Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
whatsup Не е лесно !

Регистриран на: 04 Май 2005 Мнения: 682 Общо думи: 27,363 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 6:34 pm Заглавие: Живот наопаки |
|
|
Най-несправедливото нещо в живота е начина по който свършва. Егати, животът е труден. Отнема голяма част от времето ти. И накрая какво получаваш? Смърт! Какво е това, някаква премия?
Мисля, че жизненият цикъл е обърнат наопаки. Първо би трябвало да се умира, да се отметне това от графика. След това отиваш да поживееш в старчески дом. Оттам те изритват, защото си прекалено здрав. Отиваш и си получаваш пенсията. След това, при започване на работа, за възнаграждение получаваш златен часовник на първия работен ден. Работиш 40 години, докато станеш достатъчно млад, за да се наслаждаваш на пенсионирането. Пиеш, веселиш се и се подготвяш за гимназията. Стигаш до началното училище, ставаш дете, играеш си, нямаш отговорности, ставаш бебе, после влизаш обратно, прекарваш последните си 9 месеца в луксозна обстановка с централно отопление, джакузи, румсервиз на почукване, и накрая свършваш като оргазъм. Амин!
Джордж Костанза
Ако имахте избор бихте ли " живяли наопаки"?
copy from kaldata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fena Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 6:44 pm Заглавие: |
|
|
чел съм го неведнъж това и съм съгласенс него  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SpitFire Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 8:38 pm Заглавие: |
|
|
хах незнам дали е мн одачен начин на живот ама бива :П |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пон Окт 02, 2006 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Много ми хареса това!
Страхотно звучи...  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 12:01 am Заглавие: |
|
|
Определено е яко! Поне свършваш с оргазъм    _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 6:40 am Заглавие: |
|
|
тъпо ...по-добре така както си е _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 12:24 pm Заглавие: |
|
|
и на мен ми се вижда тъпо това няма смисъл нещо  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 1:35 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | тъпо ...по-добре така както си е |
подкрепям  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 3:35 pm Заглавие: детальность и искусство |
|
|
А наличие колёс предполагает отсутствие массы этих колёс? Наличие массы колёс предполагает отсутствие инерции колеса? Наличие инерции колеса предполагает отсутствие необходимости в затрачивании энерги .
Последната промяна е направена от IZVERGA на Пет Дек 25, 2009 7:14 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alvan Не е лесно !

Регистриран на: 07 Яну 2005 Мнения: 631 Общо думи: 24,357 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 9:10 am Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | Определено е яко! Поне свършваш с оргазъм    |
хехе, че то пак може да свършиш с оргазъм  _________________ Ако богатството се измерваше в безсмислени коментари в интернет, щяхме да сме най богата страна на света!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|