Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bo4o Не е лесно !

Регистриран на: 02 Ное 2003 Мнения: 171 Общо думи: 3,148 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2011 5:53 pm Заглавие: Проблем с Wireless |
|
|
Проблема е следния:
Не мога да изключвам wireless-a от копчето ( става въпрос за лаптоп ), единствения начин е да дам Disable на Wireless Connection-а. Преинсталирах драйверите, но не се оправи. Сложих по нови и се оправи, обаче се появи проблема, че с новите драйвъри хваща мрежите много по слабо ( повече от 50 процента назад ). Поради тази причина се наложи да върна старите драйвери ( които всъщност са оригииналните - сваляни от сайта ). Интересното, е че се появи това от скоро ( не е било винаги така ).Някой ако е мал подобен проблем и знае каква му е цаката ще съм мъ много благодарен да каже . Мерси предварително! _________________ Welcome to my world nigazZ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
seemore Не е лесно !

Регистриран на: 23 Фев 2004 Мнения: 886 Общо думи: 42,578 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2011 6:07 pm Заглавие: |
|
|
Виж на страницата на производителя, където са драйверите и софтуера за теглене дали няма нещо като Hotkey driver или Application buttons driver или Quick Launch Buttons software.
Имаше едни модели на HP дето без това не им работят бутончетата, мисля че и при някой Lenovo e така. _________________ Гражданска отговорност
http://pcshop.bg/?rfrl=6
2% отстъпка от първата поръчка с промокод RFRL-6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo4o Не е лесно !

Регистриран на: 02 Ное 2003 Мнения: 171 Общо думи: 3,148 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2011 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Самото бутонче ми работи. Като го натисна ми изкючва Wireless-a за секунда, и се включва сам веднага, не остава изключен. _________________ Welcome to my world nigazZ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo4o Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2011 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти seemore че се включи! Сложих по стара версия на драйвера от тази която е po Default и всичко се оправи. _________________ Welcome to my world nigazZ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|