Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Magic-Man Не е лесно !

Регистриран на: 04 Авг 2006 Мнения: 578 Общо думи: 7,946 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Нед Сеп 03, 2006 3:51 pm Заглавие: |
|
|
На една вила бях пиян като кирка както се казва....... и съм си легнал аз там на едно легло да се регенерирам малко и изведнаш като легна на мен една дебела..... те ми разправяха де и сам праил там някви неща за който се срамувах доста дълго време.....
Пък вчера беше последната простотйя....
с един приятел изпихме 1 шипе с мастика и в дискотеката бираа....
и се изпиках на стълбите в дискотеката
докат онес си танцуват  _________________ Специално за АЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dudi мечовица

|
Пуснато на: Нед Сеп 03, 2006 5:01 pm Заглавие: |
|
|
хаха щом искате начален тласък... ма моите не са точно някакви такива общозабавни неща,а по-скоро лични мизерии
едното преди почти година,с една съученичка по целия път от стадиона до площада сме вървели,пели и падали,другите само ни се смяха и бяхме с маратонки щото не можехме да вървим с токчета,а високите обувки си ги носихме в чантите и като стигнахме до центъра и се преобухме и слязохме под театъра и после още работи,един съфорумец трябва да ги помни
а другото преди месец и нещо,по стечение на обстоятелствата със същата госпожица на Плачковци п ихме пихме и нямаше къде да спим и в едно паркче/горичка,тя задряма на една пейка,аз друго правих на друга пейка и така до 6 сутринта..и като стана светло видях,че ми няма единия пръстен и после си го намерих в кеца..кой знае какво е правил там и един някакъв мина искаше да ме бие,а като го укротихме почна да ни сваля и двете
та така...скромно е мойто
сега сте вие  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DaViDiaN Музикохолик

Регистриран на: 29 Дек 2003 Мнения: 3992 Общо думи: 17,360 Местожителство: Два етажа по - горе от Shefa
|
Пуснато на: Нед Сеп 03, 2006 5:49 pm Заглавие: |
|
|
преди няколко години когато го имаше Емоушъна бях се натикал яко и тогава се роди крилатата фраза: "Не ме е*е кой ще ме е*е!" и така.... та тогава и езика ми се преплиташе )) и кво друго.... вместо да отида до кенефа там аз си ходих да пикая зад брянска... ама що не мога да кажа
ама това беше когато излизах за да се напия , пък с franky колко ром сме изпили не е истина
а и още едно, ама то не беше баш пиянска изцепка ама пак изцепка.. Та на една промоция в Риск с drinkin_park и A3 си купихме бозички и..... абе не ми се разправя хахаха _________________ If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away...
За да откриеш перфектния човек, трябва първо да се влюбиш в него! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
none Не е лесно !

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 1211 Общо думи: 29,253 Местожителство: Nothingness
|
Пуснато на: Нед Сеп 03, 2006 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Аз веднъж се напих много здраво и реших да изпробвам колко са здрави, новите табели с имената на улиците, качих се на 2.50 и в първия момент ме издържа, докато кажа че ме издържа усетих как се огъва и прас на улицата от 2.50 и табелата падна на мене, много ми се смяха после. След това тръгвам по улицата и няква баба ме видяла какво правя и решила да ни замеря със саксии и вода, 30 минути сме се карали с нея докато не се усетихме да се махнем, вече бяхме дигнали цялата улица на крака, че после как сменяхме посоките за да не ни сварят уличните патрули, абе лудница.
(message) Не правете това увас, оставете го на професионалистите  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Нед Сеп 03, 2006 6:38 pm Заглавие: |
|
|
http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=4293
Тя снимката сама говори за себе си... това е от една предбална вечер  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 1:22 am Заглавие: |
|
|
йеп йеп .. за мен рокерката да говори, че аз съм скромен  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Magic-Man Не е лесно !

Регистриран на: 04 Авг 2006 Мнения: 578 Общо думи: 7,946 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 8:06 am Заглавие: |
|
|
PokePkaTa написа: | http://forum.globcom.net/album_pic.php?pic_id=4293
Тя снимката сама говори за себе си... това е от една предбална вечер  |
Не си поплюва  _________________ Специално за АЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 8:53 am Заглавие: |
|
|
Как ми се иска и аз да ги помня такива случки...  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pebuls Не е лесно !

Регистриран на: 26 Юли 2006 Мнения: 92 Общо думи: 1,101 Местожителство: Кьдето си поискам!!!
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Не е за разправяне...  _________________ Hello...My Name Is Bitch!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 3:05 pm Заглавие: |
|
|
pebuls написа: | Не е за разправяне...  |
като познавам половинката ти, си ми ясна  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 4:35 pm Заглавие: |
|
|
не знам от къде да започна...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SpitFire Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 5:37 pm Заглавие: |
|
|
определено има доста случки ама не са за пред хора  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
uBaHoB` Just me
Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 618 Общо думи: 40,564 Местожителство: Gabrovo
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 5:40 pm Заглавие: |
|
|
SpitFire написа: | определено има доста случки ама не са за пред хора  |
определено... ни сме простаци
само мога да споделя че ходих за вандалство в общината ама то туи не е кои знаи какво толкос |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KokalAudio CarAudio Master

Регистриран на: 10 Сеп 2006 Мнения: 706 Общо думи: 36,495 Местожителство: Където звука се ражда....
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 7:27 pm Заглавие: |
|
|
сомо мога да спомена че едва ли тези неща за хвалба ама вие си знаете
аз не сед гордея с неща които съп правил
и не бих ги писал като разказчета _________________
KokalAudio
Gabrovo Audio Team |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 7:31 pm Заглавие: |
|
|
uBaHoB` написа: | SpitFire написа: | определено има доста случки ама не са за пред хора  |
определено... ни сме простаци
само мога да споделя че ходих за вандалство в общината ама то туи не е кои знаи какво толкос |
и на мен ми бяха пратили призовка ама не отидох ....един приятел отиде обаче и онея го заплашили че щели да съберат цялия тох и да го обяват това ...че бил вандал и алкохолик ...като че ли някой го ебе хахаха ? бати тъпите хора  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|