Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bika_mu4o труден за повдигане

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 786 Общо думи: 23,783 Местожителство: у комшийката
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 5:03 pm Заглавие: |
|
|
горски не така де ... _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
МОДЕРАТОР - деревянная планка с прокладкой из сукна
для приглушения звука пианино. (Большой энциклопедический словарь) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Broko Стремително напредничав

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 5:51 pm Заглавие: |
|
|
хах някои от тях ги познавам...spyke ми е в класа...иначе и аз са разпраям с parkour ама по малко щот няа с кои ама поне е FUN  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 6:50 am Заглавие: |
|
|
Чупи си врата като ти е малкко акъляа!@ _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 11:57 am Заглавие: |
|
|
Broko написа: | хах някои от тях ги познавам...spyke ми е в класа...иначе и аз са разпраям с parkour ама по малко щот няа с кои ама поне е FUN  |
а с фрийрън?...един стрийт фрийрън батъл мога да ти спретна  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 1:16 pm Заглавие: |
|
|
hdimitrov написа: | Чупи си врата като ти е малкко акъляа!@ | еба та в гъза ти как успя в 8 часа да станеш бе  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PK Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 2:12 pm Заглавие: |
|
|
То тука 1 човек щеше да качва нещо , ам май са е поспарил или още не му е минала контузията. Maй Светлио са викаше. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 4:41 pm Заглавие: |
|
|
мне просто не се занимавам вече с това...иначе със скот ше праим батъл от риска до рубина през нощта за закуски той знае _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalin Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 6:34 pm Заглавие: |
|
|
svetlio написа: | мне просто не се занимавам вече с това...иначе със скот ше праим батъл от риска до рубина през нощта за закуски той знае |
Мен слабо ме интересува дали се занимаваш или не.Не си спомням да някой да те е питал То и аз не карам вече колело ама сигурно ако се кача няма да са ми нужни помощни колела ? Нищо неможеш на нас това ни е ясно само на теб не е още Всички ти видяхме мижавите оправдания и накрая пак като п..ка се отмяташ аре със здраве пък ние ще си чакаме да видим някоя от твоите лудници  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 8:21 pm Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | hdimitrov написа: | Чупи си врата като ти е малкко акъляа!@ | еба та в гъза ти как успя в 8 часа да станеш бе  |
Хората на работа ходят, не може само да са eбе!  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 1:32 am Заглавие: |
|
|
калинчо смешен...то и за билярда много приказваше ама никъф не дойде да се тестваш....шубе ли те хвана не ми стана ясно...а просто сега ходя на работа и не ми остава време за такива развлечения които ако не си наясно изискват и тренировки ама кой та знае къф си келеш и ме караш да ти се обяснявам тука...как да е айде плувай си там _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 4:18 am Заглавие: |
|
|
hdimitrov написа: | Enzo_MonTeLLa написа: | hdimitrov написа: | Чупи си врата като ти е малкко акъляа!@ | еба та в гъза ти как успя в 8 часа да станеш бе  |
Хората на работа ходят, не може само да са eбе!  | аааааааааааа извинявай  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalin Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 7:55 pm Заглавие: |
|
|
svetlio написа: | калинчо смешен...то и за билярда много приказваше ама никъф не дойде да се тестваш....шубе ли те хвана не ми стана ясно...а просто сега ходя на работа и не ми остава време за такива развлечения които ако не си наясно изискват и тренировки ама кой та знае къф си келеш и ме караш да ти се обяснявам тука...как да е айде плувай си там |
билярд не играя светленце ама ти пак си оставаш смешняр дето пак се е филмирал че може нещо повечко пък от теб само смях може да ме хване аз работа при келешите нямам ти там ако си цар пред 12 годишните евала луд си и стига са оправдава вече чак мен ми става неудобно знаем че неможеш нищо аре бачкай си 24ч нон стоп  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:52 pm Заглавие: |
|
|
тц 12 часа ....и с келеши и пред келеши не можеш ме намери...нито да общувам нито да играя с тях ....та ако имаш нещо да казваш извън виртуалния свят знаеш къде да ме намериш....там зад мониторчето най удобно знаем _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
|
Върнете се в началото |
|
 |
PK Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:56 am Заглавие: |
|
|
Много правилно, че пред монитора всеки знае, но същото се однася и за теб, защото ако не беше така , вече щеше да си качил клип.Опа забравих - прво озлобена контузия, после докторите не ти давали, после се отказваш точно кат си оздравял ??? Както и да е, ае да са поспрете че да закрият пак темата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 8:43 pm Заглавие: |
|
|
и кое не ти стана ясно от всичкото че само ??? слагаш .... _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
|
Върнете се в началото |
|
 |
|