forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Share: Fallen

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> ФИЛМИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tsim
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 5,570

МнениеПуснато на: Сря Авг 01, 2007 4:53 pm    Заглавие: Share: Fallen Отговорете с цитат

## Автор : Tim Huddleston

## В ролите : Paul Wesley, Rick Worthy,Ivana Milicevic, Hal Ozsan, Fernanda Andrade, Bryan Cranston, Rade Serbedzija и др

## Жанр : Приключенски, Sci-Fi, Мистерия, ТВ-Сериал

## Държава : USA

## Година: 2007

## Времетраене : 60 min

## Език : Английски

## Субтитри : За сега - НЯМА

## Резюме : Луцифер завислитвия започва война в небесното царство, която губи. Творецът изпраща него и последователите му на заточение в подземното царство на Хадес. Те обаче съумяват да попаднат на земята сред останалите хора, вършейки злодеяния и създавайки Нефилим. Разгневен, твореца отхвърля уродливия потомък на наказаните грешници и изпраща свои ангели, наречени "the Powers", които да изцерят земята.

Аз съм Камил. В продължение на хилядолетия, аз предвождам силите на твореца в борбата му срещу Нефилим, и накзавам падналите. Но когато открих пророчеството на Редемир, аз най-накрая открих съдбовна грешка в нашата мисия. Сега аз трябва да пазя пророчеството от армията на твореца-"the Powers"- докато той се бори да оъсществи целите, за които е призван.

Тук аз споделям историите на Великата война и това, което тя причинява. Аз представям героите и описвам първообразите на Нефилим и Англите. Аз също се занимавам с изследването на пророчеството, за да бъдете подготвени, когато Редемир се появи.

## В епизода : На осемнайстия рожден ден на Аарън животът, който той познава досега, се променя завинаги. Той развива необичайни сили и в същото време го сполетява странен сън. Бездомник на име Езекил, който казва, че е паднал ангел, споделя на Аарън тайната, че момчето е Нефилм, получовек-полуангел, и Силите, армии от ангели, идват за да го унищожат. В началото Аарън не вярва, че е станал център на дълга война между Силите и Падналите, група прогонени от рая ангели. Но скоро ще му се наложи да приеме истината след като около него се случват нобясними неща, способностите му се развиват все повече, но в същото време и странни непознати започват да го следят.

## Забележка : Пилотният епизод на сериала който ще върви по телевизия ABC от 4 август. Много добре направен и изпипан е от типа на Heroes. За съжаление това е трилогия и ще има само 3 епизода следващия уикенд. Trailer-а е УНИКАЛЕН .. за почитателите на ФАНТАСТИКАТА .. Всръхестетсвенното .. Мистерията - това е ВАШИЯ сериал.
[ IP : Logged ]
AcidSouL
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 15,073
Местожителство: Nosgoth

МнениеПуснато на: Сря Авг 01, 2007 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

само 3 епизода Sad тъпо.. иначе може да е хубав...
[ IP : Logged ]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> ФИЛМИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети