|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
rgb Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Ное 28, 2009 9:41 pm Заглавие: Продавам GPS навигационно усройство |
|
|
Продавам навигация:
GlobusGPS
250 лв.
тел.: 0896629335
MP3, MP4, flv (и разни други формати)-player, Bluetooth, Радио-трансмитър;
Операционна система Windows CE 5.0 (с допълнително инсталиран безплатен софтуер).
2GB памет - за да я натъпчите и да слушате музичка докато пътувате и да гледате филми докато сте в престой.
Какво друго... flash player, PDF-четец, майкрософтски офис, paint - за бързи скици, когато нямате лист и молив.
Да не забравяме най-важното - GPS навигационна система, поддържа трите инсталирани карти - Garmin, iGO8 и TomTom.
Разбира се има и стойка за автомобил, захранващи кабели и слушалчици.
Според дупката (до тази за слушалките), може да се включи камера за задно виждане (ако имате такава с 2,5mm jack).
Тъч-скрийна споменах ли го - много е удобен като играете на тетрис или някоя друга от инсталираните игрички.
* Точиците по снимката се дължат на светкавицата на фотоапарата.
[/img]
Последната промяна е направена от rgb на Нед Ное 29, 2009 10:43 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pocko Вчера си купих компютър

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rgb Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Ное 29, 2009 10:45 pm Заглавие: |
|
|
pocko, за съжаление и аз не съм го виждал моя модел в този сайт. Известно време се чудих как да му инсталирам софтуер и търсих информация в сайта, но се оказа, че просто не съм бил запознат с мобилните устройства, работещи с windows CE. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rgb Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Дек 07, 2009 9:42 pm Заглавие: |
|
|
222 лв.
Доставям на място, демонстрирам как работи и при нужда разяснявам функциите и възможностите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|