Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Нямал съм такива проблеми...2ма човека го ползваме моя ама в момента всъщност съм сам..и само ме накара да си сменя паролата - това беше всичко
Ама и линкоса става доста  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gabroveca Idiot

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 2102 Общо думи: 86,125 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Точно тай  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ca60 Не е лесно !

Регистриран на: 19 Юли 2006 Мнения: 741 Общо думи: 16,399 Местожителство: Варна
|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 5:00 pm Заглавие: |
|
|
по-рано през деня и аз имах същия проблем с паролата, но сега се оправи  _________________ go ahead, look around |
|
Върнете се в началото |
|
 |
`o{-_-}o` Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 6:40 pm Заглавие: |
|
|
alvan написа: | на не-толкова любимия админ жена му написа: | е значи всички глобкомци ще изгорим с тая нашата скорост...човек не може да си дръпне нещото с дни,пък какво остава и за сийд...
да ни е честито...аз пък бях решила,че сте сменили паролата,че аз да не тегля  |
Точно така на не-толкова любимия админ жена му с тази скорост на upload скоро няма да може да се вяснем там въпреки, че акаунта имаше 30GB upload!Колко ви предупреждавах сийдвайте ама никой не ме послуша!Единствено един човек сийдваше и той си знае кой е!
Не се отчайвайте толкова....не е голяма загуба,арена отдавна са изостанали от един друг бг тракер www.linkos.bg!Там трябва да имаш коефицент над 0.300 и upload над 2.5GB и никой няма да те бутне.
Има си и www.demonoid.com и www.mininova.org!Така, че не е болка за умиране.Арена да си гледат кефа, почнаха пак да го избиват на сметкаджийство! |
Нямам нищо против другите Тракери, но просто Арената най ми допадаше като визия .. изобщо като сайт Или може би съм свикнал да "работя" само с него - е дойдоха времената когато ще се учим и на другите тракери
Иначе ... 30 Гиги ъплоуд ... кога сме ги направили но на фона на 200-300 Гиги даунлоад .... :'( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
`o{-_-}o` Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 7:11 pm Заглавие: |
|
|
Акаунтите Работят  |
|
Върнете се в началото |