|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kiselina777 Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 9:35 pm Заглавие: |
|
|
bilikidd написа: | Цитат: |
Като всеки с акъла си преценява защо приказваш наизуст?Питам къде има тази стара карта нова за 150лв?Така и не ми се отговори?Всеки може да пише драсканици ама даи малко с факти да говорим , аз дадох линк към цена на видео 2 пъти по добро от продавата карта ново за 146 лв с 24м гаранция.Не продавам никаква карта подобна на тази възмущавам се на наглата цена която се иска на карта била актуална преди 2-3 години и на това , че сигорно прятелите на продавача го защитават в темата но както и да ее. |
Цените са от 125 до 135 лева с ДДС, като добавим доставка по куриер още около 10 лв за наложен платеж и колко стават?
А да не говорим, че това са стари видео карти и най-вероятно няма и наличност в момента, въпреки рекламите в Нета-когато се обадиш с изненада ще установиш, че липсва артикула! А относно преди 2,3 годиниа:когато се появи тази карта струваше над 300 лв, тогава ти имаше ли комп-въобще? А относно приятелството с продавача, засега не съществува, но се дразня когато незнайковци-чули недочули САМО СПАМЯТ.... Колко видеокарти от този клас въобще си помирисвала? Компа ти сигурно е с вградено видео Интел? И въобще ми омръзна да споря! Като ти се спори колежке, прави го но не прецаквай обявите на хората. За 80 лева това е едно много добро предложение в сравнение всичко което го има по магазините и по форумите(може човека и да се попазари малко за още 5,10лв и тогава става супер)! Освен това искам да кажа че винаги най-евтините предложения, обикновено са "куци". Никой който е убеден в качествата на продукта не продава евтино, освен ако не иска да се оттърве от него или го е откраднал или т.н.
Много често най-евтините предложения, също са и импулсни измами!
В крайна сметка, всеки има право да продава на каквато си иска цена и такива немотивирани изказвания само прецакват обявата!
Аз съм убеден че колегата досега, щеше да е продал видеокартата си ако не се бяха намесили "специалисти".
Като коментар за 3850 искам само да отбележа че съпоставката и с 8800, зависи също от шината към паметта, какъв вид памет имат, на какви честоти щракат, производителят е много важен и още и още. Предимство на Ати пред nVidia e хардуерен декодиране на HD, по добри драйвери напоследък, вградена SOUND карта 5.1... Безмислен е такъв спор, защото насреща няма никой от фамилията nVidia , а дори да имаше някаква 8800ГТ, тя няма да е на цена 80 лв, а ако е ще се грабне на момента, най-вече заради игрите!
ПП Един последен въпрос: Къде за 80 лв има по-добро предложение в момента? |
Значи и на теб обяснявам КОЛЕГА картите които другия колега показа като цени едно че са АГП а друго че отдавна цените им не а актуализирани , картата която се продава е ПЦИ-Е и е 256-магабаитовия варянт.Така очаквам от теб да ми покажеш къде я гледа тази карта за 125-130лв с ДДС за да се съглася с теб а не само да си приказвам празни приказки - защото ти в момента това правиш без да си дали линк да се види с реална цена.
Тука момчето продава ХД4670 Core Clock Speed 750мхз : Memory Clock Speed 2000мхз - която ако прочетеш малко в нета макар и с 128-битова шина при вклучени филтрации размзава HD3850 512- мегабаитовия варянт пак камо ли тази дето е 256мб
http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=96700 - Пълен комплект
с 512-мегабаита рам и ДДР3 за 70лв |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alvan Не е лесно !

Регистриран на: 07 Яну 2005 Мнения: 631 Общо думи: 24,357 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 6:49 am Заглавие: |
|
|
За Giagabyte ATI RADEON HD4870 - 512MB писа, че е напълно окомплектована:
HDTV Cable
DVI to VGA/D-sub Adapter
DVI to HDMI Adapter
S-Video to Composite Adapter
CrossFire Bridge
Тези по горните има ли ги в окомплектовката? _________________ Ако богатството се измерваше в безсмислени коментари в интернет, щяхме да сме най богата страна на света!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
johnybul Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 11:01 am Заглавие: Отговор |
|
|
Предполагам, че имаш в предвид HDMI, HDTV кабел няма
HDMI Cable - никоя карта не има такъв кабел в комплекта.
всичко друго - да
edit: никакви външни кабели не идват с картите по принцип, не само HDMI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alvan Не е лесно !

Регистриран на: 07 Яну 2005 Мнения: 631 Общо думи: 24,357 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 2:53 pm Заглавие: Re: Отговор |
|
|
johnybul написа: | Предполагам, че имаш в предвид HDMI, HDTV кабел няма
всичко друго - да
Някъде ми се мерна из нета, че е е окомплектована с това което го постнах.Оттам го копирах тука. _________________ Ако богатството се измерваше в безсмислени коментари в интернет, щяхме да сме най богата страна на света!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
johnybul Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 3:01 pm Заглавие: Re: Отговор |
|
|
alvan написа: | johnybul написа: | Предполагам, че имаш в предвид HDMI, HDTV кабел няма
всичко друго - да
Някъде ми се мерна из нета, че е е окомплектована с това което го постнах.Оттам го копирах тука. |
+ още 1 кабел за захранване - от 2 молекс -> 6 пинов |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|