Предишната тема :: Следващата тема |
За кого ще гласувате? |
Коалиция за България |
|
14% |
[ 12 ] |
НДСВ |
|
18% |
[ 16 ] |
ОДС |
|
12% |
[ 11 ] |
ДСБ |
|
2% |
[ 2 ] |
Новото време |
|
9% |
[ 8 ] |
ДПС |
|
0% |
[ 0 ] |
Коалиция на Розата |
|
0% |
[ 0 ] |
БНС |
|
1% |
[ 1 ] |
Атака |
|
21% |
[ 18 ] |
друг |
|
2% |
[ 2 ] |
няма да гласувам |
|
17% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 85 |
|
Автор |
Съобщение |
Temelko166 Вчера си купих компютър

Регистриран на: 10 Юни 2005 Мнения: 7 Общо думи: 0 Местожителство: ул. 9-ти септември
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:38 pm Заглавие: |
|
|
Тоя Волен Сидеров ми се вижда мръсен фашист.....няма да гласувам за него!
Безсопрно - БСП (коалиция за българия) _________________ Един призрак броди из Европа - призракът на комунизма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
БСП получи 3 невалидни гласа в тази анкета!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martto Не е лесно !

Регистриран на: 20 Дек 2004 Мнения: 595 Общо думи: 0 Местожителство: бул. Ленин 21
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Да мълчиш ве ей!  _________________ HASTA LA
VICTORIA
SIEMPRE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MasterAIP Cuore Sportivo

Регистриран на: 24 Сеп 2003 Мнения: 850 Общо думи: 9,608 Местожителство: somewhere over the rainbow
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:41 pm Заглавие: |
|
|
martto написа: | Да мълчиш ве ей!  |
остави го ... няма да промени резултатите от изборите :> _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivo27 Вратар

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:42 pm Заглавие: |
|
|
MasterAIP написа: | martto написа: | Да мълчиш ве ей!  |
остави го ... няма да промени резултатите от изборите :> |
да ... обаче там няма някой да гласува по 4 пъти, а по един  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Seraf Не е лесно !

Регистриран на: 27 Яну 2004 Мнения: 744 Общо думи: 17,018 Местожителство: Trendafil City
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:44 pm Заглавие: |
|
|
Не мисля, че тук човек може да добие ясна представа какво се случва и защо трябва да е така, но все пак е хубаво да се разбере батетата за кого гласуват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T.N.F. Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:46 pm Заглавие: |
|
|
Това е много хубаво. Абе аз принципно съм си с крайно леви убеждения, рбш ли, ама моите хора, начело със Серьожа не ги мисля - безпокои ме само това, че ще вземат да се коалират с ДПС. Обаче супер много искам АТАКА да влязат в парламента, ясно е защо... Освен това подробно прочетох написаното от IZVERGA за АТАКА и забелязах, че Сидеров е отправил минимален брой критики към БСП, за разлика от упреците му към Костов и ОДС (а това си е голям парадокс, защото доколкото знам В. Сидеров е бивш главен редактор на в. "Демокрация"), но това може да се обясни - БСП показаха и ще докажат, че заслужават гласовете на хората на 25 юни!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T.N.F. Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:47 pm Заглавие: |
|
|
Temelko166 написа: | Тоя Волен Сидеров ми се вижда мръсен фашист.....няма да гласувам за него!
Безсопрно - БСП (коалиция за българия) |
Супер много бъркаш, само това мога да кажа! Не си пада партиец, това е ясно, но е преди всичко голям българин и, както вече написах, е определено позитивно настроен към КБ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zxcvbn Вчера си купих компютър

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Абе както и де е, ама със сигурност той не обещава равни права на всички български поданници. Това си е чист шовинизъм _________________ Моцарт не е марка кашкавал!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ikonoma Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Ще гласувам за БСП ,а не за Атака защото Волен Сидеров е шовинист. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:00 pm Заглавие: |
|
|
zxcvbn написа: | Абе както и де е, ама със сигурност той не обещава равни права на всички български поданници. Това си е чист шовинизъм |
заслужен шовинизъм при това .....циганиорите коя година вече се изхранват и живеят на гърба на българи това трябва да спре ...ама нека не разваляваме темата ...българите да гласуват за него .....свинете да си гласуват за ДПС и Евророма _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Encoder Гост
Общо думи: 0
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Анкетата стана много неточна и нищо общо с резултатите от реалните избори. Станишев и Сакскобургготски ще са основните партии, Доган също ще влезе и е възможно един от демократите Костов, Михайлова или Софиянски. Кошлуков и Сидеров са според мен "граничари" които е възможно да влязат на ръба. Това ми е прогнозата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
T.N.F. Не е лесно !

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:04 pm Заглавие: |
|
|
ikonoma написа: | Ще гласувам за БСП ,а не за Атака защото Волен Сидеров е шовинист. |
Аз пък мога да ти кажа, че не съм съгласен с партийната идея за равенство - говорих по тоя въпрос с marttto, и мога да ти кажа, че не съм единствения. Ако в комунизма има някаква утопия това е за равенството - казвали са ми го двама бивши партийни секретари и един бивш военен в БНА, дето са десет пъти по-комунисти от мен, теб и marttto! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:11 pm Заглавие: |
|
|
T.N.F. написа: | ikonoma написа: | Ще гласувам за БСП ,а не за Атака защото Волен Сидеров е шовинист. |
Аз пък мога да ти кажа, че не съм съгласен с партийната идея за равенство - говорих по тоя въпрос с marttto, и мога да ти кажа, че не съм единствения. Ако в комунизма има някаква утопия това е за равенството - казвали са ми го двама бивши партийни секретари и един бивш военен в БНА, дето са десет пъти по-комунисти от мен, теб и marttto! |
абсолютна отопия си ....как хората ще са равни ??? то това е невъзможно ......равни са само на 5м под земята _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smith Не е лесно !

Регистриран на: 31 Дек 2004 Мнения: 234 Общо думи: 6,387 Местожителство: гр.Габрово
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:14 pm Заглавие: |
|
|
и аз нищо неразбирам от политика несте само вие! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|