! Точно така е и се чудя кога ще го проумеят хората! Колкото и да се опитват от общината да направят красив и модерен града, докато габровци само се оплакваме и приказваме, че Габрово е село- то ще бъде такова! Когато започнем да се гордеем с града си и да го обичаме и той няма да бъде на това дередже- гарантирам ви! Вижте заралии колко се гордеят с града си, макар че е пълен с цигани и е целия в дупки... като погледнем по този начин на всеки град може да се намери кусур, обаче по другите места си обичат градовете, а само ние тука плюем и гледаме как да избягаме.. и аз бях така, обаче като се махнах разбрах, че всъщност в Габрово си живеех много по- добре и мои приятели също се убедиха и се завърнаха... _________________ http://www.vbox7.com/play:c97f3de0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|