Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BATTERY Forum Police

Регистриран на: 23 Окт 2003 Мнения: 240 Общо думи: 6,365 Местожителство: Sad.Wings.Of.Destiny.Globcom.net
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 1:34 am Заглавие: |
|
|
никой не обръща внимание на документалните филми май всеки гледа комедийката, екшънчето, ужас някой да погледне ... а този филм наистина може да вкара малко акъл в главата на някой.. на никой май не му се мисли ...  _________________ Хотелите в България - Бърза онлайн резервация на хотел в България за Вашата почивка.
Уеб студио Абидос - поръчайте сега уеб сайт със собствена система за управление на съдържанието (CMS) на цена по-ниска от разработката на сайт с готова такава система! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
`o{-_-}o` Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 8:09 am Заглавие: |
|
|
Как да не мисля ... махнах всички стари "обикновенни" крушки и сложих "енергоспестяващи" !!! Някой ще каже "Какво толкова ... едни крушки?!?" Гледайте филма и ще разберете какво влияние оказват "обикновенните" крушки на околната среда. В някой щати в USA са забранени със закон "обикновенните" крушки, в Германия също мислят върху нещо подобно  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
none Не е лесно !

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 1211 Общо думи: 29,253 Местожителство: Nothingness
|
Пуснато на: Нед Мар 18, 2007 4:18 pm Заглавие: |
|
|
`o{-_-}o` написа: | Как да не мисля ... махнах всички стари "обикновенни" крушки и сложих "енергоспестяващи" !!! Някой ще каже "Какво толкова ... едни крушки?!?" Гледайте филма и ще разберете какво влияние оказват "обикновенните" крушки на околната среда. В някой щати в USA са забранени със закон "обикновенните" крушки, в Германия също мислят върху нещо подобно  |
Прав си, но най-вредното нещо в домакинството си остава хладилника и климатиците, моят е от новите, ozone friendly. _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BATTERY Forum Police

Регистриран на: 23 Окт 2003 Мнения: 240 Общо думи: 6,365 Местожителство: Sad.Wings.Of.Destiny.Globcom.net
|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 1:09 am Заглавие: |
|
|
ако говориш за фреоните до колкото аз съм запознат с темата не се използва фреон за такива неща от 20-тина години вече... но това е за озоновата дупка за което говориш ти.. във филма се сочат много по различни причинители на глобалното затопляне от разтварянето на озоновата дупка (която мисля че успяха да вкарат в контрол както се споменава и във филма). _________________ Хотелите в България - Бърза онлайн резервация на хотел в България за Вашата почивка.
Уеб студио Абидос - поръчайте сега уеб сайт със собствена система за управление на съдържанието (CMS) на цена по-ниска от разработката на сайт с готова такава система! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|