Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
|
Пуснато на: Съб Дек 30, 2006 10:21 pm Заглавие: |
|
|
bla bla bla с тия shitz постоянно флуудят из скайп тей че няма особен смисъл да постваш линкове за тоя тип тестове ... _________________
дъъъ нямах ли некъф текст тука  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
|
Пуснато на: Съб Дек 30, 2006 10:22 pm Заглавие: |
|
|
ми от де да знам мене си ме кефи и долу горе ми стана вярно  _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svetlio Не е лесно !

Регистриран на: 10 Ное 2003 Мнения: 953 Общо думи: 17,346 Местожителство: On the verge of chaos
|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 4:38 pm Заглавие: |
|
|
добре че има хора като теб за да не пустеят тия сайтове....ебати простотията честно! _________________ Be The Change You Wish To See In The World!
Impossible Is Not A Fact....It Is Just An Opinion! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Seraf Не е лесно !

Регистриран на: 27 Яну 2004 Мнения: 744 Общо думи: 17,018 Местожителство: Trendafil City
|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 5:49 pm Заглавие: |
|
|
svetlio написа: | добре че има хора като теб за да не пустеят тия сайтове....ебати простотията честно! |
Подкрепям и същевременно отбелязвам, че това е напълно невярно и няма шанс да стане по-вярно ако сам не си наглася хората и числата... _________________ Temporary constructs of a feeble human intellect...trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rich_girl Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 6:43 pm Заглавие: |
|
|
тва е супер тъпо и вобще не е вярно.пълни простотии _________________ Единственият начин да се отървеш от изкушението,е да му се отдадеш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|