Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 10:58 am Заглавие: |
|
|
хахах че какво я интересува тя като си е затворила очите си е мислила кога ще пече чушките за зимнина  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 11:02 am Заглавие: |
|
|
Djano написа: | хахах че какво я интересува тя като си е затворила очите си е мислила кога ще пече чушките за зимнина  |
къде си виждал съвременна пу*** чушки да пече ве ...затворила си е очите и си е помислила че е в някоя опардяна маршрутка и нищо не зависи от нея .... по-тъпо нещо от това не можеш да направиш(освен да подаде газ разбира се ) хахаха _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 11:05 am Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | Djano написа: | хахах че какво я интересува тя като си е затворила очите си е мислила кога ще пече чушките за зимнина  |
къде си виждал съвременна пу*** чушки да пече ве ...затворила си е очите и си е помислила че е в някоя опардяна маршрутка и нищо не зависи от нея .... по-тъпо нещо от това не можеш да направиш(освен да подаде газ разбира се ) хахаха |
Що трябва да е съвременна ве? Мен най-много ме е страх от бабички с москвич и с лупи като корабни стъкла  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 11:13 am Заглавие: |
|
|
те като че ли карат коли ....то се говореше за пу*** на възраст
20-30 предполагам  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 11:18 am Заглавие: |
|
|
слива в кола=ракия... _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
adrenaLIne Не е лесно !

Регистриран на: 21 Ное 2004 Мнения: 1120 Общо думи: 10,778 Местожителство: maaaRRRRs
|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 11:59 am Заглавие: |
|
|
Жени шофъори има!
Давам примерче : Сестра ми !!! _________________ N DEY SAY |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Има ве ама са 10% от жените които карат  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Djano написа: | ShortY написа: | Djano написа: | хахах че какво я интересува тя като си е затворила очите си е мислила кога ще пече чушките за зимнина  |
къде си виждал съвременна пу*** чушки да пече ве ...затворила си е очите и си е помислила че е в някоя опардяна маршрутка и нищо не зависи от нея .... по-тъпо нещо от това не можеш да направиш(освен да подаде газ разбира се ) хахаха |
Що трябва да е съвременна ве? Мен най-много ме е страх от бабички с москвич и с лупи като корабни стъкла  |
преди малко се прибирам и точно тва ми се случи ебати колко катастрофи щеше да направи едвам я минах че и мен да не блъсне  |
|
Върнете се в началото |
|
 |

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Djano написа: | Има ве ама са 10% от жените които карат  |
от тях 2% са по-добри и от мъжете... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Сеп 21, 2006 11:17 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | Djano написа: | Има ве ама са 10% от жените които карат  |
о,2% ??  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 10:16 am Заглавие: |
|
|
Djano написа: | IZVERGA написа: | Djano написа: | Има ве ама са 10% от жените които карат  |
о,2% ??  |
това са жените станали мъже с надеждата да станат по-добри шофъори но уви...  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 23, 2006 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Djano написа: | IZVERGA написа: | Djano написа: | Има ве ама са 10% от жените които карат  |
о,2% ??  |
колкот ще да са ама съм се возил при 2 жени направо съм се молил да сляза накрая...едната от Габрово до Сф зимата нито една кола не на мина а пък др в Италия си жулеше с над 120 в града че даже на два пъти не признава и червен светофар а отзад детето и си блъскаше главата постояно във вратата че трябваше и да го дръшам...
хехе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Another_day Не е лесно !

Регистриран на: 25 Апр 2005 Мнения: 58 Общо думи: 404 Местожителство: g-vo
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 1:05 am Заглавие: |
|
|
твърдо не! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 8:34 am Заглавие: |
|
|
Щото не сте виждали шефа... още докато запали двигателя и аз вече съм се примирил със смъртта! _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 12:48 pm Заглавие: |
|
|
hdimitrov написа: | Щото не сте виждали шефа... още докато запали двигателя и аз вече съм се примирил със смъртта! |
дано не го стрещам по пътя  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|