|
forum.globcom.net ФОРУМ
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
T.N.F. Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 4:35 pm Заглавие: Наръчник на пилота |
|
|
1. Всяко излитане е по желание. Кацането е задължително
2. Ако бутнеш щурвала напред, къщите стават по-големи. Ако го дръпнеш назад - смаляват се. Това правило важи докато не дръпнеш щурвала съвсем назад и не го оставиш там - тогава къщите стават много големи.
3. Летенето не е опасно! Катастрофите са опасни.
4. Винаги е за предпочитане да си долу и да съжаляваш, че не си горе, вместо да си горе и да съжаляваш, че не си долу.
5. Единственият път, когато имаш прекалено много гориво е когато самолетът ти се запали.
6. Витлото е един голям вентилатор в предната част на самолета, който служи да разхлажда пилота. Когато той спре, пилотът започва да се изпотява.
7. Когато изпитваш съмнения за височината, дай нагоре. Никой досега не се е сблъскал с небето.
8. "Добро" приземяване е това, след което можеш да вървиш без лекарска помощ. "Страхотно" приземяване е това, след което самолетът може да бъде използван повторно.
9. Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толко дълго, че да ги направиш сам всичките.
10. Разбираш, че си се приземил без колесници, когато трябва да дадеш пълна скорост, за да стигнеш до рампата.
11. Вероятността да оцелееш е обратнопропорционална на ъгъла на приземяване. Колкото е по-голям ъгълът, толкова по-малка е вероятността и обратно.
12. Стой настрана от облаците. Добре осведомени източници твърдят, че някои планински върхове имат навика да се крият в облаците.
13. Винаги се опитвай да изравниш броя на излитанията с броя на кацанията.
14. Има три малки правила, които гарантират гладко кацане. За съжаление никой досега не е успял да ги открие.
15. Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета.
16. Хеликоптерите не могат да летят - те са толкова грозни, че земята ги отблъсква.
17. Ако единственото нещо, което виждаш към прозореца, е земята, която става все по-кръгла и по-кръгла, и единственото, което чуваш, е вълнението, което се надига в салона за пътници, значи нещо не е наред.
18. Във вечната битка между птиците, изработени от алуминий, летящи със стотици километри в час, и земята, която се движи с нула километра в час, досега земята не е инкасирала нито една загуба.
19. Оглеждай се непрекъснато. Винаги има нещо, което си пропуснал.
20. Запомни, гравитацията не е просто идея. Тя е закон. И не подлежи на обжалване. _________________ MANCHESTER UNITED - ONE UNITED - FOREVER UNITED
Цитат: | Жозе Моуриньо: Плаках, когато напусках Челси (Abramovich makes me cry) |
Mourinho is a bloody emo!
If you're not a Manc - you're a wank! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Djano Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 5:45 pm Заглавие: |
|
|
хахах дано пилотите не го следват тоя наръчник  _________________ Astra модератор!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fena Не е лесно !

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 5:49 pm Заглавие: |
|
|
хах яко  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
frina Не е лесно !

Регистриран на: 24 Фев 2005 Мнения: 57 Общо думи: 0 Местожителство: Бичкинята
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 6:15 pm Заглавие: |
|
|
забавно е. особено това за хеликоптерите е много яко  _________________ Но ето, че в очите ми препуска време
и ето, че съм влюбен и съм стон.
И мога с дланите си да хвана вятър,
и мога да се смея и тъжа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 11:06 pm Заглавие: |
|
|
"13. Винаги се опитвай да изравниш броя на излитанията с броя на кацанията."
Тва е едно от най яките хахаахах
много яко _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Enzo_MonTeLLa ("Лесно е!" аз ша почерпя)

Регистриран на: 03 Фев 2005 Мнения: 3215 Общо думи: 124,961 Местожителство: Трявна, щата Сомалия
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 11:45 pm Заглавие: |
|
|
"11. Вероятността да оцелееш е обратнопропорционална на ъгъла на приземяване. Колкото е по-голям ъгълът, толкова по-малка е вероятността и обратно."
мен това ме радва  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Caisa666 Не е лесно !

Регистриран на: 29 Окт 2004 Мнения: 655 Общо думи: 681 Местожителство: Geto S-a !!!
|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 10:12 am Заглавие: |
|
|
Enzo_MonTeLLa написа: | "11. Вероятността да оцелееш е обратнопропорционална на ъгъла на приземяване. Колкото е по-голям ъгълът, толкова по-малка е вероятността и обратно."
мен това ме радва  |
хахх тва е яко наистина _________________ I’m here without you baby but your still on my lonely mind, I think about you baby and I dream about you all the time!!! I’m here without you baby but your still with me in my dreams, And tonight it’s only you and me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bai_hoi Начинаещ

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 9:26 am Заглавие: |
|
|
9. Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толко дълго, че да ги направиш сам всичките.
 _________________ Tova, koeto ne me ubiva, me pravi po silen! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|