Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yan4eto Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 9:19 pm Заглавие: |
|
|
Гледах го тоя филм и мога само да кажа , че едни 16,17,18 сантиметра са ми напълно достатъчни ... по скоро 18 определено искам всичките ми вътрешности да са си на мястото.. а и на всичкото отгоре и на вас мъжете не ви трябва толкова голям , защото той и човека си го каза , че като не може да го вкара целия и на него не му е хубаво  _________________ Идеите надживяват действията , а имената и думите надживяват и двете.
Неймиър |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mFa 1c0 Не е лесно !

Регистриран на: 19 Ное 2003 Мнения: 1183 Общо думи: 7,519 Местожителство: EastSide
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 10:25 pm Заглавие: |
|
|
yan4eto написа: | Гледах го тоя филм и мога само да кажа , че едни 16,17,18 сантиметра са ми напълно достатъчни ... по скоро 18 определено искам всичките ми вътрешности да са си на мястото.. а и на всичкото отгоре и на вас мъжете не ви трябва толкова голям , защото той и човека си го каза , че като не може да го вкара целия и на него не му е хубаво  |
баси колко си зле ...4ак ма е срам 4е та познаам.... _________________ |__|___|Удряй|___|___|___|
__|___|Главата_|___|___|__
|___|___|Си тук__|___|___|_
__|___|__Боклук|___|__|___| |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 10:37 pm Заглавие: |
|
|
mFa 1c0 написа: | yan4eto написа: | Гледах го тоя филм и мога само да кажа , че едни 16,17,18 сантиметра са ми напълно достатъчни ... по скоро 18 определено искам всичките ми вътрешности да са си на мястото.. а и на всичкото отгоре и на вас мъжете не ви трябва толкова голям , защото той и човека си го каза , че като не може да го вкара целия и на него не му е хубаво  |
баси колко си зле ...4ак ма е срам 4е та познаам.... |
мен не ме е срам, щото аз не я познавам  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 11:31 am Заглавие: |
|
|
човек ще каже, че тръгвате в леглото с рулетките...
колкото ще да е, стига собственикът да знае как да го използва
/офтопик _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Duratec Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2006 Мнения: 466 Общо думи: 20,343 Местожителство: v garaja
|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 3:38 pm Заглавие: |
|
|
ако знайте колко пари ми дадоха да ме снимат в тоя филм ....  _________________
KOKAL AUDIO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bika_mu4o труден за повдигане

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 786 Общо думи: 23,783 Местожителство: у комшийката
|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 3:41 pm Заглавие: |
|
|
yan4eto написа: | Гледах го тоя филм и мога само да кажа , че едни 16,17,18 сантиметра са ми напълно достатъчни ... по скоро 18 определено искам всичките ми вътрешности да са си на мястото.. а и на всичкото отгоре и на вас мъжете не ви трябва толкова голям , защото той и човека си го каза , че като не може да го вкара целия и на него не му е хубаво  |
вие в ПМГ не се развивате нормално, без база за сравнение как знаеш кое ще ти стига и кое не
П.П Ицо подкрепям те брат, то тва си е срамно че я познаваме _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
МОДЕРАТОР - деревянная планка с прокладкой из сукна
для приглушения звука пианино. (Большой энциклопедический словарь) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SpitFire Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 4:00 pm Заглавие: |
|
|
ааа в мг сме си добре тоя пич ако иска може да си ги мерим 34 хаха и моя е там някъде +- 30 см
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|