Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kiki пухче предполагам... *без предполагам!

Регистриран на: 17 Авг 2004 Мнения: 1866 Общо думи: 22,333 Местожителство: South Of Heaven
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 8:47 pm Заглавие: |
|
|
Аве тея треви - к'во като си някакъв,(ск8тър,рейвър,метъл и т.н.) задължително ли е да ги пушиш?Въпрос на лиечн избор,не на някаква си там принадлежност.Ако общия ви интереес,нещото което ви свързва, е само тревата - ми брао.Аве оправяте се,аз за т'ва си имам друга теория,но просто "веселият" ви спор ми звучи супер...хъм...тъпо.
Тъй де.....уот евър.(сигурно пак ще изляза винбовна - за всеки случай - пиис
Иначе т'ва е яко.
п.п.:Сирка,ти всичко май го обръщаш на черно? (е все пак съм аз - не може без флуд) _________________ ...пънко нема умре и нафинг елс медърс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 11:08 pm Заглавие: |
|
|
квото и да става винаги ще има хора които са против тва че вървиш,дишаш говориш и т.н.....винаги ще има войни и никой неможе да спре това..то е част от шибания човешки живот....най важното е да запазиш себе си жив и здрав ако това зависи от друг човешки живот""
"Тва го написах с малко помощ на Tupac"....
а относно сирка....тя ако има как ще си направи операция кат на Педера Джексън с обратен ефект да стане черна .....
Както винаги
"Peace or Shame"\//\ _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
V~A~C~H~O~I Не е лесно !

Регистриран на: 28 Дек 2004 Мнения: 179 Общо думи: 0 Местожителство: C:\Windows\Recycle Bin\Bless the Child.......
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 12:47 am Заглавие: |
|
|
Много са кефя като гледам как някои скеитари издивяват със смазващи трикчета, едно време и аз бях запален ама си патих за това преминах на по не толкос опасен спорт...  _________________ www.footbag.org<--->vacho_nka@footbag.org
За посветените_/_/^\_\_
Моят клуб--- "VzA" -- Gabrovo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 5:46 pm Заглавие: |
|
|
и аз патих доста от тоз скейт ма не се отказвам просто тва ми е призванието....немога без скейт  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 11:22 pm Заглавие: |
|
|
А какво можеш със ск8 ??? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 7:18 am Заглавие: |
|
|
е..кво..ела на зала първия ден след кат се оправи времето и ще разбереш  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 9:37 am Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | А какво можеш със ск8 ??? |
Да пада....кво друго  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 1:45 pm Заглавие: |
|
|
IZVERGA написа: | Enzo_MonTeLLa написа: | А какво можеш със ск8 ??? |
Да пада....кво друго  |
то и тва не е лесно  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 3:01 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | IZVERGA написа: | Enzo_MonTeLLa написа: | А какво можеш със ск8 ??? |
Да пада....кво друго  |
то и тва не е лесно  |
хахаха той може да не ги прай триковете обаче поне не пада на земята  _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 3:06 pm Заглавие: |
|
|
JusT_DiE написа: | CkoT написа: | IZVERGA написа: | Enzo_MonTeLLa написа: | А какво можеш със ск8 ??? |
Да пада....кво друго  |
то и тва не е лесно  |
хахаха той може да не ги прай триковете обаче поне не пада на земята  |
бе кви трикове искаш да прая да не съм про?...мъча си сега кикфлип иначе си прескачам шишета раници дъски глупости...ти ме изкара ебати заека  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 3:07 pm Заглавие: |
|
|
CkoT написа: | JusT_DiE написа: | CkoT написа: | IZVERGA написа: | Enzo_MonTeLLa написа: | А какво можеш със ск8 ??? |
Да пада....кво друго  |
то и тва не е лесно  |
хахаха той може да не ги прай триковете обаче поне не пада на земята  |
бе кви трикове искаш да прая да не съм про?...мъча си сега кикфлип иначе си прескачам шишета раници дъски глупости...ти ме изкара ебати заека  |
хахаха добре де прекалих мъничко :П _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|