Предишната тема :: Следващата тема |
А някой знае ли какво харесват жените?:) |
то туй е като космоса-малко необяснимо и непонятно:) |
|
52% |
[ 90 ] |
ам....низнам аз нивга ни сам са интирисувъл много |
|
2% |
[ 4 ] |
амчи мъже какво друго |
|
21% |
[ 38 ] |
абе на някои пука ли му?! |
|
23% |
[ 41 ] |
|
Общо гласове : 173 |
|
Автор |
Съобщение |
alvan Не е лесно !

Регистриран на: 07 Яну 2005 Мнения: 631 Общо думи: 24,357 Местожителство: Габрово
|
Пуснато на: Съб Авг 19, 2006 3:47 pm Заглавие: Re: А някой знае ли какво харесват жените?:) |
|
|
mFa 1c0 написа: | мен харесват жените :П |
Ха какво съвпадение и мене също  _________________ Ако богатството се измерваше в безсмислени коментари в интернет, щяхме да сме най богата страна на света!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mFa 1c0 Не е лесно !

Регистриран на: 19 Ное 2003 Мнения: 1183 Общо думи: 7,519 Местожителство: EastSide
|
Пуснато на: Съб Авг 19, 2006 5:53 pm Заглавие: Re: А някой знае ли какво харесват жените?:) |
|
|
alvan написа: | mFa 1c0 написа: | мен харесват жените :П |
Ха какво съвпадение и мене също  |
мноо ясно батка :ПП _________________ |__|___|Удряй|___|___|___|
__|___|Главата_|___|___|__
|___|___|Си тук__|___|___|_
__|___|__Боклук|___|__|___| |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Magic-Man Не е лесно !

Регистриран на: 04 Авг 2006 Мнения: 578 Общо думи: 7,946 Местожителство: Трявна
|
Пуснато на: Съб Авг 19, 2006 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | тогас трябва в горното ти мнение да е справялА ..
иначе си е вярно .. малка е, но знае много неща  |
Аве ти си знаеш  _________________ Специално за АЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoPnuoH4eTo Начинаещ

Регистриран на: 14 Авг 2006 Мнения: 16 Общо думи: 326 Местожителство: аз ако знаех нямаше да съм тука :)
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 9:45 pm Заглавие: |
|
|
бляяя що сте толкоз самовлюбени .. аз харесвам.. бее на кой му пука  _________________ Тhe NaMe Is LoVe, The GaMe Is SeX.. FoRgeT The NaMe And PlaY The GaMe {P}! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mQuuu Mitsubishi

Регистриран на: 31 Юли 2006 Мнения: 416 Общо думи: 28,582 Местожителство: GBBG
|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 2:56 pm Заглавие: |
|
|
м.. Харесват..
1. Хубавите коли
2. Хубавите мъже
3. Да им се огажда
4. Да праят квото си поискат
5. Скъпите неща
абе туй са главните неща ... всичко е относително за всяка /всеки/ е различно ама .. на въпроса кво искат..... тц низнаЙм.. те и те незнаят май май  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Хм принципно доколкото ми е известно жените искат да им се обръща внимание, да им се показва че са желани и да им се доказва че са обичани това е преди всичко ... иначе нещата които мяуууу изброи са на заден план _________________
дъъъ нямах ли некъф текст тука  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Magic-Man Не е лесно !

|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 9:14 pm Заглавие: |
|
|
CkoPnuoH4eTo написа: | бляяя що сте толкоз самовлюбени .. аз харесвам.. бее на кой му пука  |
Айде изплюйго де  _________________ Специално за АЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
malkiq Не е лесно !

Регистриран на: 23 Юли 2006 Мнения: 815 Общо думи: 27,964 Местожителство: GB BG
|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 10:37 pm Заглавие: |
|
|
Dizzy написа: | Аз лично не знам какво искам Всеки 5 минути съм с различно мнение, но това не ми пречи  |
Ето Dizzy прави добре, че си казва, че и тя незнае какво иска.Та в този ред на мисли и аз да кажа - "абе ние да не сме ясновидци(мъжете), че да предсказваме какво искат жените"? 
Последната промяна е направена от malkiq на Сря Авг 30, 2006 10:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 11:05 pm Заглавие: |
|
|
hm ти някъф философ са извъди ? _________________
дъъъ нямах ли некъф текст тука  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 6:33 pm Заглавие: |
|
|
кефят са на патки сливите неузрели/презрели всякви хах |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Celena Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Глупости! Една жена иска много обич, много внимание, много време и много пари. В зависимост колко много може да й предложи мъжа, се решава докога тя ще си губи времето с него.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Magic-Man Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 7:32 pm Заглавие: |
|
|
Celena написа: | Глупости! Една жена иска много обич, много внимание, много време и много пари. В зависимост колко много може да й предложи мъжа, се решава докога тя ще си губи времето с него.  |
Май само туй ама ари..... _________________ Специално за АЗ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Нед Авг 27, 2006 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Celena написа: | Глупости! Една жена иска много обич, много внимание, много време и много пари. В зависимост колко много може да й предложи мъжа, се решава докога тя ще си губи времето с него.  |
за материалистките яко чепове в анала!Да се осъзнаят малко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Celena Не е лесно !

|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 11:21 am Заглавие: |
|
|
Е какво му е лошото на материализма? Всеки си гледа най-доброто за него, нали? Пък и закакво ти е да издържаш някакъв идиот?
След като иска да има жена до себе си, трябва да може да си го позволи!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Сря Авг 30, 2006 11:39 am Заглавие: |
|
|
Celena написа: | Чакай малко, това, че на жените не им се дава поле за изява е съвсем друг въпрос. Та нали доскоро жената изобщо не се смяташе за равноправен гражданин.Пък и освен това историята познава достатъчно велики жени, макар че са били подтискани по най-брутален начин. |
Celena написа: | Е какво му е лошото на материализма? Всеки си гледа най-доброто за него, нали? Пък и закакво ти е да издържаш някакъв идиот?
След като иска да има жена до себе си, трябва да може да си го позволи!  |
Еми какъв гражданин може да е жената като според тебе тя се купува ("мъжа си я позволява " ). Щом жената е вещ, логично че няма да има права ....и аз не си пускам часовника да гласува. В къщи нашите са 50 % на 50 % и баща ми не е купил майка ми от пазара ....ама те са сбъркани Историята няма да вижда скоро още велики жени щом продължавате да разсъждавате като тъпи курви "купи ми това ..купи ми онова" ....че имаш пари купи си сама МА  _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|