Предишната тема :: Следващата тема |
Връзка за една нощ? ДА или НЕ |
къртим спалнята и хайде чао... |
|
63% |
[ 49 ] |
не секса без любов не е за мен |
|
36% |
[ 28 ] |
|
Общо гласове : 77 |
|
Автор |
Съобщение |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2005 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | тъй си мислиш |
Ехахехе, дано да греша пък Докато мечтите ви се сбъднат, ако това въобще стане де, ше карате така
EMERALD написа: | Т.е. питам ПРЕДИ колко време и колко дълга е била последната ти ИСТИНСКА връзка, а ? |
Уважаема госпожице модератор, питането Ви към мен е твърде лично и е тотален офтопик и поради това няма да взема отношение, за да не оспамваме и разводняваме темата. За лични въпроси си има PM и ICQ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EMERALD Не е лесно !

Регистриран на: 25 Сеп 2003 Мнения: 1312 Общо думи: 8,181 Местожителство: Габрово - София
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Хайде тогава край на твоето разводняване на тази и изобщо на подобните теми! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Temelko166 Вчера си купих компютър

Регистриран на: 10 Юни 2005 Мнения: 7 Общо думи: 0 Местожителство: ул. 9-ти септември
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 7:43 pm Заглавие: |
|
|
botroid написа: | Хяхяххх, незадоволени нещастници, мечтайте си за сладурани за една нощ. Олигофренските ви фантазии няма да се сбъднат  |
Виж Господин_голяма_претенция, не зная защо наричаш нещастници хора, които не познаваш лично и дали изобщо можеш да си позволиш лукса да си със Цитат: | сладурани за една нощ | , но държа да ти кажа, че ако продължаваш с обидите - аз първо бия, после е*а (а тебе лично бих те е*ал с бирена бутилка)!
нищо лично - просто ме дразни начина по който се изразяваш и се мислиш за всемогъщ. Падни на земятаПо темата според мен секса за една нощ е развлечение, а когато няма любов остават ни само развлеченията! _________________ Един призрак броди из Европа - призракът на комунизма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Ми то селянина като се напие и наяде, за какво друго да мисли освен за ЕБ@НЕ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Another_day Не е лесно !

Регистриран на: 25 Апр 2005 Мнения: 58 Общо думи: 404 Местожителство: g-vo
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 2:15 am Заглавие: |
|
|
всичко се случва!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 8:28 am Заглавие: |
|
|
Another_Day, професията ти да не е археолог..  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 12:45 pm Заглавие: |
|
|
hdimitrov написа: | Another_Day, професията ти да не е археолог..  |
ами тя си го написала всичко се случва  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 5:02 pm Заглавие: |
|
|
аз пък съм ЗА
хубаво си е да има нещо по-смислено за повечко време...но когато няма такова нещо защо да не си разнообразяваме и развеселяваме живота  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 3:04 am Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | аз пък съм ЗА
хубаво си е да има нещо по-смислено за повечко време...но когато няма такова нещо защо да не си разнообразяваме и развеселяваме живота  |
тоз отговор не го очаквах точно от теб  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 9:08 am Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | аз пък съм ЗА
хубаво си е да има нещо по-смислено за повечко време...но когато няма такова нещо защо да не си разнообразяваме и развеселяваме живота  |
тоз отговор не го очаквах точно от теб  |
аз пък да  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 8:37 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | аз пък съм ЗА
еми мога да ти кажа само,че изобщо не ме познаваш  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 9:31 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | CkoT написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | аз пък съм ЗА
еми мога да ти кажа само,че изобщо не ме познаваш  |
ай да се запознаем тогава  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 9:42 pm Заглавие: |
|
|
по чата мноо работи казват хахаха
но като опре пишката до челото ше почне други разнообразия да търси аххаха
ей ся ше има от 100 кладенеца вода ...ама което си е така ...си е така ахах _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Ное 10, 2006 11:27 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | по чата мноо работи казват хахаха
но като опре пишката до челото ше почне други разнообразия да търси аххаха
ей ся ше има от 100 кладенеца вода ...ама което си е така ...си е така ахах |
TRUE _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
none Не е лесно !

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 1211 Общо думи: 29,253 Местожителство: Nothingness
|
Пуснато на: Съб Ное 11, 2006 5:50 pm Заглавие: |
|
|
на не-толкова любимия админ жена му написа: | аз пък съм ЗА
Та по-смислено в Габрово няма _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|