|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tsim Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2007 7:18 pm Заглавие: Share: Fracture.DVDRip.XviD-DiAMOND |
|
|
Жанр: Crime, Drama, Thriller
Година: 2007
Режисьор: Gregory Hoblit
Актьори: Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike
Държава: USA
Рейтинг: 7.1/10
Времетраене:
USA:112 min
Резюме:
Тед Кроуфърд (в ролята – сър Антъни Хопкинс) разбира, че любимата му жена му изневерява. Той замисля перфектното убийство, застрелва я и прави пълни самопризнания. Младият и напорист помощник-прокурор Уили Бийчъм (Райън Гослинг) поема лесното на пръв поглед дело, но неочаквано се оказва въвлечен в сложна игра на котка и мишка. _________________ Професионално заболяване: до обяд ми се яде, следобед ми се спи, а през цялото време имам чувството, че малко плащат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 10:40 pm Заглавие: |
|
|
Страхотен филм и невероятна игра на Антъни Хопкинс  _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 12:23 am Заглавие: |
|
|
Наистина невероятен филм! _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|