|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
johnybul Вчера си купих компютър

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiselina777 Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2010 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Колега цената на тази HD3850 която е дори и 256-мегабаитова нарочно ли си я завишил толкова или просто незнаеш каква и е реалната цена на тази карта втора ръка?
Моите уважения към теб , но в момента втора ръка се продават за по 80лв 8800ГТ която смея да твърдя е доста по добра от тази която ти продаваш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CBoDHuK Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2010 8:13 pm Заглавие: x |
|
|
Е значи аз мога да пусна моя радеон 5550 1гб ддр5 със 2 години гаранция на 300 лв |
|
Върнете се в началото |
|
 |
beerfly Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2010 11:03 am Заглавие: |
|
|
Аве хора - купувача да си решава висока или ниска е цената, ко се набутвате с излични коментари. Пишете тия неща на лично е**си.
Успех с продажбата. _________________ ..:: Have a drink, have a BEER ::..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiselina777 Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2010 3:24 pm Заглавие: |
|
|
beerfly написа: | Аве хора - купувача да си решава висока или ниска е цената, ко се набутвате с излични коментари. Пишете тия неща на лично е**си.
Успех с продажбата. |
Колега по форумите сме за да си помагаме един на други а не да се набутваме.в случея хора които не са в час с цените на пазара могат да
платят тази нереална цена за това видео HD3850 , напълно нормално е всеки да си каже мнението все пак това е форум и нека не изхитряваме , пак казвам по форумите сме за да си помагаме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
beerfly Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2010 3:38 pm Заглавие: |
|
|
kiselina777 написа: | beerfly написа: | Аве хора - купувача да си решава висока или ниска е цената, ко се набутвате с излични коментари. Пишете тия неща на лично е**си.
Успех с продажбата. |
Колега по форумите сме за да си помагаме един на други а не да се набутваме.в случея хора които не са в час с цените на пазара могат да
платят тази нереална цена за това видео HD3850 , напълно нормално е всеки да си каже мнението все пак това е форум и нека не изхитряваме , пак казвам по форумите сме за да си помагаме. |
Това е прецакване на обявата - не помощ. Този който не е в час с цените сам си е виновен. Що не идеш в бакалията пред блока да говориш така - тфа е по-евтино еди си къде .. _________________ ..:: Have a drink, have a BEER ::..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marcheto Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Сря Окт 27, 2010 7:09 pm Заглавие: |
|
|
Хе хе, че тя сигурно така прави. То човек като си е такъв, е такъв навсякъде-на всяка манджа мерудия Whatever...
Хмм цената си е ок, а и в крайна сметка, който купува той си решава! Това си е нарочно прецакване ми се струва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bilikidd Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 1:03 pm Заглавие: Цените са нормални |
|
|
Аман от спамъри. Цените са напълно в час, а това че някой продава по-евтино или по-скъпо си е негова работа.
Моля, не пускайте такива съобщения, защото о....е обявата!
Когато под някоя обява има пост: Еди къде си или еди кой си има по-ниска цена... , независимо дали е вярно или не, това пречи на продажбата!
П.П. А за видеокартата, специално, когато нова стока струва 140-150 лв е нормално втора ръка да е 80лв. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiselina777 Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 2:07 pm Заглавие: Re: Цените са нормални |
|
|
bilikidd написа: | Аман от спамъри. Цените са напълно в час, а това че някой продава по-евтино или по-скъпо си е негова работа.
Моля, не пускайте такива съобщения, защото о....е обявата!
Когато под някоя обява има пост: Еди къде си или еди кой си има по-ниска цена... , независимо дали е вярно или не, това пречи на продажбата!
П.П. А за видеокартата, специално, когато нова стока струва 140-150 лв е нормално втора ръка да е 80лв. |
Ало колега къде видя тази стара и дръгава карта да се продава нова за 150лв? само ми кажи , след като 9800ГТ е под 150 лв - ти си голям ентусиаст маи аа?
http://www.erabg.com/products/view/category/10/ - 1гб ддр3 - 146лв с
24м гаранция.
Да не говоря че втора ръка 9800GTX+ се продава за 120лв изобщо продължаваи да си мислиш , че цената на тази стара карта е в час.
