Предишната тема :: Следващата тема |
Кой епизод на Star Wars е най-добър според Вас? |
Епизод I |
|
21% |
[ 4 ] |
Епизод II |
|
10% |
[ 2 ] |
Епизод III |
|
26% |
[ 5 ] |
Епизод IV |
|
10% |
[ 2 ] |
Епизод V |
|
5% |
[ 1 ] |
Епизод VI |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 19 |
|
Автор |
Съобщение |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 12:18 am Заглавие: |
|
|
брао!!...
но все пак мисля че епизод 3 най-ме впечатли..но трябва да седна да ги гледам на веднъш всичките щот другите съм ги позабравил  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Encoder Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 3:00 am Заглавие: |
|
|
Ами аз съм съгласен със UFO. Не сложих "Всичките са страхотни" защото много хора щяха да гласуват за този отговор, а просто исках да видя кой най-много ви харесва. Иначе съм съгласен че не е редно да се сравняват... Но все пак според мен Episode IV е по-добре изпипан от Episode VI въпреки че всичките епизоди са свързани и е глупаво да се разглеждат поотделно. George Lucas е велик, дори и след 20 години, пак гледам първите (или последните) серии на сагата с огромно удоволствите, prequel-лите и те са много добре направени... Във всеки случай това е най-великата филмова продукция правена някога... Или втората най-добра, все пак за мен и Властелина е нещо невероятно. Даже бях пускал веднъж и тема Lord of the Rings или Star Wars, но то е все едно да сравняваш Моцарт и Бах  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
UFO Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 9:05 am Заглавие: |
|
|
ще си дойдем на думата
Мога да ти кажа коя не ми е толкова интересна... " Империята отвръща на удара " ..... някак си е малко .. няма динамика.... дедазнам... в сравнение с 4 и 6-а... _________________ КомпЮтери,лаптопи,таблети и части - продавам !
ИЗКУПУВАМ- за Габрово и региона !
за повече инфо:
0888 45 46 85 или на място в магазина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 9:29 am Заглавие: |
|
|
franky написа: | Защо няма отговор всичките са тъпи ? | Само така, НЕ са ми интересни  _________________

Последната промяна е направена от Enzo_MonTeLLa на Съб Юни 04, 2005 2:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beautiful_ Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 10:07 pm Заглавие: |
|
|
bangooo написа: | franky написа: | Защо няма отговор всичките са тъпи ? |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beautiful_ Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 10:11 pm Заглавие: |
|
|
може да е велик филм или да е със супер ефекти ама всеки си има вкус и обича различни филми. Мен лично изобщо не са ми интересни за другите нз  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DaViDiaN Музикохолик

Регистриран на: 29 Дек 2003 Мнения: 3992 Общо думи: 17,360 Местожителство: Два етажа по - горе от Shefa
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 1:51 pm Заглавие: |
|
|
а какво да кажем за музиката във филма и тя е супер според мен  _________________ If There Was A Single Day I Could Live,
A Single Breath I Could Take,
I'd Trade All The Others Away...
За да откриеш перфектния човек, трябва първо да се влюбиш в него! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Нито един не съм гледал и не мисля и да гледъм!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
UFO Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 12:36 am Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | Нито един не съм гледал и не мисля и да гледъм!!! |
ами недей... за къв постваш тука тогава ? _________________ КомпЮтери,лаптопи,таблети и части - продавам !
за повече инфо:
|
Върнете се в началото |
|
 |
DMX Не е лесно !

Регистриран на: 08 Окт 2003 Мнения: 3800 Общо думи: 9,743 Местожителство: Vegesack
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 8:39 am Заглавие: |
|
|
UFO ти да не си ги засякъл тези от Star Wars докато си се разхождал с космическия си кораб?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 11:53 am Заглавие: |
|
|
UFO написа: | IZVERGA написа: | Нито един не съм гледал и не мисля и да гледъм!!! |
ами недей... за къв постваш тука тогава ? |
Щото искам да кажа че филма е Shit!!! Кво толкова ти прече едно мнение или искаш да направя специална тема Star Wars Shitttt!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sauron Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Най-харесвам епизод 3 и епизод 6, но иначе всичките са много добри.
Аз съм голям фен на филма и както каза Уфо, дори и Властелина му отстъпва, макар че са доста различни като сюжет.
А тези които не харесват филма няма защо да плюят по него!
И аз не харесвам много работи, но не го тръбя навсякъде  _________________ Sauron The Lord of the Earth |
|
Върнете се в началото |
|
 |
UFO Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 5:52 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | UFO написа: | IZVERGA написа: | Нито един не съм гледал и не мисля и да гледъм!!! |
ами недей... за къв постваш тука тогава ? |
Щото искам да кажа че филма е Shit!!! Кво толкова ти прече едно мнение или искаш да направя специална тема Star Wars Shitttt!!! |
ами да.. мисля че така е най-правилно... тука темата беше за номинация на най-харесван епизод.. !
Като искаш..пусни си тема за най-шибан епизод.. или най-нехаресван филм... и си поствай ! _________________ КомпЮтери,лаптопи,таблети и части - продавам !
за повече инфо:
|
Върнете се в началото |
|
 |
bo74o0 Не е лесно !

Регистриран на: 15 Авг 2006 Мнения: 520 Общо думи: 49,943 Местожителство: Lurking in the ethernal darkness
|
Пуснато на: Пет Авг 18, 2006 12:23 am Заглавие: |
|
|
Sauron написа: | Най-харесвам епизод 3 и епизод 6, но иначе всичките са много добри.
Аз съм голям фен на филма и както каза Уфо, дори и Властелина му отстъпва, макар че са доста различни като сюжет.
А тези които не харесват филма няма защо да плюят по него!
И аз не харесвам много работи, но не го тръбя навсякъде  |
rawr и ти не ми аресваш ама ;0 ... по темата : епизод 3(най яки ефекти) ама е тъпо че го напраюиха последен защото всички знаят какво ще се случи _________________
дъъъ нямах ли некъф текст тука  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fena Не е лесно !

|
Пуснато на: Пет Авг 18, 2006 12:28 am Заглавие: |
|
|
bo74o0 абе не виждаш ли че това е тема отпреди година забравена от всички  |
|