Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Magic-Man Не е лесно !

Регистриран на: 04 Авг 2006 Мнения: 578 Общо думи: 7,946 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Аве гейове ама и те са хора  _________________ Специално за АЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hdimitrov Прост ГОРСКИ

Регистриран на: 10 Май 2004 Мнения: 2988 Общо думи: 43,440 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 8:38 am Заглавие: |
|
|
Да но на последната снимка...  _________________ Мъжът не е камила!! ...не може да не пие цяла седмица!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Celena Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Аз не мисля, че жените не знаят какво искат. Те просто винаги искат повече, което според мен е добре. Все пак именно стремежът към съвършенство кара света да върви напред, нали така? А относно гейовете... Не мога да разбера защо всички са против тях, а лесбийките са подкрепяни с две ръце и се смятат за секси.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BillieJoe Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Celena написа: | Аз не мисля, че жените не знаят какво искат. Те просто винаги искат повече, което според мен е добре. Все пак именно стремежът към съвършенство кара света да върви напред, нали така? А относно гейовете... Не мога да разбера защо всички са против тях, а лесбийките са подкрепяни с две ръце и се смятат за секси.  |
Защото жените са символ на красотата, а мъжете... просто пръчове  _________________ I never think of the future. It comes soon enough. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 4:49 pm Заглавие: |
|
|
BillieJoe написа: | Celena написа: | Аз не мисля, че жените не знаят какво искат. Те просто винаги искат повече, което според мен е добре. Все пак именно стремежът към съвършенство кара света да върви напред, нали така? А относно гейовете... Не мога да разбера защо всички са против тях, а лесбийките са подкрепяни с две ръце и се смятат за секси.  |
Защото жените са символ на красотата, а мъжете... просто пръчове  |
Много вярно  _________________
дъъъ нямах ли некъф текст тука  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 9:13 am Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | е как то на там отива работата гейовете ше владеят света след време...ако не се избият де  |
ами те щом българия завладяха какво остава за света кадето изляза само някфи лилиовци с розови ризки и изрусени косици ... :П невероятна гледка
хаах пък тоя The perfect guy ебати подигравката хаха _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Аве още в древността жената се грижи за децата и къщата ( пещерата ), а мъжа лолува и брани семейството си! Кви са тия ютии, чинии и лайна ( както би казал Шорти ) Тоя си е пърфет Гей ( поне не познава запек )  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 10:24 pm Заглавие: |
|
|
ShortY написа: | IZVERGA написа: | е как то на там отива работата гейовете ше владеят света след време...ако не се избият де  |
ами те щом българия завладяха какво остава за света кадето изляза само някфи лилиовци с розови ризки и изрусени косици ... :П невероятна гледка
хаах пък тоя The perfect guy ебати подигравката хаха |
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Celena Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 7:13 am Заглавие: |
|
|
Защото жените са символ на красотата, а мъжете... просто пръчове ...
Много интересна гледна точка, но трябва да се добави, че жената трябва да бъде, освен красива, умна, работлива, грижовна, мила, сръчна и добра в леглото. Какви са изискванията за мъжа? Май статистическите данни напоследък сочат като желан образ... Ал Бънди ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 8:12 am Заглавие: |
|
|
Celena написа: | Защото жените са символ на красотата, а мъжете... просто пръчове ...
Много интересна гледна точка, но трябва да се добави, че жената трябва да бъде, освен красива, умна, работлива, грижовна, мила, сръчна и добра в леглото. Какви са изискванията за мъжа? Май статистическите данни напоследък сочат като желан образ... Ал Бънди ??? |
аве ти мъж виждала ли си ве, я стига приказва мъжемразка такава!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 9:07 am Заглавие: |
|
|
Celena написа: | Защото жените са символ на красотата, а мъжете... просто пръчове ...
феминистка гадна
Аз жена като си вземам няма да искам нищо повече от нея освен да е добра майка. За какво ми е да е красива като и без това ше ми писне и в крайна сметка ше ходя да *** някоя друга. За кво ми е да е умна ...за да се разведем още докато децата са на 2г....За работлива вече е хубаво наистина
На мъжете винаги им е било трудно така че не давай някаф ТВ образ за пример. Мъжете всичкото си го вземат от тоя живот ...пък на жените им се дава без да полагат някфи усилия и за това мъжете са пръчове простаци и умират рано. Щото живота ни еб* яко ... _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Celena Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Не съм мъжемразка! Иначе съм феминистка, признавам си... то не, че не личи...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Съвършенството е една черта непривична на човека - следователно целта към нея е една химера... следователно вие искате невъзможното следователно ще карате на краставици _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
http://www.bgtuner.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Celena Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Е, в търсенето на савършеното се примиряваме и с не толкова съвършените модели. Предполагам именно поради тази причина понякога и жените се влюбват.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_bioHAZArd_ Не е лесно !

Регистриран на: 04 Окт 2004 Мнения: 1373 Общо думи: 31,249 Местожителство: България, Габрово
|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 7:04 pm Заглавие: |
|
|
почваш да си противоречиш нещо ...  _________________ Уважавай Бога ! Обичай Жената ! Пази Родината !
http://www.bgtuner.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|