Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
none Не е лесно !

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 1211 Общо думи: 29,253 Местожителство: Nothingness
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2011 11:45 am Заглавие: |
|
|
не ви ли казаха че сменят каналите и трябва да ресетните устройството и да сложите новите канали _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2011 9:14 pm Заглавие: |
|
|
none написа: | не ви ли казаха че сменят каналите и трябва да ресетните устройството и да сложите новите канали |
Както написах по-горе - аз съм на аналогова и лошия сигнал не се оправя с пресканиране - това го правя през ден, щото все някоя програма е преместена някъде ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
none Не е лесно !

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 1211 Общо думи: 29,253 Местожителство: Nothingness
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2011 10:19 pm Заглавие: |
|
|
svilen написа: | none написа: | не ви ли казаха че сменят каналите и трябва да ресетните устройството и да сложите новите канали |
Както написах по-горе - аз съм на аналогова и лошия сигнал не се оправя с пресканиране - това го правя през ден, щото все някоя програма е преместена някъде ... |
специално онзи ден, в който нямаше кабелна са правели цялостно преместване на каналите, както за аналогова, така и за цифровата, пример AXN ти е на различно място нали?  _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|