|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tsim Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 6:47 pm Заглавие: Share: The Return Of 'Alo 'Alo |
|
|
## Режисьор : Мартин Денис (Джереми Лойд)
## Сценарист : Джереми Лойд
## В ролите : Gorden Kaye, Vicki Michelle, Kirsten Cooke, Sue Hodge, Arthur Bostrom, Robin Parkinson, Guy Siner, John D. Collins, Nicholas Frankau... (+ архивни кадри)
## Държава : UK
## Година : 2007
## Времетраене : 103 мин.
## Жанр : Документален, Комедия
## Аудио/Език : Английски език
## Резюме : Сигурно повечето от вас са гледали комедииният сериал "'Ало, 'Ало!", който не отдавна се завъртя и в българският ефир. Създаден през далечната 1982-ра година той надминава всички тогавашни шоута с нетрадиционният си привкус и отличният подбор на актьори. Приключенията на Рене и приятелите му продължават в продължение на 9 сезона и завладяват милиони зрители пред малкият екран.
"The Return of 'Allo 'Allo!" представлява едновременно документален филм, скечове изпълнени пред публика и кратко продължение на някогашната история. Всичко това е събрано в 100 минутен филм създаден за телевизията. След повече от двайсет години компанията на Рене се събира макар и в не пълен състав. Актьорите изпълняват за пореден път класическите си роли за да може всички ние да се посмеем и да си припомним хубавите моменти на "Ало, 'Ало!"... _________________ Професионално заболяване: до обяд ми се яде, следобед ми се спи, а през цялото време имам чувството, че малко плащат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Йеееее Убичъм тъ  _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niksan_1 Не е лесно !

Регистриран на: 24 Юни 2005 Мнения: 471 Общо думи: 24,896 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 6:58 pm Заглавие: |
|
|
а ся де едновременно и 2мата сме го дръпнали и пуснали тема  _________________ Bulgarian Trainspotters Guide |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Добре де,и двамата въ убичъм,ама Никсън,вземи влез в ДЦ че докато го изтегля от Тсим, най - много да се пенсионирам... _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tsim Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Misha написа: | Йеееее Убичъм тъ  |
Поласкан съм
А тегленето, аз може и да съм умрял вече, докато ти се пенсионираш, така че пак няма да успееш да го дръпнеш  _________________ Професионално заболяване: до обяд ми се яде, следобед ми се спи, а през цялото време имам чувството, че малко плащат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Изтеглих го,даже и го изгледах
Освен,че се забавлявах искрено,ми върши и много добра работа от "професионална"(ако мога така да се изразя)гледна точка,поради липсата на субтитри Още веднъж благодаря  _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|