|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tsim Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:06 pm Заглавие: Share: Captivity |
|
|
http://www.imdb.com/title/tt0374563/
Качество: DVDRIP
## Жанр: Horror/Thriller
## Режисьор : Роланд Жофи
## В ролите : Елиша Кътбърт, Даниел Гилес, Лаз Алонсо, Ребека Раян, Майкъл Харни, Оливия Негрън, Криста Олсън, Илайджа Рънкорн, Реми Торн .
## Държава : САЩ
## Година : 2007
## Времетраене : 93 минути
## Резюме : Едно от най ужасните неща е да се озовеш в заключено мазе без изход и да не знаеш защо си там. Мъж и жена са отвлечени и заключени в такова мазе. Похитителят има за цел да ги подлуди психически, бавно и методично. По време на престоя си в това неприветливо място, можеби ще разберат защо точно те се намират в тази зловеща ситуация. Дали похитителя е психично болен или жертвите заслужават да получат това наказание?... С по различния си сюжет от излизащите напоследък Хоръри, Роланд Жофи ни показва една по различна, но изпълнена с много страх история... _________________ Професионално заболяване: до обяд ми се яде, следобед ми се спи, а през цялото време имам чувството, че малко плащат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Misha Не е лесно !

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 868 Общо думи: 32,672 Местожителство: у гъзЪт на географията
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:08 pm Заглавие: |
|
|
Ухааа,това трябва да се види  _________________ Доводите срещу безумието пропадат с тихи, съскащи звуци.Мъртви гласове от мъртви грамофонни плочи,реещи се из порутената шахта на паметта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|