| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

franky Фен на Челси

Регистриран на: 27 Апр 2004 Мнения: 3530 Общо думи: 70,660 Местожителство: Stamford Bridge,Fulham Road,London
  | 

Пуснато на: Вто Май 31, 2005 11:31 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

като ме видиш и ми кажи да ти ги покажа ама сега да не разваляме темата..хубави са татусите _________________
   | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 4:34 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| sexy_veselq4ka написа: | 	 		   	  | _bioHAZArd_ написа: | 	 		  а помисли сама   | 	  

аз си напрая ама кат напрая 18години   ама ако мога бих си направила такава дори веднага    ама неможе   | 	  

И от де според теб ше намериш толкоз парички а?

То туй да не ти е да си купиш биричка хаха тряа бачкаш 3 - 4 месеца без да харчиш нито стотинка от тях па тва как да стане   

Та по темата татоса е жесток та и аз се чудя за някъв ...... ама ше видим има време   | 

| 

| 

| 

PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 5:06 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| IZVERGA написа: | 	 		   	  | sexy_veselq4ka написа: | 	 		   	  | _bioHAZArd_ написа: | 	 		  а помисли сама   | 	  

аз си напрая ама кат напрая 18години   ама ако мога бих си направила такава дори веднага    ама неможе   | 	  

И от де според теб ше намериш толкоз парички а?

То туй да не ти е да си купиш биричка хаха тряа бачкаш 3 - 4 месеца без да харчиш нито стотинка от тях па тва как да стане   

Та по темата татоса е жесток та и аз се чудя за някъв ...... ама ше видим има време   | 	  

Не е само до кинтите ... и на болката няма да издържи ... 

Та ... по темата ... татоса е много як ... в него е истината ! _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...

П.П. - Продължавате да сте смешни... | 

| 

| 

| 

IZVERGA Fuck Milk...Got Beer?

Регистриран на: 10 Мар 2005 Мнения: 3151 Общо думи: 90,422 Местожителство: Е:БългарияГаброво?
  | 
		 | 

| 

| 

CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 5:36 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

радва много...Тоз ако не е скин-скин ме наричай  _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. | 

| 

| 

| 

PokePkaTa Не е лесно !

Регистриран на: 02 Дек 2004 Мнения: 1193 Общо думи: 5,323 Местожителство: Somewhere I Belong ...
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 5:43 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Малииии ... Луд, Луд, Луд!!! _________________ Никога не се бори със свиня, накрая и двамата ще сте в лайна, но на нея ще й е хубаво...

П.П. - Продължавате да сте смешни... | 

| 

| 

| 

delfy Не е лесно !

Регистриран на: 14 Ное 2003 Мнения: 588 Общо думи: 719 Местожителство: http://gabrovo.kef/esa/blok-a/et.2
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 6:03 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| не ме кефи :П | 

| 

| 

| 

JusT_DiE Не е лесно !

Регистриран на: 12 Май 2004 Мнения: 1382 Общо думи: 0 Местожителство: B Heu3BecTHocT
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 7:36 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

колко пари струва една такава татуировка ? _________________ Човекът е едно несъвършено изречение с много правописни грешки ... | 

| 

| 

| 

_V!c7oR_ Не е лесно !

Регистриран на: 18 Ное 2004 Мнения: 525 Общо думи: 2,512 Местожителство: Нейде тука
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 7:46 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| JusT_DiE написа: | 	 		  | колко пари струва една такава татуировка ? | 	  

мноо ше да е  

мноо яки тея татуйровчици ве _________________ lqlqlqlq | 

| 

| 

| 

flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 8:50 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

СУПЕР ЛУУДО   ЗАРИБЯВКА      _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!

Последната промяна е направена от flameon на Сря Юни 01, 2005 8:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път | 

| 

| 

| 

flameon Не е лесно !

Регистриран на: 27 Фев 2005 Мнения: 1264 Общо думи: 63,506 Местожителство: На пичка си ленина и още малко нататък :)
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 8:50 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| delfy написа: | 	 		  | не ме кефи :П | 	  мноо си тап искам да те питам попринцип не те кефят татуировки или тази не те кефи супер си е як а според мен.   еМНОО ме радава _________________ BARBIE IS A MOTHERFUCKIN' BIATCH!!!

| 

| 

| 

| 

y-project Не е лесно !

Регистриран на: 29 Авг 2004 Мнения: 709 Общо думи: 7,345 Местожителство: В Залата
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 9:06 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Татуйровката е яка, но мен не ме кефят такива работи, но иначе е готина   _________________ http://www.vbox7.com/play:c97f3de0 | 

| 

| 

| 

ShortY Не е лесно !

Регистриран на: 30 Сеп 2003 Мнения: 5275 Общо думи: 39,616 Местожителство: St.Louis
  | 

Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 9:37 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

ИЗВЕРГА брао ..... брао много хубаво ....ама мноого голямо   .... ако се смали за ръката на рамото тфа ще е мнооо яко ...то и така де ама аз не бих си го направил _________________ По-добре известен пияница отколкото анонимен алкохолик!

На сиромах човек и половин пу*ка му стига.

Hanging from the Arch Bitch!!!!! haha | 

| 

| 

| 

CkoT Dangerous Mindz

Регистриран на: 18 Окт 2004 Мнения: 2501 Общо думи: 23,044 Местожителство: on debian
  | 

Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 6:42 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| ShortY написа: | 	 		  ИЗВЕРГА брао ..... брао много хубаво ....ама мноого голямо   .... ако се смали за ръката на рамото тфа ще е мнооо яко ...то и така де ама аз не бих си го направил | 	  щ

ти си женка ма  ....за тебе пеперудка на рамото   _________________ You can never get enough of what you don't need to make you happy. | 

| 

| 

| 

T.N.F. Не е лесно !

| 

Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 7:08 pm    Заглавие:  | 
				     | 

| 

ааа т'ва е много добро, браво на човека! _________________ MANCHESTER UNITED - ONE UNITED - FOREVER UNITED

| Цитат: | 	 		  | Жозе Моуриньо: Плаках, когато напусках Челси (Abramovich makes me cry) | 	  

Mourinho is a bloody emo!  

If you're not a Manc - you're a wank! | 

| 

| 

| 

|