Предишната тема :: Следващата тема |
А някой знае ли какво харесват жените?:) |
то туй е като космоса-малко необяснимо и непонятно:) |
|
52% |
[ 90 ] |
ам....низнам аз нивга ни сам са интирисувъл много |
|
2% |
[ 4 ] |
амчи мъже какво друго |
|
21% |
[ 38 ] |
абе на някои пука ли му?! |
|
23% |
[ 41 ] |
|
Общо гласове : 173 |
|
Автор |
Съобщение |
pebuls Не е лесно !

Регистриран на: 26 Юли 2006 Мнения: 92 Общо думи: 1,101 Местожителство: Кьдето си поискам!!!
|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Не се сърдете на малкото момиченце,то не знае кви ги плямпа!!!
И ако почне да ми спори за нещо,веднага отива в графа малки,материални,феминизирани,к**ви,който са с празни глави,ама с пълни усти!!!
Така де...такива само развалят реномето на истинските жени!!!  _________________ Hello...My Name Is Bitch!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 12:05 pm Заглавие: |
|
|
pebuls написа: | Не се сърдете на малкото момиченце,то не знае кви ги плямпа!!!
И ако почне да ми спори за нещо,веднага отива в графа малки,материални,феминизирани,к**ви,който са с празни глави,ама с пълни усти!!!
Така де...такива само развалят реномето на истинските жени!!!  |
нали ...аз имам сестра и майка и ме е яд като слушам такива помий ...благодаря за точното мнение което даде ...  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pebuls Не е лесно !

Регистриран на: 26 Юли 2006 Мнения: 92 Общо думи: 1,101 Местожителство: Кьдето си поискам!!!
|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 1:00 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | pebuls написа: | Не се сърдете на малкото момиченце,то не знае кви ги плямпа!!!
нали ...аз имам сестра и майка и ме е яд като слушам такива помий ...благодаря за точното мнение което даде ...  |
Което си е така,така си е  _________________ Hello...My Name Is Bitch!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Celena написа: | Една жена иска много обич, много внимание, много време и много пари. |
Жената не заслужава нито много обич, нито много внимание, нито много пари. От всичко по малко е най-разумно и най-добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 10:00 pm Заглавие: |
|
|
То мн хубаво не е хубаво трябва баланс да има и без пари, да си ги изкара че да мисли като ги харчи  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 10:33 pm Заглавие: |
|
|
Djano написа: | То мн хубаво не е хубаво трябва баланс да има и без пари, да си ги изкара че да мисли като ги харчи  |
Евала  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 9:56 am Заглавие: |
|
|
най-накрая ще си дойдем на думата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
none Не е лесно !

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 1211 Общо думи: 29,253 Местожителство: Nothingness
|
Пуснато на: Чет Авг 31, 2006 10:11 am Заглавие: |
|
|
Аз знам какво искаш жените, ест. мене или да го кажем по друг начин искат мъж  _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
diko любимец 13

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 6:52 pm Заглавие: браво |
|
|
кой луд измисли тая тема. Свалям му шапка.А по въпроса, малко трудно е да се отговори. Но няколко неща със сигърност искат: секс, пари и пак секс и пак пари, абе комай само тия двете неща.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alvan Не е лесно !

Регистриран на: 07 Яну 2005 Мнения: 631 Общо думи: 24,357 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Чет Окт 12, 2006 12:24 am Заглавие: |
|
|
pebuls написа: | Не се сърдете на малкото момиченце,то не знае кви ги плямпа!!!
А кои са истинските жени?????????????????????????????????
п.п: иначе ти свалям шапка за мнението  _________________ Ако богатството се измерваше в безсмислени коментари в интернет, щяхме да сме най богата страна на света!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
botroid Не е лесно !

|
Пуснато на: Нед Окт 22, 2006 10:05 am Заглавие: Re: браво |
|
|
diko написа: | Но няколко неща със сигърност искат: секс, пари и пак секс и пак пари, абе комай само тия двете неща. |
Не позна, искат само едно от двете неща. По запознатите с жените знаят кое е то. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 8:41 pm Заглавие: |
|
|
[quote="none"]искат мъж [/quote]
Хм... да кажем, че не всички жени искат мъж , напоследък съм останала с впечетление, че доста жени искат... жени
А, ако някой каже какво искат жените като цяло (и да получи одобрение от повечето жени), то аз бих го предложила за Нобелова награда  _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...
П.П. - Продължавате да сте смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rich_girl Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 7:29 pm Заглавие: |
|
|
аве нали знаете че ние жените искаме всяка минута по различно нещо  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Съб Ное 25, 2006 7:43 pm Заглавие: |
|
|
знаем знаем  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SCOOTERR Начинаещ

|
Пуснато на: Пон Яну 22, 2007 2:40 pm Заглавие: |
|
|
наистина повечето жени не знаят какво искат, но определено пък останалата част дето съвсем не е голяма наистина може да се каже че знаят какво искат и къде да го търсят
пиши на кирилица!!!
DaViDiaN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|