forum.globcom.net Форуми forum.globcom.net
ФОРУМ

AlbumAlbum Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи  AlbumAlbum   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Share: Stomp.The.Yard.DVDSCR.XviD-NEPTUNE

Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> ФИЛМИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DIo
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 6,788
Местожителство: -----------

МнениеПуснато на: Чет Апр 26, 2007 3:30 pm    Заглавие: Share: Stomp.The.Yard.DVDSCR.XviD-NEPTUNE Отговорете с цитат

Country: USA
Year: 2007
Genres: Drama / Musical / Romance
Directed By: Sylvain White
Credited Cast: Ne-Yo(singer),Chris Brown,Meagan Good,Columbus Short,Darrin Dewitt Henson,Brian J. White(real nigazz Very Happy)

Plot Outline:

After the death of his younger brother, a troubled 19-year-old street dancer from Los Angeles is able to bypass juvenile hall by enrolling in the historically black, Truth University in Atlanta, Georgia. But his efforts to get an education and woo the girl he likes are sidelined when he is courted by the top two campus fraternities, both of which want and need his fierce street-style dance moves to win the highly coveted national step show competition.
GivE*mE*ReaSon
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 4,134

МнениеПуснато на: Нед Май 06, 2007 5:33 pm    Заглавие: зажжем миллион свечей Отговорете с цитат

А есть ли у кого желание поиграть в ВОВ?(World Of Warcraft) Изучая около 2-ух недель ситуацию с сервами халявными, оказалось что их очень очень много, но не один не пашет на полную катушку, часто пад
Извольте убедиться сами Даже странно, что еще и Ярузельского забыли. Тож ведь ужасающей теран А я читал уже. Про Ярузельского им просто надоело писать, тем более, что полякам приятнее, если

Последната промяна е направена от GivE*mE*ReaSon на Пон Дек 21, 2009 11:31 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Name
[ IP : Logged ]
adrenaLIne
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 10,778
Местожителство: maaaRRRRs

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 8:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Филма е страхотен !
GivE*mE*ReaSon
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 9:08 pm    Заглавие: скрипит скрипит мой броневик Отговорете с цитат

ЕВИЛ молодец! Я сразу понял идею! Очень интересный ракурс! Люди действительно стали получаться лучше!(надеюсь это из-за учебников 8 ) ) Заметил что ты отказалась от чёрных контуров, как я тебе советов

Последната промяна е направена от GivE*mE*ReaSon на Пон Дек 21, 2009 10:31 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото
adrenaLIne
Не е лесно !
Не е лесно !

Общо думи: 10,778
Местожителство: maaaRRRRs

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 7:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз го гледах с английски Wink
diko
любимец 13

Общо думи: 11,513

МнениеПуснато на: Вто Май 15, 2007 5:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

То субтитри вече има. Smile
Нека да караме разумно, а не безразсъдно!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Name
GivE*mE*ReaSon
Не е лесно !
Не е лесно !

МнениеПуснато на: Вто Май 15, 2007 2:40 pm    Заглавие: доработка до полного привода Отговорете с цитат

Вот решило выложить еще одно творенице, болеекомпактное чем сага, но тоже интересное. Довольно обыденное и юморное. В общем жду ваших отзывов дорогие мои товарищи. Сказка о веселом мужичке! I
"ШЕРИФ" - "СПАРТАК" - 1:1 А "ШЕРИФ"-ТО - ГРОЗНЫЙ! Константин АЛЕКСЕЕВ Смотреть первый матч в еврокубках всегда волнительно и таинственно. Что-то будет? Подходит ли команда уровню Лиги чемп
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    forum.globcom.net Форуми -> ФИЛМИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети