Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
morkoF Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 11:08 pm Заглавие: |
|
|
аве и вие да сте с толкова контузии....човека се е трошил толкова много...може да го е страх от нова травма...лекарите не дават  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 11:25 pm Заглавие: |
|
|
страхотно ме боли кура кво те задоволява смотаняк тук вече тотално ме изнерви....и мен не ме задоволява майка ти как духа ама не търся кусури нали бе! ебахти олигофрена чесно айде пътувай вече...зарад теб и бан да отнеса поне ще знам за какво ще е ! такива като теб на шиша само и на бавен огън супер мизерни говедца....като имаш нещо по добро го покажи бе .....
към модераторите : или заключете темата и изтриите ненужните мнения или ме банвайте направо че да не се занимавам с тоя турбо боклук вече... _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bika_mu4o труден за повдигане

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 786 Общо думи: 23,783 Местожителство: у комшийката
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 6:46 am Заглавие: |
|
|
PK написа: | Туй не ма задоволява. |
това си е твой проблем всъщност ... спри да се заяждаш
не смятам за нужно да ти се обеснява това ли е най-доброто или не
на мен това ми харесва повече от вашите скокове _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
МОДЕРАТОР - деревянная планка с прокладкой из сукна
для приглушения звука пианино. (Большой энциклопедический словарь) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bika_mu4o труден за повдигане

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 786 Общо думи: 23,783 Местожителство: у комшийката
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 6:48 am Заглавие: |
|
|
Svetlio печели спора
край и на тая тема
вие не показвате нищо ново а се заяждате с момче, което видимо е по-добро от вас _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
МОДЕРАТОР - деревянная планка с прокладкой из сукна
для приглушения звука пианино. (Большой энциклопедический словарь) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|