Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SpitFire Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 1:04 am Заглавие: |
|
|
аз пък си мисля че е копана ама нз за другите не ги познавам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
el_cartel Начинаещ

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 12 Общо думи: 142 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2006 1:18 am Заглавие: |
|
|
Копана не е простак той е ЛУД |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mer1K Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 12:29 am Заглавие: |
|
|
ае простаци няма такова нещо това са високо интелегентни хора.. надживяли времето си и неразбрани от другите..
..след някое друго десетилетие няма да им викат простаци а гений
 _________________ wathever screams the earth
die as the sons of the earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 1:50 am Заглавие: |
|
|
Простак / Гении - това, определено, трябва да е един Сашо, дето разцъкваше по нашио квартал! Може би го знаете, дават го по City TV в предването Crazy Videos! Там, някви глупаци (които са го снимали) са го кръстили с тъпото име DJ Sasho, ама както и да е! Пича е уникален с песните си! Английският му е пъстър и почти неразпознаваем, но богатството от песни, които е назубрил е убийствено! Естествено и реализацията на съответните парчета е на върхово ниво!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 10:19 am Заглавие: |
|
|
ми аз че съм прост-прост съм ама ся до колко съм умен незнам  _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 4:07 pm Заглавие: |
|
|
аз и ShortY ...  _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 4:40 pm Заглавие: |
|
|
[quote="svetlio"]аз и ShortY ... [/quote]
хахаха ей тфа беше мн прайлно интелегентни простаци  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 8:13 pm Заглавие: |
|
|
бях сигурен че ще ме разбереш копеле  _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 8:15 pm Заглавие: |
|
|
мнооо ясно .....подкрепям на дъ фулест  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

Регистриран на: 09 Юни 2004 Мнения: 1941 Общо думи: 19,447 Местожителство: ...при Падналите ангели...
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 11:42 pm Заглавие: |
|
|
бла-бла, гейове такива  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 9:57 am Заглавие: |
|
|
кой го каза
...баш турбо гея хахаха
[quote="GOD^_^"]Според мен е много възбуждащ секса м/у двама мъже! Пък м/у жени ми е супер гадно! [/quote] _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
|
Върнете се в началото |
|
 |
N1kX Не е лесно !

Регистриран на: 19 Сеп 2006 Мнения: 659 Общо думи: 23,446 Местожителство: Се тая...
|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Както се пее в една песен : Ентелигентна олигофрения
Има един Венци от моя клас .. момчето е мега-кретен седял съм с продължение на 2-3 часа нон-стоп да рева от смях .. ама кат стане сериозен и става съвсем различен човек.. знае колко е часЪ!  _________________ 0176 Me Im Famous !
Runnin My Momma Crazy ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
GOD^_^ Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 12:56 am Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | кой го каза
...баш турбо гея хахаха
GOD^_^ написа: | Според мен е много възбуждащ секса м/у двама мъже! Пък м/у жени ми е супер гадно!  |
|
тва намек за тройка ли е?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bika_mu4o труден за повдигане

Регистриран на: 02 Мар 2007 Мнения: 786 Общо думи: 23,783 Местожителство: у комшийката
|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 11:37 am Заглавие: |
|
|
тука се сещам за един, който е и модератор на тоя форум (от съображения за моята сигурност няма да спомена кой е точно), който го познава ще се съгласи с мен задължително, а пича си е наистина генийче в някой насоки, простотията също е на ниво
 _________________ „Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно.“ - Уолтър Липман
МОДЕРАТОР - деревянная планка с прокладкой из сукна
для приглушения звука пианино. (Большой энциклопедический словарь) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLaMen_Gab Стремително напредничав

Регистриран на: 01 Авг 2006 Мнения: 27 Общо думи: 3,021 Местожителство: /home
|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | тука се сещам за един, който е и модератор на тоя форум (от съображения за моята сигурност няма да спомена кой е точно), който го познава ще се съгласи с мен задължително, а пича си е наистина генийче в някой насоки, простотията също е на ниво
 |
Напълно съм съгласен и не съм казал нищо за лъчо  _________________ Никога не спори с идиот. Той те принизява до неговото ниво, след което те побеждава, защото е по-опитен. ...
Бизнесът на Microsoft е бизнес за трима: Един пише вируси, друг прави антивирусни, а третият продава (псевдо)операционна система за тях. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|