Личи си колко си в час с компоненти и цените им. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marcheto Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 5:58 pm Заглавие: |
|
|
Хмм тук е форум за възпитани хора.Какви са тия обиди, какви са тия комплекси от "дамата", писала по-горе. Да не продаваш същата карта бе жена, че така се вдъхновяваш? Ти нещо лично си го приела, ама стига спами, всеки с акъла си си проверява цените, не ти е това зора на теб май |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiselina777 Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 6:45 pm Заглавие: |
|
|
marcheto написа: | Хмм тук е форум за възпитани хора.Какви са тия обиди, какви са тия комплекси от "дамата", писала по-горе. Да не продаваш същата карта бе жена, че така се вдъхновяваш? Ти нещо лично си го приела, ама стига спами, всеки с акъла си си проверява цените, не ти е това зора на теб май |
Като всеки с акъла си преценява защо приказваш наизуст?Питам къде има тази стара карта нова за 150лв?Така и не ми се отговори?Всеки може да пише драсканици ама даи малко с факти да говорим , аз дадох линк към цена на видео 2 пъти по добро от продавата карта ново за 146 лв с 24м гаранция.Не продавам никаква карта подобна на тази възмущавам се на наглата цена която се иска на карта била актуална преди 2-3 години и на това , че сигорно прятелите на продавача го защитават в темата но както и да ее. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
johnybul Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 7:30 pm Заглавие: отговор |
|
|
До сега се въздържах от коментари, но за лош късмет един от киселите хора без работа е решил да се заяжда точно с моята обява.
Благодаря на beerfly и bilikidd за намесата!
Колежке киселина, защо смяташ че ти можеш да определяш на каква цена ще си пусна стоката? Аз ако искам и 2000лв мога да обявя, дали някой ще се съгласи е друг въпрос.
Любопитно ми е дали и по компютърните магазини ходиш да се караш на хората колко скъпо или евтино продават?
Още ми е любопитно ако беше за 5ст. дали щеше да коментираш, колко е далече според теб от пазарната цена /за което не съм съгласен/ или щеше да си счупиш пръстите да не те изпревари някой?
Ето ти цена за 3850 за 120лв но DDR2тук
При това моя MSI е с по-добро охлаждане.
А спрямо производителността на Nvidia 6200 колко по бърза е?
Ето ти актуална цена за 89лв. tuk
тази е с 256МБ и с по-кофти охлаждане - 116лв.
tuk
Тази е с 512МБ и пак с по-кофти охлаждане - 225,33лв.
tuk
189,60лв.
tuk
189,60лв.
tuk
От една търсачка google.com ги изкарах. Пиши 3850 цена и разгледай.
Спрямо тези цени колежке още ли ти се струва скъпо?
Май че ти си човека, който се опитва да прави реклама на своите приятели тук, чисто по български.
А това ти което го твърдиш с какви факти ще го подкрепиш?
Или си приказваш наизуст?
На тази стара и дръгава карта колежке, АЛО вървят всички нови игри на 1280х1024 минимум на средни детайли.
На 3DMark вади 9000, а 4870 11000
Кисела, кажи ми цена втора ръка на 6870 1Гб, че ти явно си човека
И умната
Последната промяна е направена от johnybul на Чет Окт 28, 2010 7:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiselina777 Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 7:43 pm Заглавие: Re: отговор |
|
|
johnybul написа: | До сега се въздържах от коментари, но за лош късмет един от киселите хора без работа е решил да се заяжда точно с моята обява.
Благодаря на beerfly за намесата!
Колежке киселина, защо смяташ че ти можеш да определяш на каква цена ще си пусна стоката? Аз ако искам и 2000лв мога да обявя, дали някой ще се съгласи е друг въпрос.
Любопитно ми е дали и по компютърните магазини ходиш да се караш на хората колко скъпо или евтино продават?
Още ми е любопитно ако беше за 5ст. дали щеше да коментираш, колко е далече според теб от пазарната цена /за което не съм съгласен/ или щеше да си счупиш пръстите да не те изпревари някой?
Ето ти цена за 3850 за 120лв тук
При това моя MSI е с по-добро охлаждане.
А спрямо производителността на Nvidia 6200 колко по бърза е?
Ето ти актуална цена за 89лв. tuk
тази е с 256МБ и с по-кофти охлаждане - 116лв.
tuk
Тази е с 512МБ и пак с по-кофти охлаждане - 225,33лв.
tuk
189,60лв.
tuk
189,60лв.
tuk
От една търсачка google.com ги изкарах. Пиши 3850 цена и разгледай.
Спрямо тези цени колежке още ли ти се струва скъпо?
Май че ти си човека, който се опитва да прави реклама на своите приятели тук, чисто по български.
А това ти което го твърдиш с какви факти ще го подкрепиш?
Или си приказваш наизуст?
На тази стара и дръгава карта колежке, АЛО вървят всички нови игри на 1280х1024 минимум на средни детайли.
На 3DMark вади 9000, а 4870 11000
И умната |
Така стана ми ясно колко си в час само дето парвите две карти дето ми даваш за пример са АГП - разликата между AGP-PCI-E знаеш ли я?
