Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 7:47 am Заглавие: |
|
|
Мене ще ме изкефи момичето да се е преструвало през цялото време и утре да дойдат двама по 120 кила да се разберете  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rachu Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 7:59 am Заглавие: |
|
|
Хаха Светльо нали знаеш, че винаги може и още ... Да ви кажа значи тази не е отишла в Олимп ама не поради причината, че не вярваше в Гошо от механото ами просто защото всеки, който прочете този лог и я засече в IRC я направи крива ... голям кеф Тя явно успя да и излезе една гънка на мозъка та да се усети, че няма сделка ... И така общо взето мисля, че долу горе успя да научи какво значи Channel Service .... Отделно от това чакам няколко човека да ми дадат логове със следващите разговори ... От тази си моя простотия какво научих?
- Ами много просто ... видях обединение и организация естествено , не за нещо поожително ами да се посмеем на някой на нещастието (което на мен напълно ми изнася) Та стига с тия 120 килограмовите , да ти кажа не помня да съм бягал от някой , да идва който иска (то сега няма и как да дойде) .... Айде съцес  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spirit Не е лесно !

Регистриран на: 17 Окт 2006 Мнения: 589 Общо думи: 45,926 Местожителство: 2206 Gabrova (1976 GR3)
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 8:39 am Заглавие: |
|
|
и аз обичам да се майтапя с хората, но погледнато сериозно с някой неща не е хубаво да се гъбаркаш, а и все някъде се налага да се сложи граница - между майтапа и гаврата...
Защото все пак всичко се връща - днес се смееш, утре плачиш (...особено ако тъпото парче се окаже някоя грозотия и се лепне като дъвка за теб... )  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rachu Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 8:51 am Заглавие: |
|
|
Хаха тя си е грозотия със сигурност .... дори да е Анджелина Джоли като видях колко е плиткоумна си остава кошница .... Тя там от мойте квартали ... разбирам нали за границата на майтапа ама обикновенно я поставям аз и в тоя случай не ми се видя кой знае колко необходимо да определя такава граница ... да ти кажа ... да се лепва който иска аз много бързо се отървам от такива работи ей Светльо ще ти каже относно: "Ще те намеря" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
autorun Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 9:16 am Заглавие: |
|
|
аве то секи е бил таи в началото, зашто трябва да се ебавате с новообранците.и аз сам виждал доста случаи, когато някоя ме пита защо CS не и отговаря!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Seraf Не е лесно !

Регистриран на: 27 Яну 2004 Мнения: 744 Общо думи: 17,018 Местожителство: Trendafil City
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 10:54 am Заглавие: |
|
|
Може и да е нередно, но аз нямам никакво участие в този план, така че благодаря за изложените майтапи и гаври с момичето, беше ми интересно и забавно и още ме напушва на смях като се сетя.
 _________________ Temporary constructs of a feeble human intellect...trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rachu Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 11:32 am Заглавие: |
|
|
Seraf благодаря за подкрепата autorun аз ли съм виновен , че не си се възползвал ? Ми да ти кажа тая чати от повече от 6 месеца ? Аз не помня някой такъв тъпир като нея  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
N1kX Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2006 Мнения: 659 Общо думи: 23,446 Местожителство: Се тая...
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 12:55 pm Заглавие: |
|
|
Аз помня ! Цецо !  _________________ 0176 Me Im Famous !
Runnin My Momma Crazy ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 5:35 pm Заглавие: |
|
|
ша та намеря ейййййййййййййййййй знам та де живейш и ЦС-а ши взема с мене да видиш ко ше стане  _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rachu Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Важното е да си в скандала  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
N1kX Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2006 Мнения: 659 Общо думи: 23,446 Местожителство: Се тая...
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 8:14 pm Заглавие: |
|
|
svetlio написа: | ша та намеря ейййййййййййййййййй знам та де живейш и ЦС-а ши взема с мене да видиш ко ше стане  |
Ули не само ЦС-а не... ;( Тоа.. некво тузе ш дое Трябва ма запознайте с него  _________________ 0176 Me Im Famous !
Runnin My Momma Crazy ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rachu Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Не мога да разбера ... нали ти казах вървъ му се подмажи Гошо ве от механото един рус .. 10 ти клас .. ма тряа измисля ся ли ще е 10ти или ще е 11ти  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 6:23 am Заглавие: |
|
|
ако си земе изпитите ше е 11ти ...да те улесня малко че аз го познавам  _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rachu Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 10:58 am Заглавие: |
|
|
Светльо , че я като го познаваш уреди нещо , че шибаните админи ми гепиха единия ник :П или питай NS по добре  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spirit Не е лесно !

Регистриран на: 17 Окт 2006 Мнения: 589 Общо думи: 45,926 Местожителство: 2206 Gabrova (1976 GR3)
|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 11:41 am Заглавие: |
|
|
rachu написа: | Не мога да разбера ... нали ти казах вървъ му се подмажи Гошо ве от механото един рус .. 10 ти клас .. ма тряа измисля ся ли ще е 10ти или ще е 11ти  |
10 клас по-добре - подчертай, че е нежен и умен, щото този клас го повтаря за трети път и е усвоил матриала от всякъде. И може да намекнеш, че мацките си падат особено много по него, защото е с екзотичен южно-американски тен (нищо, че е рус и може би синеок - то така е още по-добре )  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|