|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
uBaHoB` Just me
Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 618 Общо думи: 40,564 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 11:09 pm Заглавие: |
|
|
абе ко ти пука бре
кот стане стане
можи да извадите касмет и да ги бийте
пак ако паднете здраве да е
догодина пак
се пак успех  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Ами то от 2 години е до година... миналата година все пак станахме трети, дано тази играем поне на финал, мисля имаме сили само да имаме късмета, който ни отбягваше до сега...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PUNKk Примерен комсомолец

|
Пуснато на: Сря Яну 24, 2007 11:38 pm Заглавие: внешний вид танцора |
|
|
Здравствуйте, Ринад Минвалеев. Спаибо вам за предыдущий ответ. Вопрос такой, у меня сегмнетированный крестец и двойное сращивание крестца, не помню с чем, видимо с основанием позвоночника, я думаю
Не мое. Прочтите обязательно! Полночь. Над городом висят низкие тучи, дует холодный пронзительный ветер. В городском парке ни души. Слышно только шуршание опавших листьев, которые ветер от скуки гоня
Последната промяна е направена от PUNKk на Пон Дек 21, 2009 9:32 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HuRr1cAn3 Не е лесно !

Регистриран на: 23 Яну 2007 Мнения: 61 Общо думи: 3,370 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
Аз с нетърпение очаквам следващия подобен турнир, ако разбира се има такива скоро след този. Има доста да се работи по нашето отборче, но с времето се надявам да постигнем и някакви резултати. Чувам за някакъв интерес от страна на Бамбуча към вратаря ни, който по всяка вероятност ще бъде трансфериран някъде и разбира се ще трябва и заместник да му търсим. Доста работа се отваря, общо взето, но само турнирчета да има, че да се трупа опит - това е най-важното на този етап . А за вас мисля, че само Мони и Селесао може би ще бъдат от по-голяма трудност(най-вече Мони), но ще се види... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 11:55 am Заглавие: |
|
|
Вратарчето ви няма как да го вземем сега По нататък не знам ... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HuRr1cAn3 Не е лесно !

Регистриран на: 23 Яну 2007 Мнения: 61 Общо думи: 3,370 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | Вратарчето ви няма как да го вземем сега По нататък не знам ... |
Е ясно, че сега няма как, но просто подучух...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
adrenaLIne Не е лесно !

Регистриран на: 21 Ное 2004 Мнения: 1120 Общо думи: 10,778 Местожителство: maaaRRRRs
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Аз само мога да ви предложа да дойдете да гледате
Селесао - Палмейрас в Събота от 10:00 (ако на някой му се става толкова рано)ще е интересно ,
а и след мачовете е жребия за 1/4 финалите.
Мони не са толкова страшни,ако не са Ачо и Пепито ...
са за никаде , ние сме по страшни  _________________ N DEY SAY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 12:37 pm Заглавие: |
|
|
adrenaLIne написа: | Аз само мога да ви предложа да дойдете да гледате
Селесао - Палмейрас в Събота от 10:00 (ако на някой му се става толкова рано)ще е интересно ,
а и след мачовете е жребия за 1/4 финалите.
Мони не са толкова страшни,ако не са Ачо и Пепито ...
са за никаде , ние сме по страшни  | А тъй Вики само Селесао само дето не мога да дойда че заминавам на хижа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CRis7iano Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Надявам се да ни се падне възможно по-добър отбор, за да играем по-добре и да покажем какво можем Иии все пак бих предпочел Седмиците или Селесао...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Seraf Не е лесно !

Регистриран на: 27 Яну 2004 Мнения: 744 Общо думи: 17,018 Местожителство: Trendafil City
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Според мен всичко е въпрос на нагласа за самата среща. За интереси и трансфери от един отбор към друг, нищо не е сигурно. Аз лично смятам, че за Бамбуча след този турнир може да последват промени в състава. Имам предвид, че ще се наложи да бъда заменен от друг на вратата, защото ми мина времето. Общо взето мисля, че от кухнята на отбора ще трябва да бъдат взети незабавни мерки за повишаване нивото и класата на отбора чрез подготовки, които все още се мислят от наша страна. Както и да е, смятам че за нас турнирът все още не е приключил и има в какво да вярваме, а що се отнася до промените в отбора, ще се заемем с тях след приключването на участието ни в тези финали.  _________________ Temporary constructs of a feeble human intellect...trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Seraf написа: | Според мен всичко е въпрос на нагласа за самата среща. За интереси и трансфери от един отбор към друг, нищо не е сигурно. Аз лично смятам, че за Бамбуча след този турнир може да последват промени в състава. Имам предвид, че ще се наложи да бъда заменен от друг на вратата, защото ми мина времето. Общо взето мисля, че от кухнята на отбора ще трябва да бъдат взети незабавни мерки за повишаване нивото и класата на отбора чрез подготовки, които все още се мислят от наша страна. Както и да е, смятам че за нас турнирът все още не е приключил и има в какво да вярваме, а що се отнася до промените в отбора, ще се заемем с тях след приключването на участието ни в тези финали.  | Все едно сме професионален клуб Краси, нещата са малко по прости ...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Seraf Не е лесно !

Регистриран на: 27 Яну 2004 Мнения: 744 Общо думи: 17,018 Местожителство: Trendafil City
|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 8:29 pm Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | Seraf написа: | Според мен всичко е въпрос на нагласа за самата среща. За интереси и трансфери от един отбор към друг, нищо не е сигурно. Аз лично смятам, че за Бамбуча след този турнир може да последват промени в състава. Имам предвид, че ще се наложи да бъда заменен от друг на вратата, защото ми мина времето. Общо взето мисля, че от кухнята на отбора ще трябва да бъдат взети незабавни мерки за повишаване нивото и класата на отбора чрез подготовки, които все още се мислят от наша страна. Както и да е, смятам че за нас турнирът все още не е приключил и има в какво да вярваме, а що се отнася до промените в отбора, ще се заемем с тях след приключването на участието ни в тези финали.  | Все едно сме професионален клуб Краси, нещата са малко по прости ...  |
Извини ме, нали се занимавам с Философия и съм прекалил малко в това отношение, макар че трябва да сме си сериозни по принцип  _________________ Temporary constructs of a feeble human intellect...trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose! |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Това да не е снимано от фенките ти, дето стояха до Колев.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VANS Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 9:00 pm Заглавие: |
|
|
браво бе Жуниньо Пернамбукано  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|