АГП картите са доста скъпи по простата причина че са стара технология и вече трудно се намират добри карти.Аз ти дадох пример колко е една 9800ГТ - 146 лв защо не коментираш това?Изобщо ти продаваш видео карта ПЦИ-Е ами даваш за сравнение видео карти АГП? които са значително по скъпи от същите модели за ПЦИ-Е
http://www.pazaruvaj.com/video-karti-c3142/sapphire/radeon-hd3850-512mb-256bit-ddr3-agp-sph-hd3850g512b256htd-p22909361/ - На този линк дето си дал я чукни и виш че картата която ако изобщо я има е АГП а не ПЦИ-Е маи все още не можеш да направиш разликата?
Я на тази златна карта ми пусни LOST PLANET 2 1280х1024 на медиум и ми кажи дали прави повече от 20 кадара?
п.с Вземи понаучи малко хардуера за да не се излагаш така.
Последната промяна е направена от kiselina777 на Чет Окт 28, 2010 8:23 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ROSEN_GB Не е лесно !

Регистриран на: 07 Фев 2009 Мнения: 325 Общо думи: 8,378 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 7:47 pm Заглавие: |
|
|
За първата карта цената си е добра.За втората не ми се занимава да гледам защото не ме интересуват евтините карти.
Требва да сравня когато не ме мързи с колко е по добра от моята 8800гт.
Да видя дали си заслужава да я сменям с нея. _________________ CPU Athlon 64 X2 , 3215 Clock 7% (3424) 6400+
GA-MA790FX-DS5
A-Data DDR2 1066+ 2x2Gb A-Data 2x1Gb
Asus EN8800GT: 1GB
Hitachi (500 GB) WD 650 GB 32 ID, SAMSUNG HD103UJ 1TB
CHIEFTEC CFT-650- 14C
HP L2245w [22" LCD]
Microsoft Razer Reclusa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bilikidd Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Окт 28, 2010 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |
Като всеки с акъла си преценява защо приказваш наизуст?Питам къде има тази стара карта нова за 150лв?Така и не ми се отговори?Всеки може да пише драсканици ама даи малко с факти да говорим , аз дадох линк към цена на видео 2 пъти по добро от продавата карта ново за 146 лв с 24м гаранция.Не продавам никаква карта подобна на тази възмущавам се на наглата цена която се иска на карта била актуална преди 2-3 години и на това , че сигорно прятелите на продавача го защитават в темата но както и да ее. |
Цените са от 125 до 135 лева с ДДС, като добавим доставка по куриер още около 10 лв за наложен платеж и колко стават?
А да не говорим, че това са стари видео карти и най-вероятно няма и наличност в момента, въпреки рекламите в Нета-когато се обадиш с изненада ще установиш, че липсва артикула! А относно преди 2,3 годиниа:когато се появи тази карта струваше над 300 лв, тогава ти имаше ли комп-въобще? А относно приятелството с продавача, засега не съществува, но се дразня когато незнайковци-чули недочули САМО СПАМЯТ.... Колко видеокарти от този клас въобще си помирисвала? Компа ти сигурно е с вградено видео Интел? И въобще ми омръзна да споря! Като ти се спори колежке, прави го но не прецаквай обявите на хората. За 80 лева това е едно много добро предложение в сравнение всичко което го има по магазините и по форумите(може човека и да се попазари малко за още 5,10лв и тогава става супер)! Освен това искам да кажа че винаги най-евтините предложения, обикновено са "куци". Никой който е убеден в качествата на продукта не продава евтино, освен ако не иска да се оттърве от него или го е откраднал или т.н.
Много често най-евтините предложения, също са и импулсни измами!
В крайна сметка, всеки има право да продава на каквато си иска цена и такива немотивирани изказвания само прецакват обявата!
Аз съм убеден че колегата досега, щеше да е продал видеокартата си ако не се бяха намесили "специалисти".
Като коментар за 3850 искам само да отбележа че съпоставката и с 8800, зависи също от шината към паметта, какъв вид памет имат, на какви честоти щракат, производителят е много важен и още и още. Предимство на Ати пред nVidia e хардуерен декодиране на HD, по добри драйвери напоследък, вградена SOUND карта 5.1... Безмислен е такъв спор, защото насреща няма никой от фамилията nVidia , а дори да имаше някаква 8800ГТ, тя няма да е на цена 80 лв, а ако е ще се грабне на момента, най-вече заради игрите!
ПП Един последен въпрос: Къде за 80 лв има по-добро предложение в момента? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|