|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
`o{-_-}o` Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 10:10 am Заглавие: Share: Dreamcatcher [DVDRip][AC3][2003] |
|
|
Режисьор : Лорънс Каздън
В ролите : Морган Фрийман, Томас Джейн, Джейсън Лий, Деймиън Луис, Тимоти Олифант, Том Сайзмор, Дони Уолбърг.
Държава : САЩ / Канада
Година : 2003
Времетраене : 132 минути
Резюме :
Преди 20 години група хлапета спасяват едно странно момче, което ги дарява със свръхестествени сили. Сега, те отново трябва да преоткрият в себе си неподозираните сили и да се изправят срещу безпрецедентния ужас.
Това е една доста интересна екранизация по книгата на Стивън Кинг "Капан за Сънища". Аз лично четох книгата преди години и трябва да си призная, че тази история ме заинтригува повече дори и от "ТО". Екранизацията смея да твърдя е почти перфектна, доколкото в един филм може да се запази духа на една книга. Ако имате възможност, ви препоръчвам да прочетете и книгата. Иначе филмът е адски добър - уастието на голям актьор като Морган Фрийман придава допълнителна дълбочина на актьоркия състав. Мисля, че коментарите за филма се изчерпват с мнението на самият майстор на хоръра Стивън Кинг: “Това е наистина първият успешен хорър филм, създаден по моя книга за последните петнайсет години.” |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Мерси ,Очичко Филма е невероятен,с удоволствие ще го изгледам още....20-30 пъти  _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Начи ней убаф  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Габи,кат земеш да прикааш с г*за си...Колко пъти да ти обяснявам,че това,че не можеш да разбереш някой филм,не значи, че не е хубав?  _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта.
Последната промяна е направена от Misha на Вто Окт 09, 2007 1:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Няма филм дето да съм гледал и да несъм разбрал.. просто си напраех базик..
ПП: И излиза, че ти неразбираш...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 2:27 pm Заглавие: |
|
|
gabroveca написа: | Няма филм дето да съм гледал и да несъм разбрал.. просто си напраех базик..
ПП: И излиза, че ти неразбираш...  |
съгласен съм, филма е много тъп _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Франки, има неща различни от футбола, които са интересни  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 3:12 pm Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | Франки, има неща различни от футбола, които са интересни  |
ако кажеш, че тоя филм е хубав, много обиждаш Стивън Кинг и феновете на този жанр, сигурен съм че за тези които разбират от кино, като смятам че аз съм такъв, че този филм е пълен провал и боклук, но както и да е, всеки има право да си харесва каквото иска _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RaPaRcHeTo Не е лесно !

Регистриран на: 03 Авг 2004 Мнения: 813 Общо думи: 11,678 Местожителство: L.A.
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 3:17 pm Заглавие: |
|
|
И на мене филма не ми хареса. _________________ Don't judge me if you don't know me !!!
2 Pac 4 Life ! WESTSIDE 'till we die !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|