Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 6:58 am Заглавие: |
|
|
яко е..ами чудно ми е ако бях избрал 1 път във седмицата да искам да прая секс дали пак щеше да е получи теста .. _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sexy_veselq4ka Не е лесно !

Регистриран на: 21 Мар 2005 Мнения: 498 Общо думи: 1,620 Местожителство: Габрово, Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 8:46 am Заглавие: |
|
|
хммммммммммм якичко е  _________________ Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед... и това са две гърненца с мед
Един съвет лягаи да спиш,Една лъжа идвам при теб,Една истина ще те скъсам от секс,Една подробност незнам кога. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 10:56 am Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | яко е..ами чудно ми е ако бях избрал 1 път във седмицата да искам да прая секс дали пак щеше да е получи теста .. | Или пък 0 Да я караш на ръка  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Magic_Green`eyes Не е лесно !

Регистриран на: 11 Мар 2005 Мнения: 95 Общо думи: 0 Местожителство: on the top of the world
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 11:04 am Заглавие: |
|
|
Eй, полека че така ще вземете да получите мазоли  _________________ Time is tickin away,
youve gotta live your life day by day
happy or sad, good or bad, life is too short
you've gotta keep your head |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 11:06 am Заглавие: |
|
|
Magic_Green`eyes написа: | Eй, полека че така ще вземете да получите мазоли  |
те ако от тфа ставаха мазолите ехееее ..... да сме останали без ръце до сега ;0 хахах _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
martto Не е лесно !

Регистриран на: 20 Дек 2004 Мнения: 595 Общо думи: 0 Местожителство: бул. Ленин 21
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 11:12 am Заглавие: |
|
|
Добре де, ама не разбрах смисъла на теста - то квото излиза, аз си го знам!  _________________ HASTA LA
VICTORIA
SIEMPRE |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 11:13 am Заглавие: |
|
|
martto написа: | Добре де, ама не разбрах смисъла на теста - то квото излиза, аз си го знам!  |
ххахахха да ве .....смисъла е да видиш как сексуалните ти желания се изразяват в 5 цифрено число ....ще фана да си ги обръсна отзад на главата .... ;П) _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!
На сиромах човек и половин пу*ка му стига.
Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Magic_Green`eyes Не е лесно !

Регистриран на: 11 Мар 2005 Мнения: 95 Общо думи: 0 Местожителство: on the top of the world
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 11:13 am Заглавие: |
|
|
lele, заклевам се, ненормални сте.... аз не бих правила подобни неща...  _________________ Time is tickin away,
youve gotta live your life day by day
happy or sad, good or bad, life is too short
you've gotta keep your head |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Phoenix Не е лесно !

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 4:43 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | яко е..ами чудно ми е ако бях избрал 1 път във седмицата да искам да прая секс дали пак щеше да е получи теста .. |
при избран вариант 1 или 0 пак се получава с единствената разлика че е логично да не се получи 5 цифрено число/само при вариант 0/ , както и при избор над 10 или 10 се получава шестцифрено  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Caisa666 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Окт 2004 Мнения: 655 Общо думи: 681 Местожителство: Geto S-a !!!
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 9:38 pm Заглавие: |
|
|
hahah яко  _________________ I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time!!! I’m here without you baby but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
resident_evil Не е лесно !

Регистриран на: 27 Юни 2004 Мнения: 680 Общо думи: 13,023 Местожителство: на ХЪЛМА НА ВЕНЕРА
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 11:22 am Заглавие: |
|
|
Phoenix мръсница си ти знам та аз  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|