Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2009 10:41 am Заглавие: Търся карикатурист/художник |
|
|
Трявба ми някой който може да рисува портрети от снимка.
Искам да направя подарък на младоженци - картина с тях.
Някой ако ги може тия работи да каже или ако някой знае някой пак да каже.
П.П. плащам комисионна на посредника
П.П. разбира се ще си платя и картината  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grethen Стремително напредничав

|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2009 10:44 am Заглавие: |
|
|
Аз имам един комшия художник. Лятото рисува на морето. Ще поразпитам и ще пиша. Иначе може и други идеи за подарък да дадем  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobi Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 486 Общо думи: 4,113 Местожителство: Габрово/Търново
|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2009 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Довечера ще ти дам 1 телефонен номер,ако успея да се свържа с жената.До хотел "Балкан" блока,където е там се намира тя,но.. довечера  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pr0bLeM Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2009 12:43 pm Заглавие: |
|
|
Аз имам 1 приятел от Арбанаси.Много е луд учи в художествено училище.Пича един път ми нарисува Фиата...още малко и ще излезе от картината.Жалко че я оставих там, немога да ти я покажа.Та много е добър в занаята, ако искаш ще ти оставя Скайп или Гсм  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Кумба Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2009 7:51 pm Заглавие: |
|
|
Grethen написа: | Иначе може и други идеи за подарък да дадем  | Предполагам, че ще е нещо от http://www.sportsdirect.com/ понеже ти само за този сайт пишеш тука. Ако има как и хляб ще ни препоръчаш оттам.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 19, 2009 8:37 pm Заглавие: |
|
|
Не. Просто съм ходила доста по такива мероприятия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 8:18 am Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви на висчки
А за други идеи за подарък няма да откажа  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 20, 2009 8:47 am Заглавие: |
|
|
Когато бяхме кумове, направихме етикети за бутилка със снимката на младоженците. На предния етикат, под снимката им, пишеше "Червено винце .... (имена им). От специалната реколта на кумовете и т.н.
На задния етикет пишеше: Да се консумира при специални случаи, в поджодяща компания и обстановка...
Купихме бутилка вино, натопих я в една кофа да и паднат етикетите и сложихме тези. Бутилката я сложихме в кутия. Супер ефектно се получи. Ако си се заинтересовал, ще потърся, мисля че останаха вкъщи мостри и ще ти изпратя да ги видиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|